blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ منی دیسن:ha5t4lmd53df3cpu2lq:dancegirl2::persiana__hahaha::(87): هی قیز سنه دییرم! سنن سورا مگر بیر کس ده وار! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ هی قیز سنه دییرم!سنن سورا مگر بیر کس ده وار! نه گوزلدیدی بو سوزلردن چوخ دنن روحیه میز آچیلسینبا سن نه گوزلسن نوکرم بابا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ نه گوزلدیدی بو سوزلردن چوخ دنن روحیه میز آچیلسینباسن نه گوزلسن نوکرم بابا ايسترم گوزلروون ياشيني تصويره چكم نيلييم سن سيز عزيزيم گنه دونياده تكم سن منيم نازلي گولومسن گوزليم اوزون انصاف ايله سنسيز نجه دونياده قاليم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ ايسترم گوزلروون ياشيني تصويره چكمنيلييم سن سيز عزيزيم گنه دونياده تكم سن منيم نازلي گولومسن گوزليم اوزون انصاف ايله سنسيز نجه دونياده قاليم ایندی من بو شعرلرین هامیسین اوزومه آلیرام اوده منی یغیشدیرا بولمیجاخلار 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ ایندی من بو شعرلرین هامیسین اوزومه آلیرام اوده منی یغیشدیرا بولمیجاخلار دییرم یانه جوز گولاغین آچیلا بو سوزلردنده اشیدسن! آیره کس دیینده اوزویون ایتیرمیسن! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ دییرم یانه جوز گولاغین آچیلا بو سوزلردنده اشیدسن!آیره کس دیینده اوزویون ایتیرمیسن! یاخجی الله سنی ساخلاسین هارالارین فکرینکی المیسین سن 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ یاخجی الله سنی ساخلاسین هارالارین فکرینکی المیسین سن بدا! یاخجه دوست یانه من دا! هر زاده نظر ده آلیرام ! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ بدا!یاخجه دوست یانه من دا! هر زاده نظر ده آلیرام ! من قشه قیزام اونا گوره قشه دوستوم وارداایندی منی وئراجاخسانبا :th_running1: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ من قشه قیزام اونا گوره قشه دوستوم وارداایندی منی وئراجاخسانبا :th_running1: سنه یاخجیلیق گلمییپ که ! هله اوزون نده تعریف لیر! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سنه یاخجیلیق گلمییپ که !هله اوزون نده تعریف لیر! شوخی الدیم من پیس قیزامهامی وئرارامسن قشه قیزسان 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ شوخی الدیم من پیس قیزامهامی وئرارامسن قشه قیزسان واویلا پس بیر گون ده منه نوبت چاتاجاخدا! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ واویلا پس بیر گون ده منه نوبت چاتاجاخدا! یو قوخما قشه لری ویرمارامکی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ یو قوخما قشه لری ویرمارامکی بیلیرم بالاخره هامه سارا کیمین مارال قیز اولماز که! آرتاش گدیرم بیراز درس اوخویام! منیم نازیم گزل گزل اوزون کیمین یوخولار گورسن! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ بیلیرم بالاخره هامه سارا کیمین مارال قیز اولماز که!آرتاش گدیزم بیراز درس اوخویام! منیم نازیم گزل گزل اوزون کیمین یوخولار گورسن! منده گدیم شاما قشه اوخوهاااااااااااااااا سوروشاجام مامانان گئجن خیر نازیم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ منده گدیم شاما قشه اوخوهاااااااااااااااا سوروشاجام مامانان گئجن خیر نازیم گل دونیانی بولوشدورک دنیز منیم دالقا سنین گونش منیم ایشیق سنین هامّیسی سنین سنده منیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ گل دونیانی بولوشدورکدنیز منیم دالقا سنین گونش منیم ایشیق سنین هامّیسی سنین سنده منیم یاخجی سورا عوض المیجاخ هااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ یاخجی سورا عوض المیجاخ هااااااااااااا یاخچه وردیم سنه! نچه گون خوش اول! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ یاخچه وردیم سنه!نچه گون خوش اول! میسی آخ جون:persiana__hahaha::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::dancegirl2::2eaoapgxehimkak1y7e 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ میسی آخ جون:persiana__hahaha::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::dancegirl2::2eaoapgxehimkak1y7e اگر آرامیزدا بو یول ========== یا بو داغ /\/\/\/\/\/\/\/\/\ یا بو دنیز ~~~~~~~~ یا بو مئشه لر şşşşşşşşşşşş اولسا لار گینه هر چان یادیمداسان 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ اگر آرامیزدا بو یول========== یا بو داغ /\/\/\/\/\/\/\/\/\ یا بو دنیز ~~~~~~~~ یا بو مئشه لر şşşşşşşşşşşş اولسا لار گینه هر چان یادیمداسان قیز سن منی نه چوخ سویوسن سارا امتحانلاریز نچه سینن باشلیر؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده