vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ داداشیمیز ابهرلیدی؟چوخدا یاخچی... هاراسیندا اُتورالار؟ صابا بوروگون گلجیم اورا...یانی گِدَجیم اورالی دئیل اما اوردا اولار ایندی نئچه آیدی ایستسن اوزونن قرار گویوم گوروشون منیم عوضینن اونو دوزگون اوپ گینن:boos: البته اودا سنی :boos: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ آنا گولدور٬ بیر گون سولار آنا دیلى شیرین اولار بیزیم توركو شیرین دیلدیر خوش صدالى٬ زنگین دیلدیر دیل گونشدیر٬ ایشیق ساچار آزادلیغا قاپى آچار یادین دیلى بویوندوروق بیر گئچیددیر بوروق بوروق بویوندوروق خالقى بوغار گئچیدلرده قولدور سویار قوى یادلاشسین سئناتورلار خالقى سویان تاجیر٬ توججار یالتاق شاعیر یولون آزسین تكجه فارسى غزل یازسین! من الان نمیدونم چی گفته ولی فک کنم چیزه خوبی گفته 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سارا قیز هش دانیش میسان؟ نه اولوب؟ سارا کیمدی؟ سارا خانیم گَل دانیش آشنا اُلاخ دا؟ 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سارا کیمدی؟ سارا خانیم گَل دانیش آشنا اُلاخ دا؟ سلام آقا مهدی! من سارا خانیمام! نجه سیز؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ من چند روز بیام یاد میگیرم منم سودی خانیمام دیدین بلتم؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ نمنه دییم گولاخ آسیرامدا! گولاخلارین وار اولسون سارا کیمدی؟ سارا خانیم گَل دانیش آشنا اُلاخ دا؟ والله بیلمیرم دیلین اله بیر پیشان آپاریب سلام آقا مهدی!من سارا خانیمام! نجه سیز؟ ای وای اوزو کی بیردا دیلین گتیربلر دانیشدی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ من چند روز بیام یاد میگیرممنم سودی خانیمام دیدین بلتم؟؟؟؟ سلام فدای سودی خانوم بشم من! آفرین! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ یاشا ابهرلی قارداش، منی دییر. من ابهرده یاشییرام. ههههههههههههنننننن اله بدی با توتدوم گل آپار قویما قاچا لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ گولاخلارین وار اولسون والله بیلمیرم دیلین البیر پیشا آپاریب ای وای اوزو کی بیردا دیلین گتیربلر دانیشدی یخ بابا پیشیه منه نینیر با!!!!!!!!!!! بوردایام!دالیمجا دانیشما! لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ یخ بابا پیشیه منه نینیر با!!!!!!!!!!!بوردایام!دالیمجا دانیشما! هشزاد اله مز ددیم بیردن ایشدی دا بوردادین دانیشدیخ دا لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ اورالی دئیل اما اوردا اولار ایندی نئچه آیدی ایستسن اوزونن قرار گویوم گوروشون منیم عوضینن اونو دوزگون اوپ گینن:boos: البته اودا سنی :boos: چخدا یاخچی... اورالی دَیل؟درس اُخویور اُردا؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلام آقا مهدی!من سارا خانیمام! نجه سیز؟ چخ یاشا...ساغولاسیز پیس دیلیک...سیز ن قَیروسوز؟ من چند روز بیام یاد میگیرممنم سودی خانیمام دیدین بلتم؟؟؟؟ سودی خانیم خوش اومده...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ ههههههههههههنننننن اله بدی با توتدوم گل آپار قویما قاچا 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ چخ یاشا...ساغولاسیز پیس دیلیک...سیز ن قَیروسوز؟ سودی خانیم خوش اومده...:hapydancsmil: ساغولاسیز منده وارامدا! 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ چخدا یاخچی... اورالی دَیل؟درس اُخویور اُردا؟ بو مهدی هاردا قالدی به؟ قارداش گل گورخ ایستیریخ قرار قویاخ عروس خانم گئدیب گول دره :gnugghender: یوخ بابا درسین کوتاریب ایشلیر اوردا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار!الهه سنه مخصوص سلام ورم ! سلام منیم گزلییییییییییییییییم الهه! نخبرررررررررررررررر؟ اوه اوه سلام جریان ندی؟؟؟؟؟؟؟ مخصوص نیه؟ گله بی خبر اولااااااااااااااااااا؟ نوکَرَم عزیز یولداشیما... ن وار ن یوخ؟یاخچیسان اینشالا خب الان بیلگینن... ابهرلیم منیم دُستوم...سیز هارالییز؟ پس زنجانیسیز! من؟؟ بابا هامه ایران دا بیلیر من هارالیام سن نیه بیلمیسن؟ ارومیه لیم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ بو مهدی هاردا قالدی به؟ قارداش گل گورخ ایستیریخ قرار قویاخ عروس خانم گئدیب گول دره :gnugghender: یوخ بابا درسین کوتاریب ایشلیر اوردا قرار قویاریخ نِینَک... سند گلَک گلسَنا...اوکی؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ منیم عزیز دوسلاریم من گئدیم هامیزی الله توشوردوم شاد گالین شاد یاشیین فعلا خدافیظ، گئجه گورم هامیزی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ نخبرررررررررررررررر؟ گله بی خبر اولااااااااااااااااااا؟ پس زنجانیسیز! من؟؟ بابا هامه ایران دا بیلیر من هارالیام سن نیه بیلمیسن؟ ارومیه لیم هه باخمامیشیدیم باقیشلا... چخدا یاخچی...یاخچی سیز؟اوضاع و احوالا نجوردو؟ 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ نخبرررررررررررررررر؟ هساد والاااااااااااا! سنن نه خبر قیز؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده