soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ من گلمیجیم پس!استیسز منه ورسیر اولومدا !گلمیرررررررررررررررررررررررم! یوووخ جیییر کیم ایستیه سنه بارماغه دیه،اوزوم بیلسین یوخ الرم:vahidrk: اوزوده وحید گلیر کیم جرئت الر سنه یوخون توشه؟؟سو دا گوخار گورویاروحید بو لباس آهنیسینن 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ من گلمیجیم پس!استیسز منه ورسیر اولومدا !گلمیرررررررررررررررررررررررم! الله اله مسین سن گلمسن هش شیرنی یئماخ بیزه یاپیشمازکی ددیخ اوزونن مواظیب اولاسان سنسیز یاشایا بیلمخ سنسیز ..... 3 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام آقا مهدی نجسیز؟ ساغ اولون باجیم. چوخ خوش گلیپسن آقا مهدی فقط بوردا اسپم المیسیز ها..هر دن بیه گدین تالار کامپیوتر ده باش وورون گویون اطلاعاتییزدان استفاده الیخ پس یعنی سیزده خوی لوسوزدا؟ من هچ اوزوم ده بیلمیرم هارالیام. آمما خویلی حسابیندایام. او دا باش اوسته. وقت السم اوردا دا اطلاعات پایلاشارام. 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ الله اله مسین سن گلمسن هش شیرنی یئماخ بیزه یاپیشمازکی ددیخ اوزونن مواظیب اولاسان سنسیز یاشایا بیلمخ سنسیز ..... یخ بابا!اینانیمدا! :w58: 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ چوخ خوش گلیپسن آقا مهدی فقط بوردا اسپم المیسیز ها..هر دن بیه گدین تالار کامپیوتر ده باش وورون گویون اطلاعاتییزدان استفاده الیخ پس یعنی سیزده خوی لوسوزدا؟ اله اونو ده با قیز کافیدی بئیز اوزون گورسده گلممیش الاجاخ مدیر یوووخ جیییرکیم ایستیه سنه بارماغه دیه،اوزوم بیلسین یوخ الرم:vahidrk: اوزوده وحید گلیر کیم جرئت الر سنه یوخون توشه؟؟سو دا گوخار گورویاروحید بو لباس آهنیسینن اصلان اولاریم گل قوخما 2 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ اوزون گولسون سویو بوش اوغلان :gnugghender: نه ددین؟ زنگ وورولدی دو قاپیدا. (هیسلی آدام شکیلی) 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ ساغ اولون باجیم. من هچ اوزوم ده بیلمیرم هارالیام. آمما خویلی حسابیندایام. او دا باش اوسته. وقت السم اوردا دا اطلاعات پایلاشارام. ساغول و بودا :vahidrk: اونا گوردکه اینده گوردوم تاریخ عضویتیز 2010:banel_smiley_4:اما.... 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ یوووخ جیییرکیم ایستیه سنه بارماغه دیه،اوزوم بیلسین یوخ الرم:vahidrk: اوزوده وحید گلیر کیم جرئت الر سنه یوخون توشه؟؟سو دا گوخار گورویاروحید بو لباس آهنیسینن بیلیرم سن مارالسان! وحید دن آز قالیر بیزده قورخاخ! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ اله اونو ده با قیز کافیدی بئیز اوزون گورسده گلممیش الاجاخ مدیر اصلان اولاریم گل قوخما خوشدوده اولاریخ همکار اهوووم. 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ بیلیرم سن مارالسان!وحید دن آز قالیر بیزده قورخاخ! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ یخ بابا!اینانیمدا!:w58: الهه گوروسن منی قبول المیر دئیر به یالان دئیرم :icon_pf (34): نه ددین؟ زنگ وورولدی دو قاپیدا. (هیسلی آدام شکیلی) گوخدم :w410: بیلیرم سن مارالسان!وحید دن آز قالیر بیزده قورخاخ! نیه نه اولوب من خوخو دئیلم کی 1 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ ساغول و بودا :vahidrk: اونا گوردکه اینده گوردوم تاریخ عضویتیز 2010:banel_smiley_4:اما.... دوغوردان او زاماندی؟ من ده چوخ دانین آدامیام ها. وقت بیر آز یوخدی. ایندی الان ایشده یم. 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ دوغوردان او زاماندی؟ من ده چوخ دانین آدامیام ها. وقت بیر آز یوخدی. ایندی الان ایشده یم. چوخدان؟ ماموتلار زامانینان قالیرسان آی قیزلار منیم بونا گوجوم چاتمیر گلین الریزی چیرمالائین مهدینی اولندیرخ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ الهه گوروسن منی قبول المیر دئیر به یالان دئیرم :icon_pf (34): نیه نه اولوب من خوخو دئیلم کی مگر دوز دیسن !!!!!! آواتارین که خوخوده اوزویون بیلمیرم دا! 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ چوخدان؟ ماموتلار زامانینان قالیرسان آی قیزلار منیم بونا گوجوم چاتمیر گلین الریزی چیرمالائین مهدینی اولندیرخ الهه سن بویوه سن گه چیرمالان گورخ! 2 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ چوخدان؟ ماموتلار زامانینان قالیرسان آی قیزلار منیم بونا گوجوم چاتمیر گلین الریزی چیرمالائین مهدینی اولندیرخ آللاه آغزیننان اشیدسین. او گون گددیم رییسین یاننینا، اوتدوم یره، قیشلاریم چیپدیم یره، ددیم منه آرواد. ددی دو جهنم اول گوزومون قاباغیننان. بیر ایش ورمیشم، بیرده آرواد آلاجایام سنه. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ دوغوردان او زاماندی؟ من ده چوخ دانین آدامیام ها. وقت بیر آز یوخدی. ایندی الان ایشده یم. بله!!!!اولندیریلر بیلن؟؟ چوخدان؟ ماموتلار زامانینان قالیرسان آی قیزلار منیم بونا گوجوم چاتمیر گلین الریزی چیرمالائین مهدینی اولندیرخ من حاضیرام..فقط نیشان ورین کیمده گدیم یاپیشیم گولونان گتیریم تحویل وریم مهدی الهه گوروسن منی قبول المیر دئیر به یالان دئیرم :icon_pf (34): یوخ بابا اینانییر..ایستیر بیلین دولاشا:دی الهه سن بویوه سن گه چیرمالان گورخ! ای بابا..بویوه ددین گوتولده؟؟گوجالمیشیخ دا 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ مگر دوز دیسن !!!!!!آواتارین که خوخوده اوزویون بیلمیرم دا! الرین آغریماسین :vahidrk: اوزم گورموسن ایستملیم فقط اوزومو توت موشام گورسن میم ایسته سن گورسدیم اوزومو 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ الرین آغریماسین :vahidrk: اوزم گورموسن ایستملیم فقط اوزومو توت موشام گورسن میم ایسته سن گورسدیم اوزومو اولماز اوزویون منده گورسدسن؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ الرین آغریماسین :vahidrk: اوزم گورموسن ایستملیم فقط اوزومو توت موشام گورسن میم ایسته سن گورسدیم اوزومو گورسد دا! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده