vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ تزیدی اونچونا حله آی باشی تسویه حساب الینن سورا سسین چیخاداجایام 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ تزیدی اونچونا حله آی باشی تسویه حساب الینن سورا سسین چیخاداجایام یاخچه! چیخاد سسین گورخ! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ یاخچه!چیخاد سسین گورخ! چشم باخ گوروم قیز سن هارالیسان؟ یوخوندا اولسان سنین کینده حضوری تقدیم الییم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ چشم باخ گوروم قیز سن هارالیسان؟ یوخوندا اولسان سنین کینده حضوری تقدیم الییم من ارومیلیم! اوزاخدایام! 1 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام منیم جیرانیم خوش گلیب سن علیک سلام، من همیشه خوش گلمیشم. (او آدام شکیلی کی گولور. گوشی ده شکیللری گورسدمیر) چشم باخ گوروم قیز سن هارالیسان؟ یوخوندا اولسان سنین کینده حضوری تقدیم الییم وااااااای، نمنه یازیب!!! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ نخبر اوشاخلار؟ سارا الده اوزاخ دوروخ ها!! تقریبا 2:30-2 ساعات فاصیلمییز وار! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ من ارومیلیم!اوزاخدایام! پس گولاغیمین دیبینده سن الهه نین شیرنیسین ورنده سنیده چاغیرام گلرسن باهم اولاریخ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ علیک سلام، من همیشه خوش گلمیشم. (او آدام شکیلی کی گولور. گوشی ده شکیللری گورسدمیر) وااااااای، نمنه یازیب!!! سلام.یاخچییز؟ اوزویوزه معرفی المیسیز اشنا اولاخ؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ پس گولاغیمین دیبینده سن الهه نین شیرنیسین ورنده سنیده چاغیرام گلرسن باهم اولاریخ وای شیرینه اده گلدههههه! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ نخبر اوشاخلار؟ سارا الده اوزاخ دوروخ ها!! تقریبا 2:30-2 ساعات فاصیلمییز وار! قیز یه سن هارا گدین بیردن یوخ اولدون قرارلاشاندا سارانی دا چاغیر گلسین اونادا شیرنی ورخ فقط ده گینن شهر چاین نان گلمسین یازیغیخ اوندا گوردون آپاردی سیل سارانی 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام.یاخچییز؟اوزویوزه معرفی المیسیز اشنا اولاخ؟ اله اونو ده با باشین سالیر آشاغا گلیر گدیر هش دمیرده کیمدی اوزونده اله تحویل آلیر من دینده جیرانیم 2 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام.یاخچییز؟اوزویوزه معرفی المیسیز اشنا اولاخ؟ علیک سلام باجیم. کفیز یاخچی اولسون آدیم مهدی، vahid88 یولداشلارین بیری. او منیم ایاغیمی آچیب بورا. 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ قیز یه سن هارا گدین بیردن یوخ اولدون قرارلاشاندا سارانی دا چاغیر گلسین اونادا شیرنی ورخ فقط ده گینن شهر چاین نان گلمسین یازیغیخ اوندا گوردون آپاردی سیل سارانی بدا آپارده سللر سارانه واععیت تاپاردا! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ قیز یه سن هارا گدین بیردن یوخ اولدون قرارلاشاندا سارانی دا چاغیر گلسین اونادا شیرنی ورخ فقط ده گینن شهر چاین نان گلمسین یازیغیخ اوندا گوردون آپاردی سیل سارانی دوسلاریم نان مشغول اولدوم..smsورموشدولار..... عب یوخ حتما خبر ورم بیلسینه وای وای وای گشه بیزادا اشاره الدیناااا..ساراسیز گالاجادیخ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ نخبر اوشاخلار؟ سارا الده اوزاخ دوروخ ها!! تقریبا 2:30-2 ساعات فاصیلمییز وار! الهه 2 ساعت آزده دا! 2 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ اله اونو ده با باشین سالیر آشاغا گلیر گدیر هش دمیرده کیمدی اوزونده اله تحویل آلیر من دینده جیرانیم ددیم مارالیم. (گول شکیلی) 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ دوسلاریم نان مشغول اولدوم..smsورموشدولار.....عب یوخ حتما خبر ورم بیلسینه وای وای وای گشه بیزادا اشاره الدیناااا..ساراسیز گالاجادیخ من گلمیجیم پس! استیسز منه ورسیر اولومدا !گلمیرررررررررررررررررررررررم! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ علیک سلام باجیم. کفیز یاخچی اولسون آدیم مهدی، vahid88 یولداشلارین بیری. او منیم ایاغیمی آچیب بورا. اوزون گولسون سویو بوش اوغلان :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ ددیم مارالیم. (گول شکیلی) سلام آقا مهدی نجسیز؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ علیک سلام باجیم. کفیز یاخچی اولسون آدیم مهدی، vahid88 یولداشلارین بیری. او منیم ایاغیمی آچیب بورا. چوخ خوش گلیپسن آقا مهدی فقط بوردا اسپم المیسیز ها..هر دن بیه گدین تالار کامپیوتر ده باش وورون گویون اطلاعاتییزدان استفاده الیخ پس یعنی سیزده خوی لوسوزدا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده