Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ گلین گورون بو قیز ندییر یامان دئدی منه؟ یوخ بابا یامان دئمی دئی خوشگلدنیز من دا جوابنه دانمایکه دیله دئدم دئدم میسی قیز 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ یعنی شوما علاقه به زبان بیگانه ندارید؟:icon_razz: داریم تبادل زبان میکنیم خو اسیر این لهجه تونم بخداااااااااااااا بیا خودم یادت میدم فقط 2برابر آقا جاوید پول میگیرما 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ یوخ بابا یامان دئمی دئی خوشگلدنیز من دا جوابنه دانمایکه دیله دئدم دئدم میسی قیز سیزده باشاریسیز؟ 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ .. Tak frue :hapydancsmil: hei javid hvordan vet du den språk؟ 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ گلین گورون بو قیز ندییر یامان دئدی منه؟ فحش نده فحش میدم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:hei javid hvordan vet du den språk؟ Ja, jeg er lidt fortrolig med dansk:a030: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سیزده باشاریسیز؟ ای بیله سن بیلمیه سن منده باشارا بیلم.........باخبی هم دیلرمیزین افتخاریمااااا 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اینجا چه خبره ؟ :imoksmiley: اینجا دانمارکی رو به ترکی و ترکی رو به دانمارکی ترجمه میکنیم.......و یاد قدیما میکنیم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Godnat, hele tiden:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Ja, jeg er lidt fortrolig med dansk:a030: det er flott! Vi kan snakker med Dansk eller norsk لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ای بیله سن بیلمیه سن منده باشارا بیلم.........باخبی هم دیلرمیزین افتخاریمااااا هن بابا اصلا افتخارسیزبا الله به من نیه باشارمیرام :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ فحش نده فحش میدم نه بابا فحش ندیا میدم ترجمش میکنن بعد حالتو میگیرماااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Godnat, hele tiden:icon_gol: Goodnight Ha en god uke. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Goodnight Ha en god uke. اینا یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ نه بابا فحش ندیا میدم ترجمش میکنن بعد حالتو میگیرماااااااااااااااااااااا عمرا بتونی فعلا من حالتو میگیرم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ عمرا بتونی فعلا من حالتو میگیرم :w888:نه پیس قیزدی بو الله 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ det er flott! Vi kan snakker med Dansk eller norsk Norge Jeg kan lide det Hvorfor lære dansk Grftyn nu? 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Norge Jeg kan lide detHvorfor lære dansk Grftyn nu? بابا ترجمه ایندابو قیز گلدی منه نمنغدم سوز موز دئدی گئدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده