محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد گوهریان از کسب مجوز برای ساخت محصولات پروبیوتیک در صنعت گز سازی خبر داد و گفت: این انقلاب بزرگ در صنایع غذایی را می توان همردیف با انقلاب هسته ای کشور برشمرد. وی با اشاره به این که طی چند قرن اخیر از میکروارگانیزم ها در حوزه های علوم پزشکی و زیستی، صنایع و معدن، نفت و محیط زیست بهره جسته می شود، افزود: از این فناوری در صنایه غذایی نیز بهره جسته می شود. گوهریان که مهمان نمایندگی خبرگزاری موج در اصفهان بود، بیان داشت: دانش پروبیوتیک حوزه نسبتا جدیدی است که درآن میکروب هایی که از روده انسان ساخته می شوند، برای افزایش طول عمرانسان آستین بالا زده اند. مدیرعامل گز سکه ضمن یادی از پدر علم پروبیوتیک، ایلیا ایلیچ مچینکف، گفت: تجویز مقادیر کافی این میکروارگانیز م های زنده هضم ناپذیر یا هضم پذیر اندک (الیگوساکاریدها)در برابر آنزیم های گوارشی که رشد و فعالیت پروبیوتیک ها را تحریک می کنند، موجب بروز اثرات مفید بر سلامت بدن انسان خواهد بود. محمد گوهریان اضافه کرد: در یک گرم محصول پری بیوتیک، بیش از یک میلیون کلنی باکتری زنده وجود دارد که برای نخستین بارریال دانش فنی آن جهت بهره برداری در صنایع غذایی وارد کشور شده است. وی حمایت ازسیستم ایمنی بدن، ارتقای سلامت سلول های روده ای، مجاری ادراری و افزایش مقاومت در برابر بیماری های قارچی، کنترل واکنش های آلرژیک و جلوگیری از بروز بیماری های عفونی، تاثیر مثبت بر روی بیماری های کبدی و متعادل کردن فشار خون را از ویژگی های منحصر به فرد میکروارگانیزم های پروبیوتیک عنوان کرد. گوهریان همچنین کاهش حساسیت در افراد مبتلا به بیماری عدم تحمل لاکتوز (حساسیت به شیر)، جلوگیری از تشکیل برخی از مواد سرطانزا، کاهش آثار ناشی از میکروارگانیزم های مولد سم، بهبود وضعیت هضم و جذب مواد غذایی و به طور کلی به تاخیر انداختن پیری را از دیگر خواص پری بیوتیک دانست. مدیرعامل گز سکه با اشاره به استقرار مدیریت ایزو 9001 و بهداشت ایمنی و غذاییhaccp در تولید گز اظهار داشت: این شرکت با اخذ این دو گواهینامه بین المللی، گام مهمی در جهت شناساندن این میراث ملی به بازارهای جهانی برداشته است. وی با تاکید بر دانش فنی روز، افزون بر نیم قرن تجربه تولید کنندگان این شرکت اذعان داشت: محصولات تولیدی سکه، 100درصد طبیعی و سرشار از مواد مغذی و انواع ویتامین و باکتری های مفید است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده