vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ هن بابا سازام بتر کفیز گوزل قیزلار 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ هن بابا سازام بتر کفیز گوزل قیزلار خوش به حالیاندا والا! من یاخجیام!سن نجسن؟ آرتاش مارال سلام! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ خوش به حالیاندا والا!من یاخجیام!سن نجسن؟ آرتاش مارال سلام! سلام یاشا 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ آرتاش جان یوخسان ؟ سنین شانسینان هازامان گلیردین بیزلر یوخودوخ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ آرتاش جان یوخسان ؟ سنین شانسینان هازامان گلیردین بیزلر یوخودوخ :icon_pf (34): نیه وارام کم سعادتی بیزدندی 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ نیه وارامکم سعادتی بیزدندی الله اکبر ها! بو قیز بویون نه متواضع اولوپ ده! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ الله اکبر ها!بو قیز بویون نه متواضع اولوپ ده! :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ نیه وارامکم سعادتی بیزدندی یوخ گوزل قیز بیزده سعادت یوخودو گورخ دودان بویون اله بیر حالین ساز دئیل؟ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ خوشلوخ آرز الیم هامیزا خدافظ دودان آرتاش نه الوپ ده نیه به بوجورآخه! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ بیر خانملارین، بیرده پیر پسرلرین یاشین سوروشمازلار. سن هچ اوزون دییرسن نچه یاشین وار؟ . منیم بو زادارا اعتقادیم یوخده:دی هر یرده سینیمه دمیشم بوردادا دییرم... منیم 21 یاشیم وارسنین؟؟ اوشاغلار آخشام نان ایندیه نتیم قطع اولموشده.... بیدنه طومار آماده امیشدیم وحید که اوندا قطع اولده یولویامادیم....وحید اورزونن رونمایی المیسن؟ سلام آرتااااااااااش؟ قیر کفین؟ هامییزا سلااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ منیم بو زادارا اعتقادیم یوخده:دیهر یرده سینیمه دمیشم بوردادا دییرم... منیم 21 یاشیم وارسنین؟؟ اوشاغلار آخشام نان ایندیه نتیم قطع اولموشده.... بیدنه طومار آماده امیشدیم وحید که اوندا قطع اولده یولویامادیم....وحید اورزونن رونمایی المیسن؟ سلام آرتااااااااااش؟ قیر کفین؟ هامییزا سلااااااااااام سلام الهه اله ده یکه دییر سن ها منن 2 یاش یکسن دا! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام الهه اله ده یکه دییر سن ها منن 2 یاش یکسن دا! به قیزیم فک الیدین نچه یاش یچیم؟؟ نخبر؟ بو ایکی ساعات دا یوخویدوم اتفاق متفاق توشمویوپ؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ من بیلمیرم نیه بو قیزلار 21 یاشدان یکل میلر 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ من بیلمیرم نیه بو قیزلار 21 یاشدان یکل میلر من 5 ای دان سورا 21 قوتاراجایام کچم 22:ws3: منه نه هامه یالانان دییر سینین...من دوز ددیم وحیــــــــــد 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ به قیزیم فک الیدین نچه یاش یچیم؟؟ نخبر؟ بو ایکی ساعات دا یوخویدوم اتفاق متفاق توشمویوپ؟ فکر الیردیم 23 یا 24 یاشین واردا! آقا وحید قرارده قیافسین گورسددا !فعلا که خبر یوخده! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ فکر الیردیم 23 یا 24 یاشین واردا!آقا وحید قرارده قیافسین گورسددا !فعلا که خبر یوخده! سارا اتفاقا او پست که آخشام آماده الدیم اما نتیم قطع اولده یولویامادیم بویویده: وحید گئجه منن سارا گلجیخ...وای گونوین ایستیسن سریسن بیلمییزه و اوزویون نشان ورمیسن:vahidrk: اما حیف سیلینده من که منتظیرممممممم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سارا اتفاقا او پست که آخشام آماده الدیم اما نتیم قطع اولده یولویامادیم بویویده: وحید گئجه منن سارا گلجیخ...وای گونوین ایستیسن سریسن بیلمییزه و اوزویون نشان ورمیسن:vahidrk: اما حیف سیلینده من که منتظیرممممممم منده منتظرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ منده منتظرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم! وحید گدیپ گول دره! وحید گدیپ گلاب گتیره 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ وحید گدیپ گول دره!وحید گدیپ گلاب گتیره اوزون گولسون قیز!:ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده