آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بیلمیرده! 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ البیر گرک گلسن ارومیه من اساسی سنه کلاس گویام بوجور اولماز! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ البیر گرک گلسن ارومیه من اساسی سنه کلاس گویام بوجور اولماز! من اوزوم کیلاسامها منه کیلاس گویما 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ من اوزوم کیلاسامها منه کیلاس گویما بی سن کیلاسان بی من با! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ بی سن کیلاسان بی من با! به یو به آیری ادام کیلاسدی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ به یو به آیری ادام کیلاسدی :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): اوزوی ویرما بابا سنیده کیلاس ائلرم قوخما 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اوزوی ویرما بابا سنیده کیلاس ائلرم قوخما الین آغریماسین من ایستمیرم! اوز کلاسیمدا یادیم نان چیخار! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ الین آغریماسین من ایستمیرم!اوز کلاسیمدا یادیم نان چیخار! یاخجی 1 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ گل دونیانی بولوشدوره ک دنیز منیم، دالغا سنین گونش منیم، ایشیق سنین هامیسی سنین، سنده منیم Gəl DÜNYANİ bölüşdürək Dəniz mənin, Dalğa sənin Günəş mənim, Işıq sənin Hamısı sənin, səndə mənim 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام هامی آذری دوسلاریما :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام الهه! سلام آقا وحید! کفییز؟ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام سارا جان...خوبی؟ ساغول الهه یاخجیام! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلامکفین وحید سلام یاشا گوزل گیز نخبر؟نجه سن؟ سلام الهه!سلام آقا وحید! کفییز؟ سلام سارا خانم یاخجی سان گوزل گیز؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام سارا خانم یاخجی سان گوزل گیز؟ مرسی یاخجیام! سربازی ده قوتولوپ دا اینده ! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ مرسی یاخجیام! سربازی ده قوتولوپ دا اینده ! حله گیزلیندی سسین چیخاتمامیشام 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ حله گیزلیندی سسین چیخاتمامیشام وا نیه به! سن سسین چیخاتمامیشدین من چیخادیمدا! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده