soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سودی اومده مهمون نمیخواین آیا؟؟؟؟؟ سلام سودی جان خوبی؟ خوش اومدی قدمت ر چشممم فقط بی زحمت بزار من لوپای اواتارتو گاز بگیرم 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ همون دوسی؟؟؟الان ب سودی خیر مقدم بگفتی یا فحش بدادی البته من عاشم آذری ها هستم میدونم انقد ماهو مهمون نوازن شوخی کردم میسی دوسی نه عزیزم خوش آمد گفتم گفتم قدمات رو چشممون 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام سودی جان خوبی؟خوش اومدی قدمت ر چشممم فقط بی زحمت بزار من لوپای اواتارتو گاز بگیرم بوژه دوسی بیا نصف لپ سمت چپشو سندشو میزنم به نام شب بذال زیل سلت لالا تون لاااااااحت.......... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ بوژه دوسیبیا نصف لپ سمت چپشو سندشو میزنم به نام شب بذال زیل سلت لالا تون لاااااااحت.......... همش یکی باشه قبوووول قوفونت 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ دوستون داشتم الان بیشتر تر دوستون دارم میسی از استقبال خیلی گرمتون... حواستون به سودی باشه یهو میاد خودشو میندازه وسط تاپیکتون.... خلاصه گفتم بدونید 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ دوستون داشتم الان بیشتر تر دوستون دارممیسی از استقبال خیلی گرمتون... حواستون به سودی باشه یهو میاد خودشو میندازه وسط تاپیکتون.... خلاصه گفتم بدونید مرسی عسیسممم متم دوست داریم 10000000000000000 تا هر موقع بیای خوش اومدی و محفلمون رو گرم میکنی 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ دوستون داشتم الان بیشتر تر دوستون دارممیسی از استقبال خیلی گرمتون... حواستون به سودی باشه یهو میاد خودشو میندازه وسط تاپیکتون.... خلاصه گفتم بدونید ما هم دوست داریم سودی عزیز هر وقت دوست داشتی بیا خونه خودته 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ دوستون داشتم الان بیشتر تر دوستون دارممیسی از استقبال خیلی گرمتون... حواستون به سودی باشه یهو میاد خودشو میندازه وسط تاپیکتون.... خلاصه گفتم بدونید دوست دارررررررررررررررررررررررررررم سودی خوشمله! 3 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ وحید مثلا عکیز قویمیسان؟ بو نده؟ بو کیمدی؟ ایندی عکیزین قویارام بورا هامی گوره. 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ وحید مثلا عکیز قویمیسان؟ بو نده؟ بو کیمدی؟ ایندی عکیزین قویارام بورا هامی گوره. :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ وحید مثلا عکیز قویمیسان؟ بو نده؟ بو کیمدی؟ ایندی عکیزین قویارام بورا هامی گوره. سلام منیم جیرانیم نجورسن؟ یاخجی سان؟ اولان به اوزومنن رو نمایی الدیم دا فقط قوجالیغیما راس گلیبلر شانسیدان لا اقل قئیسان دا آبیرلیسین گوی 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ :ws28::ws28::ws28: قیز فشارین ینر سلام سارا قیز خوش گلیبسن 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ به سلام الهه خانم خوش گلیبسن من ده گلدیم پروفوندا سنه دیم کلسن بورا لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ قیز فشارین ینر سلام سارا قیز خوش گلیبسن سلام ساغولاسان یخ بابا ینمز سن نیاران اولما! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلام ساغولاسان یخ بابا ینمز سن نیاران اولما! پس راحت گول 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ پس راحت گول یاخچه! الهه البیر گنه اس وورماغا مشغولده! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ یاخچه!الهه البیر گنه اس وورماغا مشغولده! حتما دا ایستیه نی آز دئیل کی گورخورام بویون صاباح الیمیزدن آلالا 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ حتما دا ایستیه نی آز دئیل کی گورخورام بویون صاباح الیمیزدن آلالا بدااااااااااااااااااااا! گالاخ الهه سیز! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ بدااااااااااااااااااااا!گالاخ الهه سیز! 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ گولمه ! دودان الهه هانه به البیر خبر مبر وار! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده