آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بورا خلوت دئیول که....سن آز آز گئلی سن بورا باجه یوخ بابا من گئجه لریده بوردا اولارام ورا منیم اویمدی.تزه لیخدا هکس یوخدینم هارا گئدیلر منه دمیبلر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ما اذربایجانی نیستیم اما اذربایجانیها را دوست میداریم یاساشن اذربایجان منم حقوق خونا رو دوس میدارم 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوسلار..... لادن جون خوش اومدی .... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوسلار.....لادن جون خوش اومدی .... سلام منده دا خوش آمدم لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ساغول قیز فقط جای ش و س یاساشن رو عوض کن مرسیییییی از اموزش:hapydancsmil: این ساغول قیز میشه همون خوشگل دنیز استانبولی؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ مرسیییییی از اموزش:hapydancsmil: این ساغول قیز میشه همون خوشگل دنیز استانبولی؟ نه بابا یعنی ممنون دختر.خوشگل و از کجا آوردی 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم حقوق خونا رو دوس میدارم سلام دوسلار.....لادن جون خوش اومدی .... مسییییییی ارتاشی الهیییییییییییییییییییی فدای هستی مهربونم مرسییییی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ مسییییییی ارتاشی الهیییییییییییییییییییی فدای هستی مهربونم مرسییییی:hapydancsmil: بچم چقدر خوشحاله 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ نه بابا یعنی ممنون دختر.خوشگل و از کجا آوردی چه میدونم خو نخند میخوای با لهجه خودمون حرف بزنم ندونی چی میگم؟ خو هر مغازه ای ترکیه میری تو میگن خوشگل دنیز .به من چه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ چه میدونم خو نخند میخوای با لهجه خودمون حرف بزنم ندونی چی میگم؟ خو هر مغازه ای ترکیه میری تو میگن خوشگل دنیز .به من چه باشه خوشگل دنیز نمیخندم 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ باشه خوشگل دنیز نمیخندم اصلنی بیاین اموزش بذارین من که عاشق زبون ترکیم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اصلنی بیاین اموزش بذارین من که عاشق زبون ترکیم :hapydancsmil: چشم حتما شما گلین واسه همین.یاشا جانیم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ قوخمین گلین وئرماروخ هرچی گفتی خودتی 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ چشم حتماشما گلین واسه همین.یاشا جانیم بی بلااااااااااا این اخری فحش که نبود؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بی بلااااااااااا این اخری فحش که نبود؟ نه بابا یعنی زنده باشی جانم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ هرچی گفتی خودتی هه هه بلد نیستینگفتم نترسین یاین نمیزنیمبابا با مامانتون یکم کار کنید خوب 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ هرچی گفتی خودتی بابایی اینجا چرا اومدی؟ من میخوام زبون یاد بگیرم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بابایی اینجا چرا اومدی؟ من میخوام زبون یاد بگیرم بابات بلد نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده