vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ داریخما ایشالا سلامتدیغینن کوتولاجاخدا!خدمتدن سورا دا گنه بیر جوره داریخاجاخسان! :icon_pf (34):بدبختانه اونودا دوز دئیرسن دت بیدنه دئیر کی آخه بیرهفته تا 10 گون قالیر کوتولام 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ :icon_pf (34):بدبختانه اونودا دوز دئیرسن دت بیدنه دئیر کی آخه بیرهفته تا 10 گون قالیر کوتولام بابا پس اله بیر زادا قالمیر که! نینماخ دا اله بوده دا ! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ بابا پس اله بیر زادا قالمیر که!نینماخ دا اله بوده دا ! هشزاد گئچینمخ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ :viannen_38::1111:من گلنده هکس اولمور من گدنن سورا هامی گلیر ایندی سارا گلر قاچیم من:th_running1: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ :viannen_38::1111:من گلنده هکس اولمور من گدنن سورا هامی گلیرایندی سارا گلر قاچیم من:th_running1: نیه سن سارادان گورخوسان؟ سارا سنین اوشاخن یرینده! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ نیه سن سارادان گورخوسان؟سارا سنین اوشاخن یرینده! آخی قوخمالیسان:w74::shad: سن اوشاخسان:babygirl::wow: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ آخی قوخمالیسان:w74::shad:سن اوشاخسان:babygirl::wow: اللرین آغریماسین دااااااااااااااااااااااا! گوخمالی دا اولدوخ! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ اللرین آغریماسین دااااااااااااااااااااااا!گوخمالی دا اولدوخ! یو قشه سندیسن قاچیمها قاشماخ الیمددی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ یو قشه سندیسن قاچیمها قاشماخ الیمددی یوخ قاشما! 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ یاخجی دریاداگمیم قالدی اکمدیم زمیم قالدی آرزون جانیندا قالسون نجه کی منیم قالدی پیس قیز اولوپسان دا گزل جمله لر دمیرم بیلین! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ دریاداگمیم قالدیاکمدیم زمیم قالدی آرزون جانیندا قالسون نجه کی منیم قالدی پیس قیز اولوپسان دا گزل جمله لر دمیرم بیلین! من قشه قیزام :w00::sorry::w13: :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ من قشه قیزام :w00::sorry::w13::icon_razz: یخ بابااااااااااااااااااااااااااااااا ! یاخچه ددین! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ یخ بابااااااااااااااااااااااااااااااا !یاخچه ددین! :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ :icon_razz: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :w31::guntootsmiley2::dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ :w31::guntootsmiley2::dancegirl2: آرتاش دا منن گوخماها ساغول بالام! گدیرم بیراز درس اوخویام! گئجن خیر بیدن دوستوم,عزیزیم,مارالیم,گزلیم! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ آرتاش دا منن گوخماها ساغول بالام!گدیرم بیراز درس اوخویام! گئجن خیر بیدن دوستوم,عزیزیم,مارالیم,گزلیم! یاخجی قوخمارام سنینده گئجن خیرگوزلیم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ وقتی میرم بیرون و سردم میشه و وقتی کنار بخاری گرم چای میخورم یاد زلزله زده ها میفتم.... امیدوارم به زودی سرپناهی که حقشون هست براشون فراهم بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ وقتی میرم بیرون و سردم میشه و وقتی کنار بخاری گرم چای میخورم یاد زلزله زده ها میفتم....امیدوارم به زودی سرپناهی که حقشون هست براشون فراهم بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :4564:امیدوارمچوخ چتیندی الله کمکلری اولسون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده