آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ :guntootsmiley2:سلام دوسلار بعضی آدملاری گره اولدورسن باااااااااااااااااااااااا:banel_smiley_90::th_scratchhead: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام منیم عزیز دوسلاریم شرمنده دونن خدافیظ لش ممیش گدیم منه انجمن ارور وردی دا لود اولمادی من ده گدیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام منیم عزیز دوسلاریم شرمنده دونن خدافیظ لش ممیش گدیم منه انجمن ارور وردی دا لود اولمادی من ده گدیم سلام یاخجیسیز؟ اولسون راحت اولون هچ من یوخیدیم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام منیم عزیزم آرتاش.یاخجیسان؟ سلام آقا وحید سیز نجسیز؟خواهش الیرم بابا بو نه سوزده. آرتاش گنه نمنه اولوب؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام منیم عزیزم آرتاش.یاخجیسان؟سلام آقا وحید سیز نجسیز؟خواهش الیرم بابا بو نه سوزده. آرتاش گنه نمنه اولوب؟ سلام سارایی نجه سن؟:aghosh: هیساد بابا ایستیردیم کتک کاری الیم کف گرگی گلم:gnugghender::brodkavelarg::guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام یاخجیسیز؟اولسون راحت اولون هچ من یوخیدیم وارولاسان یاخجیام سیزنجه سیز سلام منیم عزیزم آرتاش.یاخجیسان؟سلام آقا وحید سیز نجسیز؟خواهش الیرم بابا بو نه سوزده. آرتاش گنه نمنه اولوب؟ ممنون منیم دوستوم یاخجیام سیز نجه سیز 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ ممنون منیم دوستوم یاخجیام سیز نجه سیز ساغولاسیز منده یاخجیام! 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام سارایی نجه سن؟:aghosh:هیساد بابا ایستیردیم کتک کاری الیم کف گرگی گلم:gnugghender::brodkavelarg::guntootsmiley2: یاخجیام! کیمه؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ وارولاسان یاخجیام سیزنجه سیز وارمدا ساغولون سیزه چاتمارام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ یاخجیام!کیمه؟ مزاحم آدملارادا نه خبر سارا روزگاردان 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ خوب نه خبر نینیسز نینمیسز نیه بویون بیردا بیزدن سورا بیر کس یوخدو؟ آرتاش جان بالا کف گورگی ندی؟؟؟؟ کیمی ویراسان دئگینن بیزده کمک لیخ الیخ 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ مزاحم آدملارادانه خبر سارا روزگاردان منده که خبر یوخده! البیر سنین پرخبرسن! ده گوروم! 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ خوب نه خبر نینیسز نینمیسز نیه بویون بیردا بیزدن سورا بیر کس یوخدو؟ آرتاش جان بالا کف گورگی ندی؟؟؟؟ کیمی ویراسان دئگینن بیزده کمک لیخ الیخ فقط بیزیخ! الهه البیر جدن درس اوخویور دا! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ خوب نه خبر نینیسز نینمیسز نیه بویون بیردا بیزدن سورا بیر کس یوخدو؟ آرتاش جان بالا کف گورگی ندی؟؟؟؟ کیمی ویراسان دئگینن بیزده کمک لیخ الیخ باباب کف گرگی دا همانکی الین ایچین قشه آچیسان سورا سرعتینن بیرین اوزونه وروسان بیرین اولور تخته وئرمادیمکی قوخدی قاشدی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ منده که خبر یوخده!البیر سنین پرخبرسن! ده گوروم! یوخ بابا قیز من خبرچی دئرمکی 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ الهه اله درس اوخوسا یاخجیدی اونو منده بیلیرم اولمیه سن سنی خالخین بیرنین تخته المه یازیخدی :gnugghender: بیرین عملی ایندی آداما چوخا باخیر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ الهه اله درس اوخوسا یاخجیدی اونو منده بیلیرم اولمیه سن سنی خالخین بیرنین تخته المه یازیخدی :gnugghender: بیرین عملی ایندی آداما چوخا باخیر دوز دیسیز؟ یاخجی هله ورمادیم هاااااااااااااااا خرجه توشجادیم الله بابامین جیبینه رحم ائلدی 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ یوخ بابا قیز من خبرچی دئرمکی قیز من ده دئمدیم که خبر چیسن! ددیم البیر چوخ خبر وار سنده. ایستمیسن ده مه خب! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ قیز من ده دئمدیم که خبر چیسن!ددیم البیر چوخ خبر وار سنده. ایستمیسن ده مه خب! قیز شوخلوخ ائدیم سن بالامسان نیه ناراحات اولوسان گوزل:boos: 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ قیز شوخلوخ ائدیم سن بالامسان نیه ناراحات اولوسان گوزل:boos: بیلیرم شوخیده! ولی دودان ایستمسن اسرار المرم! داها نخبر؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده