vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ مهدی انجمن ده آپ اله سورا گوی مهدی تو انجمن آپلود کن بعدا بزار 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ بیر دنه عکیز یوللادیم اودا ***** اولدو. دایان آیری سین یوللویوم گوم. وحید ار بس عکیسین مورد دارده ف ی ل ت ر اواده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلامچرا اینطوری؟ خوبیییییییییی؟ ممنونم .... خوبم چون ترکی بلد نیستم .... دوس دارم یاد بگیرم ولی اصلا استعداد ندارم:icon_pf (34): الانم هی میام تو این تاپیک سعی میکنم بفهمم چی میگین ولی .....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ ممنونم .... خوبمچون ترکی بلد نیستم .... دوس دارم یاد بگیرم ولی اصلا استعداد ندارم:icon_pf (34): الانم هی میام تو این تاپیک سعی میکنم بفهمم چی میگین ولی .....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 قربونت برممممم بزار کنکورمو بدم...3 هفته دیگه میام واست کلاس آموزش زبان ترکی رایگان میزارم اونم فقط چون تویی هااااااا 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ ممنونم .... خوبمچون ترکی بلد نیستم .... دوس دارم یاد بگیرم ولی اصلا استعداد ندارم:icon_pf (34): الانم هی میام تو این تاپیک سعی میکنم بفهمم چی میگین ولی .....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب اولشه آجی رفته رفته یاد می گیری آخی اولیدی باجیم گدیخجه اورگشه جه سن 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ قربونت برمممممبزار کنکورمو بدم...3 هفته دیگه میام واست کلاس آموزش زبان ترکی رایگان میزارم اونم فقط چون تویی هااااااا پس منم به طور رایگان برات دعا میکنم که به بهترین ها برسی و هرچی و هر جایی که دوس داری قبول بشی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ پس منم به طور رایگان برات دعا میکنم که به بهترین ها برسی و هرچی و هر جایی که دوس داری قبول بشی مرسی عریرممم فدات شم...دعا کن ارشد قبول شم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ گوروشور؟ بو کیمدی دا؟ این کیه دیگه؟ لااقل اوزمون دالدالی عکسیمی قویادین لااقل عکس پشت سر خودمو میزاشتی ایندیده سارا گتده هن بالا گدیم به ده گدیب آره رفته بدجور هم رفته وحید ار بس عکیسین مورد دارده ف ی ل ت ر اواده نه دئیم بلکه منیم شوتدو عکسیم ده وار اوزوم گورممیشم چی بگم بلکه من عکس با شلوارک هم دارم که خودم ندیدیم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ مرسی عریرممم فدات شم...دعا کن ارشد قبول شم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حتما عزیز دلم حتما 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ بو کیمدی دا؟این کیه دیگه؟ لااقل اوزمون دالدالی عکسیمی قویادین لااقل عکس پشت سر خودمو میزاشتی هن بالا گدیم به ده گدیب آره رفته بدجور هم رفته نه دئیم بلکه منیم شوتدو عکسیم ده وار اوزوم گورممیشم چی بگم بلکه من عکس با شلوارک هم دارم که خودم ندیدیم شک المه..بیزات واردیده ک ف ی ل ت ر اولده عکسین نتده پخش اولوپ 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ بو کیمدی دا؟این کیه دیگه؟ لااقل اوزمون دالدالی عکسیمی قویادین لااقل عکس پشت سر خودمو میزاشتی هن بالا گدیم به ده گدیب آره رفته بدجور هم رفته نه دئیم بلکه منیم شوتدو عکسیم ده وار اوزوم گورممیشم چی بگم بلکه من عکس با شلوارک هم دارم که خودم ندیدیم الرییز آغریماسین دا! گریم بتر گدیم دا هان! 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ منیم گوزل دوسلایم من گدیرم نهار دان سورا گلم دوستای گلم من میرم بعد از ظهر بیام چوخ سووندیم سیزلری بوردا گوردوم خیلی خوشحال شدم شمارو اینجا دیدم هله لیخ الله امانیندا فعلا ، در امان خدا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ منیم گوزل دوسلایم من گدیرم نهار دان سورا گلم دوستای گلم من میرم بعد از ظهر بیام چوخ سووندیم سیزلری بوردا گوردوم خیلی خوشحال شدم شمارو اینجا دیدم هله لیخ الله امانیندا فعلا ، در امان خدا روز خوش 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ منیم گوزل دوسلایم من گدیرم نهار دان سورا گلم دوستای گلم من میرم بعد از ظهر بیام چوخ سووندیم سیزلری بوردا گوردوم خیلی خوشحال شدم شمارو اینجا دیدم هله لیخ الله امانیندا فعلا ، در امان خدا خدافظ 2 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ بو کیمدی دا؟این کیه دیگه؟ لااقل اوزمون دالدالی عکسیمی قویادین لااقل عکس پشت سر خودمو میزاشتی هن بالا گدیم به ده گدیب آره رفته بدجور هم رفته نه دئیم بلکه منیم شوتدو عکسیم ده وار اوزوم گورممیشم چی بگم بلکه من عکس با شلوارک هم دارم که خودم ندیدیم سنسن دا. یادان گلمیر؟ آنتالیا. ۱۳۸۷. من سالدیم عکیزی. 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلام علیکیمَ سلام... ن خبردی؟ کیم کیمدی؟ من گژ یتیشمیشم مند دین ن خبردی بوردا؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلام علیکیمَ سلام... ن خبردی؟ کیم کیمدی؟ من گژ یتیشمیشم مند دین ن خبردی بوردا؟ به سلام داداش مهدی چوخ خوش گلیبسن مجلس خودمانی ، بویور ایلش یوخاری باشدا آی قیزلار بیر چای گتیرین قوناغیمیز وار یوخ داداش هازامان گلسن بیزلر اله بیردا یور سال میشیخ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سنسن دا. یادان گلمیر؟ آنتالیا. ۱۳۸۷. من سالدیم عکیزی. قارداش اونو اولده ددا گورموسن سینیم گدیب یوخاریا هرزاد یادیمنان چیخیر هله دئگینن گوروم اونار نمه ندی منم الیمده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده