blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ چشم حتماطبیعی هوش ندی هله مصنوعیسی نه اولا گور بی بیز نه وضعدیوخ شوخی الدیم ایشالله قشه هوشلار جورلرسن ولی من گرک کنکور ورم دانشگاهیمیزدا هوش مصنوعی یوخده! اونا گور تلاش المیرم شاگرد اول اولام! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ ولی من گرک کنکور ورم دانشگاهیمیزدا هوش مصنوعی یوخده!اونا گور تلاش المیرم شاگرد اول اولام! من نمره دالیسیجان دییرم هچوقت دییردیم اونا گوره راحتم بو نظردن بابا منده ارشد وئرجاموالا ایستیرم ترم 6دن اوخویام چون بیزیمکی 2مرحله دی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ من نمره دالیسیجان دییرم هچوقت دییردیم اونا گوره راحتم بو نظردن بابا منده ارشد وئرجاموالا ایستیرم ترم 6دن اوخویام چون بیزیمکی 2مرحله دی بیلیرم بابا سن اورگشمخ دالیسیناسان!من اولام آرتاشه تانیمیام! من گرک ایندیدن باشلیام! قرارده حتما 7ترمه ده گوتاراسان!!!!! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ بیلیرم بابا سن اورگشمخ دالیسیناسان!من اولام آرتاشه تانیمیام!من گرک ایندیدن باشلیام! قرارده حتما 7ترمه ده گوتاراسان!!!!! بولمورمکی قیز منی نه قشه تانیمیسان ایشالله هامی موفق اولار سنن منده اولارینان با هم الهه ده همچنین 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ بولمورمکی قیز منی نه قشه تانیمیسان ایشالله هامی موفق اولار سنن منده اولارینان با هم الهه ده همچنین گوروسن نه گزل تانیمیشام! ایشالا!! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ گوروسن نه گزل تانیمیشام!ایشالا!! هن والله یاشا بابا اوستونده حساب آچاجامبا بونان بویانا بتر آدامسان:rose: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ هن والله یاشا بابا اوستونده حساب آچاجامبا بونان بویانا بتر آدامسان:rose: ایندیچن مگر آشمامیشدین! بابا عمرون بر باد اولوپ! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ ایندیچن مگر آشمامیشدین!بابا عمرون بر باد اولوپ! دودان؟ایوای بر من 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ دودان؟ایوای بر من سنین جانین دودان دیییرم! سارا آیره بیر زاده! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سنین جانین دودان دیییرم!سارا آیره بیر زاده! بابام ایندی منه ددی اله جانینان اصلا اعتماد بنفسین یوخدی منده سنه دیرم اصلا اغتماد بنفسین یوخدی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ بابام ایندی منه ددی اله جانینان اصلا اعتماد بنفسین یوخدی منده سنه دیرم اصلا اغتماد بنفسین یوخدی انصافا منیم ده اعتماد به نفسیم یوخده! منیم ده بابام دییر بیلمه! لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ انصافا منیم ده اعتماد به نفسیم یوخده!منیم ده بابام دییر بیلمه! بابا کنایه وردی منه منظوری بودیکی اعتماد بنفسین چوخدی منده سنه کنایه وردوم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ بابا کنایه وردی منه منظوری بودیکی اعتماد بنفسین چوخدیمنده سنه کنایه وردوم اوزون بیلیسن که گزل تانییرام بیلیین بابان دا دوز دییر! اورییم توتولوب آرتاش! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ گوزل بالام من گدیم سن عجب قشه قیزیمیشسان منیم خبریم یوخیدی نازیم قشه یوخولار گورسن:aghosh::aghosh: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ اوزون بیلیسن که گزل تانییرام بیلیین بابان دا دوز دییر!اورییم توتولوب آرتاش! نیه جانیم نه اولوب؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ گوزل بالام من گدیم سن عجب قشه قیزیمیشسان منیم خبریم یوخیدی نازیم قشه یوخولار گورسن:aghosh::aghosh: گد اولسون. چوخ ایستیررررررررررررررررررررررررم سنه! گئجن خیر! گزل گزل یوخولار گورسن! 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ گوی اوزو نه قدر قارانلیق اولورسا اولسون اوردا بیر یئرده حتما بیر اولدوز وار. بیر اورک نه قدرسئوگی سیز قالارسا قالسین، مطلق ایچینده گویرن بیر چیچک وار! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ گوی اوزو نه قدر قارانلیق اولورسا اولسون اوردا بیر یئرده حتما بیر اولدوز وار. بیر اورک نه قدرسئوگی سیز قالارسا قالسین، مطلق ایچینده گویرن بیر چیچک وار! :45645: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ :45645: اولموش گوزلیم ماه رخون ایه برابر مستانه گوزون نر گس شهلایه برابر دنیانی من ورسله سنسیز نیه لازیم هربیر باخیشین هر ایکی دنیایه برابر 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ اولموش گوزلیم ماه رخون ایه برابر مستانه گوزون نر گس شهلایه برابر دنیانی من ورسله سنسیز نیه لازیم هربیر باخیشین هر ایکی دنیایه برابر منی دیسن:ha5t4lmd53df3cpu2lq:dancegirl2::persiana__hahaha::(87): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده