آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ بیلیرم شوخیده!ولی دودان ایستمسن اسرار المرم! داها نخبر؟ بابا 2نفر مزاحم اولدی اولاری دیردیم بی خیال:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بابا بو استادلار ال چکمیلرها گونده کیلاس گویولار 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ دوز دیسیز؟یاخجی هله ورمادیم هاااااااااااااااا خرجه توشجادیم الله بابامین جیبینه رحم ائلدی یاشادا گلن سریده ایستدین بیرین ویراسان اول پولونا فیکیرلش سورا ویر 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ بابا 2نفر مزاحم اولدی اولاری دیردیم بی خیال:5c6ipag2mnshmsf5ju3بابا بو استادلار ال چکمیلرها گونده کیلاس گویولار گوروسن آخرالزمان اولوپ دا.خرخین قیزینا مزاحم اولولار! اولیدیم.بیز بو هفته گتمیریخ!:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ یاشادا گلن سریده ایستدین بیرین ویراسان اول پولونا فیکیرلش سورا ویر هن بابا الله سیزی ساخلاسین قشه نقطه اشاره الدیز گره نظرده توتام 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ گوروسن آخرالزمان اولوپ دا.خرخین قیزینا مزاحم اولولار!اولیدیم.بیز بو هفته گتمیریخ!:hapydancsmil: هن بالا واقعا آخرالزماندی هچ آدملارین فرهنگی یوخدی البته هامی یوخ هچ باخمیلار گورلر طرف دوز آدمدی بیزده دوز رفتار الیاخ انگار نه انگار 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ اوشاخلار من گدیمدا قشه یاتین قشه ده یوخولار گورون:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ هن بالا واقعا آخرالزماندی هچ آدملارین فرهنگی یوخدی البته هامی یوخ هچ باخمیلار گورلر طرف دوز آدمدی بیزده دوز رفتار الیاخ انگار نه انگار السون بابا سن اوز بویوهلوغوین باغیشلا! نادان دی لار دا! 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ اوشاخلار من گدیمدا قشه یاتین قشه ده یوخولار گورون:icon_gol: خدافظ مارال قییییییییییییییییییییییییییییز! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ اونو دوز دئیسن چوخ پیس زمانه اولوب :icon_pf (34): گنه بیری اوکاره اولا بیر سوز گوروسن بیری باش آشاغا دوز یولون گدیر اله اویون گتیریلر باشینا یول ری مغین ایتیریر نچه گون بینان قاباخ بیر اتفاق گوردوم که کلمنن توسو قوخزاندی 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ اوشاخلار من گدیمدا قشه یاتین قشه ده یوخولار گورون:icon_gol: الهه آمانیندا یاخجی یاتیب شیرین یوخو گورسن 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ اونو دوز دئیسن چوخ پیس زمانه اولوب :icon_pf (34): گنه بیری اوکاره اولا بیر سوز گوروسن بیری باش آشاغا دوز یولون گدیر اله اویون گتیریلر باشینا یول ری مغین ایتیریر نچه گون بینان قاباخ بیر اتفاق گوردوم که کلمنن توسو قوخزاندی هی بابا! داش یاغاجاخ دا! بعضی آداملار دا شورون چیخالدیپلار دا! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ تازا خبردن ؟ گندن؟گئدندن؟کیم وار کیم یوخ؟نه وار نه یوخ؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام علیکیم سلام داداش سجاد هامی وار سیزین یئریز بوشودو کی گلدیز سلامتدیغین خاص بیر خبر یوخدو 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام داداش سجاد هامی وار سیزین یئریز بوشودو کی گلدیز سلامتدیغین خاص بیر خبر یوخدو قوربانام گوزل اوغلان همشه باشون ساغ وداماغون چاغ اولسون 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ یاشا جیران اوغلان رعنا قامتین همیشه ساغ و سلامت اولسون 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ گوزل دوسلاریم منده بالابالا گدیرم یاتام هامیلیغان گئجه ئیز خیر اولسون شیرین یوخولار گوره سیز شاد یاتاسیز 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ گوزل دوسلاریم منده بالابالا گدیرم یاتام هامیلیغان گئجه ئیز خیر اولسون شیرین یوخولار گوره سیز شاد یاتاسیز گئجییز خیر! سیزده گزل گزل یوخولار گورسیز! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ خان ننه، هایاندا قالدین بئله باشیوا دولانیم نئجه من سنی ایتیردیم! دا سنین تایین تاپیلماز سن أولن گون، عمه گلدی منی گتدی آیری کنده من اوشاق، نه انلیایدیم ؟ باشیمی قاتیب اوشاقلار نئچه گون من اوردا قالدیم. قاییدیب گلنده، باخدیم یئریوی ییغیشدیریبلار نه أوزون و نه یئرون وار «هانی خان ننهم؟» سوروشدوم دئدیلر که: خان ننه نی آپاریبلا کربلایه که شفاسین اوردان آلسین :th_scratchhead: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده