hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ لادني خوشگل دنيز نه. ...خوش گلدينز....يعني خوش امديد.... ارتاش سنده خوش گلدين.... بقيه هم خوش اومدين.... 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بابات بلد نیست بابامو مسخره نکن.بابام همه چی بلده 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ چه میدونم خو نخند میخوای با لهجه خودمون حرف بزنم ندونی چی میگم؟ خو هر مغازه ای ترکیه میری تو میگن خوشگل دنیز .به من چه اونا میگن خوش گلیب سیز یعنی خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ لادني خوشگل دنيز نه. ...خوش گلدينز....يعني خوش امديد....ارتاش سنده خوش گلدين.... بقيه هم خوش اومدين.... ساغولون هستی جان خوشگل دنیز. 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بابامو مسخره نکن.بابام همه چی بلده ببین بابات بلد نیست 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ لادني خوشگل دنيز نه. ...خوش گلدينز....يعني خوش امديد....ارتاش سنده خوش گلدين.... بقيه هم خوش اومدين.... ممنونم هستی جااااان:hapydancsmil: ببخش اگه بد ادا کردم خب بلد نیستم .اومدم یاد بگیرم .شما ترکی یاد من بدین منم دانمارکی یاد میدم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آموزش زبان ترکی در 8 ترم همراه با استادید مجرب........ثبت نام کنید قاچین گلین قادایز آلسون عمئه 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ممنونم هستی جااااان:hapydancsmil: ببخش اگه بد ادا کردم خب بلد نیستم .اومدم یاد بگیرم .شما ترکی یاد من بدین منم دانمارکی یاد میدم دانمارکی؟ لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ممنونم هستی جااااان:hapydancsmil: ببخش اگه بد ادا کردم خب بلد نیستم .اومدم یاد بگیرم .شما ترکی یاد من بدین منم دانمارکی یاد میدم eeee خوشگلدنیز به دامایکی چه می شه؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آموزش زبان ترکی در 8 ترم همراه با استادید مجرب........ثبت نام کنید قاچین گلین قادایز آلسون عمئه بابا ایندی بولار ولمدیلرکی فارسی دیین گلسینلردا لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اونا میگن خوش گلیب سیز یعنی خوش اومدین نه اقا جاوید همونی که گفتم شنیدم .هستی جونم درستشو بهم یاد داد اره میدونم یعنی خوش اومدی اموزش بدین قول میدم شاگرد خوبی باشم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بابا ایندی بولار ولمدیلرکی فارسی دیین گلسینلردا فایسی من بیلمم سن بللریچوئن تئیجمه اله:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آموزش زبان ترکی در 8 ترم همراه با استادید مجرب........ثبت نام کنید قاچین گلین قادایز آلسون عمئه اقا من هستم :hapydancsmil: ثبت نام رایگانه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ نه اقا جاوید همونی که گفتم شنیدم .هستی جونم درستشو بهم یاد داد اره میدونم یعنی خوش اومدی اموزش بدین قول میدم شاگرد خوبی باشم باجی این کایا خیج دایه...... اول پول رو وایز بفیمائید به حساب من بهداً آموزش رو شروع مینمایم نه خدایش لهجه رو حال میکنی در حین تایپ کردن هم لهجه دارم. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ فایسی من بیلمم سن بللریچوئن تئیجمه اله:gnugghender: دودان آفرین سیزه یاخجی ایندی ترجمه ائلرم بشتاید بشتابید یادگیری زبان ترکی با اساتید مجرب در 8ترم پولم میگیریم ها گفته باشم 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دانمارکی؟ اره hei går dan med deg؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اقا من هستم :hapydancsmil: ثبت نام رایگانه دیگه آره جون دایی با این تورم یه چی هم ما به شاگرد ها میدم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اره hei går dan med deg؟ گلین گورون بو قیز ندییر یامان دئدی منه؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اره hei går dan med deg؟ . . Tak frue 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ باجی این کایا خیج دایه...... اول پول رو وایز بفیمائید به حساب من بهداً آموزش رو شروع مینمایم نه خدایش لهجه رو حال میکنی در حین تایپ کردن هم لهجه دارم. یعنی شوما علاقه به زبان بیگانه ندارید؟:icon_razz: داریم تبادل زبان میکنیم خو اسیر این لهجه تونم بخداااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده