رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام مهندس V E N O O S .

من متوجه نشدم.:ws52:

تو این پست واقعا منظورت این بود که می خوای بازنشست بشی؟ یا اینکه صرفا می خواستی حرف دلت و بزنی .اگه منظورت رفتن باشه من که یه کم ناراحت شدم.:sad0:

آخه هر کسی که با تجربه تره باید بمونه و تجربیاتش رو به بچه های دیگه برسونه. درسته که بچه های دیگه ای که اومدن هم کاربلد هستن ولی فکر کردن به اینکه تا بچه های ارشد سرشون یه کم شلوغ بشه یهویی از دست دیگرون برن هم آدم و یه کم آزار میده.البته منظورم به همه ی بچه هایی هست که با تجربن و زود هم می رن. به نظرم اگه تجدید نظری کنین و مثل بقیه رفتار نکنین همه رو می تونین خوشحال کنین. :hapydancsmil:

امیدوارم که اشتباه کرده باشم که فکر کردم می خواین برین.

ممنون.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
سلام مهندس V E N O O S .

من متوجه نشدم.:ws52:

تو این پست واقعا منظورت این بود که می خوای بازنشست بشی؟ یا اینکه صرفا می خواستی حرف دلت و بزنی .اگه منظورت رفتن باشه من که یه کم ناراحت شدم.:sad0:

آخه هر کسی که با تجربه تره باید بمونه و تجربیاتش رو به بچه های دیگه برسونه. درسته که بچه های دیگه ای که اومدن هم کاربلد هستن ولی فکر کردن به اینکه تا بچه های ارشد سرشون یه کم شلوغ بشه یهویی از دست دیگرون برن هم آدم و یه کم آزار میده.البته منظورم به همه ی بچه هایی هست که با تجربن و زود هم می رن. به نظرم اگه تجدید نظری کنین و مثل بقیه رفتار نکنین همه رو می تونین خوشحال کنین. :hapydancsmil:

امیدوارم که اشتباه کرده باشم که فکر کردم می خواین برین.

ممنون.

سلام مهندس ؛میخواستم :دی ، ولی عنوانم تغییر کرده ها ، قبلا مدیر تالار بودم ،الان مسئولم :ws3:

نه اینطور نیست که بخوام برم، فقط کمی خسته بودم و انرژی سابق رو ندارم و به نظرم تغییر مدیریتی و استفاده از مدیرای جدید با انرژی و ایده های جدید میتونه باعث پیشرفت بشه ، مدیرای جدیمون هم با تجربه هستن hapydancsmil.gif

با اینکه عنوانم عوض شده،اما فرقی نداره و مثل سابق هستم :w16:

و خیلی خیلی ممنونم از لطفی که بهم دارین :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

ونوس جونممممم . خیلی بهت خسته نباشی میگم و خدا قوت واسه ادامه ی فعالیتت :a030:

بدون شک تو یکی از بهترین مدیرای معماری بودی و الآنم بهترین مسئول، اینو همه میدونن :w02:

خوش به سعادتت خودتو راحت کردی ، تا حدودی البته :whistle:

مینا و فاطمه ی عزیز ، تبریک میگم بهتون . :gnugghender: :icon_gol::icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
ونوس جونممممم . خیلی بهت خسته نباشی میگم و خدا قوت واسه ادامه ی فعالیتت :a030:

بدون شک تو یکی از بهترین مدیرای معماری بودی و الآنم بهترین مسئول، اینو همه میدونن :w02:

خوش به سعادتت خودتو راحت کردی ، تا حدودی البته :whistle:

مینا و فاطمه ی عزیز ، تبریک میگم بهتون . :gnugghender: :icon_gol::icon_gol:

مرسی عزیزم ، شما هم خسته نباشید :w02:

خودمم میدونم :-P

تا حدودی رو خوب اومدی :))))) ، مواظب خودتون باشید ، جای منو اونور پر کنید :w02:

لینک به دیدگاه

هر دلیلی برای اینکار داشتین ونووس خانم..کاملا محترم هست....:icon_redface:

نمی گم کاش می بودین.....چون می دونم که تیمی که از دوستانتون هم هستن و در کنار شما زحمت کشیدن هم لایق هستن....:icon_redface:

اما همیشه ثبات در مدیریت در تالارهای مجازی خوب هست....نه مدیریت ساکن...مدیریت فعال و اکتیو...

که به توانایی های اعضا آگاه باشه....و از توانایی هاشون در جای مناسب تالار استفاده کنه....

از روزی که اومدین دیدم که سعی در این کار داشتین...و در حد مطلوب موفق....:icon_redface:

حیف بود...ادامه ی این راه با حضور خودتون می تونست با توجه به عادت اعضا به شما سهل تر باشه....

و می دونم که این راه ادامه پیدا می کنه چون به مسولین جدید اطمینان و اعتماد دارم....:icon_redface:

تو مدت حضورم مدیریت سه مدیر رو تو تالار دیدم...هر کدوم خوبی های خودشون رو داشتن...و می دونم که لایق ها به این مقام می رسن و برای همین موفق هستن...:icon_redface:

موفق باشین:icon_redface::icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
هر دلیلی برای اینکار داشتین ونووس خانم..کاملا محترم هست....:icon_redface:

نمی گم کاش می بودین.....چون می دونم که تیمی که از دوستانتون هم هستن و در کنار شما زحمت کشیدن هم لایق هستن....:icon_redface:

اما همیشه ثبات در مدیریت در تالارهای مجازی خوب هست....نه مدیریت ساکن...مدیریت فعال و اکتیو...

که به توانایی های اعضا آگاه باشه....و از توانایی هاشون در جای مناسب تالار استفاده کنه....

از روزی که اومدین دیدم که سعی در این کار داشتین...و در حد مطلوب موفق....:icon_redface:

حیف بود...ادامه ی این راه با حضور خودتون می تونست با توجه به عادت اعضا به شما سهل تر باشه....

و می دونم که این راه ادامه پیدا می کنه چون به مسولین جدید اطمینان و اعتماد دارم....:icon_redface:

تو مدت حضورم مدیریت سه مدیر رو تو تالار دیدم...هر کدوم خوبی های خودشون رو داشتن...و می دونم که لایق ها به این مقام می رسن و برای همین موفق هستن...:icon_redface:

موفق باشین:icon_redface::icon_gol:

ممنونم آقای مهندس ، با توجه به تغییرات مدیریتی و مسئولیتی، تالار فقط باید دو مدیر داشته باشه و واقعا مینا و فاطمه تو این مدت مدیریتشون نشون دادن که خیلی کارشون عالیه و از من خیلی خیلی بهترن و واقعا لایق هستن و تو این مدت اگر موفق بودم به کمک این دو دوست گلم بوده :w16:

، خیلی خیلی خوشحالم که میگید در حد مطلوب موفق بودم :icon_redface:

در حال حاضر تالار علاوه بر مدیران و مسئولین ،هیئت مدیره ای هم داره ،که اینکار باعث شده ، هئیت مدیره 5 نفره ، تصمیماتی که میگیره با مشورت هم باشه و نتیجه بهتری رو داشته باشه ؛امیدوارم به زودی شاهد نتیجه های خوب این تغییرات باشیم :w16::icon_gol:

مرسییییی مرسسسسیی مهندس ، شما هم همینطور :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • 5 هفته بعد...

سلام...خسته نباشین دوستان خوبم...:icon_redface::icon_gol:

من مدت قبل دغدغه ی خودم رو در مورد روند جدید ایجاد شده در این پست #28 تاپیک طوفان فکری مطرح کردم...

نمی دونم اصلا دیده شد یا نه...:icon_redface:

بزارین یک دور اینجا بزارم....دوستان خوب مدیرم در تالار معماری در صورت داشتن وقت و حوصله بخونن این مطلب رو...

سلام و درود...

:icon_redface::icon_gol:

ارج می نهم زحماتی که برای این تاپیک کشیده شده...

:icon_gol:

یک نظر کوچیک دارم...امیدوارم حمل بر انتقاد گذاشته نشه....فقط یک دغدغه استکه در میون گذاشته می شه....

در مورد اتفاق نویی که در تالار افتاده و پست های اول هر تاپیک در همه ی صفحات اون در آغاز هر صفحه تکرار می شه

....با توجه به مزیت های زیادی که داره ولی یک مضراتی هم برای کسانی که

برنامه ریزی های

برای تاپیک شون کردن به وجود می آره....

به عنوان مثال...بنده ی کمترین...تاپیکی استارت کردم به نام

هنر تجسمی...هنر مینی مال

من در صفحات دوم به بعد هر صفحه رو به معرفی یک هنرمند اختصاص دادم....با این روال جدید...همه ی روال من بر اینکه صفحه ی اول هر صفحه به معرفی یک هنرمند اختصاص داشته باشه بهم می ریزه....و دیگه هر هنرمند یک صفحه رو نمی تونه داشته باشه....و توهم توهم شده الان تاپیکم....

با اینکه بیشتر تاپیک های من در تالار معماری تاپیک های مولف و همچنین ادامه دار هست....همه شون این مشکل براشون به وجود اومده:icon_redface:

از جمله...تاپیک های

نگاهی به پروژه های گروه معماری 3xn

(اینجا اصلا پست اول مربوط یک کار از این گروه هست،پست صفحه ی بعد مروبط به یک کارهای دیگه است،اصلا ربطی بهم ندارن،کسی که می آد میگه این کار چرا دو تصویر متفاوت از هم داره؟!!)..

نمونه هایی از مجموعه های آموزشی در جهان

(اینجا هم همینطور)....که هر کدوم دارای یک ترتیبی بودند که در یک صفحه یک موضوع یا دو موضوع بسته می شد...حالا همه ی این ترتیب ها بهم خورده....

در راستای دغدغه ی درست دوستان خوبم در مورد اینکه پست های اول هر تاپیک در هر صفحه تکرار بشه برای اینکه هر ورودی به تاپیک بدون آگاهی پست نده...ولی آیا این سوال پیش نمی آد که:

• آیا همه ی تاپیک ها نیاز به این عمل دارند؟مخصوصا تاپیک های تخصصی تالارها(من بیشتر منطورم تالار معماری هست)
  • آیا با این اوصاف قدرت برنامه ریزی برای تاپیک ها برای صاحب تاپیک میسر می شه؟

بزارین برای سوال دوم یک مثال بزنم....:icon_redface:

من تاپیک آموزشی استارت کردم....و این روال در درس های دیگه ارشد هم در دست اقدام هست...به نام

کلاس آموزشی:حکمت هنر اسلامی

من در حال برنامه ریزی بودم که مباحث درسی به صورت درسگفتارها ارائه بشه....سعی داشتم درسگفتارها به صورت پیوسته باشه...و من قبل از هر درسگفتار توضیحی از اون داده بشهدر اولین پست ها که اصلا ربطی به پست اول تاپیکم نداره....گاهی اصلا تناقض داره...چون مطالب از اساتید مختلف هست و شامل پست اول تاپیک نمی شه...

خوشبختانه این تاپیک اخیر زیاد جلو نرفته....تا در عمل انجام شده قرار بگیرم....ولی در سایر تاپیک ها این برای من یک معضل هست....:icon_redface:

این رو هم در نظر ذاشته باشین...با توجه به اینکه حقِ ویرایش پست های قدیمی رو هم که در یک اقدام از ما گرفته شد....

حالا برای این روند جدیدحتی خودمون هم بخواهیم چالشی که از طرف شما برای ما حادث شده رو بخواهیم با تغییر در پست ها درست هم کنیم،نمی تونیم....:icon_redface:

یعنی به معنای واقعی دستمون همه از جا بسته است....حجم تغییر در پست های من به واسطه ی نظم دادن دوباره ی اون ها به قدری خواهد بود که اصلا نمی تونم این زحمت زیاد رو دوستان تالار بدم....پس از حالا به من نفرمایید این رو بگین به مسولیت تالار تا درست کنن....:icon_redface:

بنده ی کمترین اصلا با این موضوع در تالارهای تخصصی یک مشکل اساسی دارم....

ما در حقیقت داریم کم کاری و کم لطفی دوستای خوبمون رو در نگاه نکردن پست های اول هر تاپیک رو داریم با این روش حل می کنیم....ولی

• آیا واقعا نیازی به این کار در تالارهای تخصصی هست؟
  • آیا نیازی هست که برای کاری که راه حلش وقت گذاشتن دوستانمون هست به اینکه به پست های اول هر تاپیک سر بزنن...مشکلات مضاعف تری برای سایر تاپیک ها به وجود بیاریم؟

من باز تکرار می کنم...این فقط یک درد و دل هست....:icon_redface:

از نوشته ی من...اونا که شناخت نسبی به ادبیات و حال و هوای من دارن باید آگاه باشن...که هیچ وقت از ادب..احترام...خارج نمی شم..و هیچ وقت لحن نوشتار من از آرامش خارج نمی شه..همش با این شکلک هست>>:icon_redface:

خواستم در آخر احترام بزارم...به همه ی دوستانی که خلاف نظر من رو دارن....و هر آنچه اتفاق بیافته بنده ی کمترین گردن می نهم..مثه قدیم که هر تغییر اتفاق افتاد من کوچکترین نقدی نکردم...ولی..این تغییر بیشتر تاپیک های من رو تحت تاثیر منفی قرار می ده...

اگر امکانش باشه که انتخابی باشه....خیلی بهتر خواهد بود....:icon_redface:

نمی دونم اصلا اینجا جاش بود یا نه....ولی دیدم آقا محمد در تاپیک رسیدگی به مشکلات برای این موضوع که تصمیم ار کجا اومده لینک اینجا رو دادن اینجا اومدم درد و دلم رو گفتم...:icon_redface::icon_gol:

کاش قبل از هر اقدام...یک تاپیک استارت می شد و نظرات گرفته می شد....نه که کار انجام بشه..حالا بعدا ببینیم که مضرات و مزیاتش چیه....بعضی کارها از قبل مضرات و مزیاتش مشخص هست...اینکه دور هم جمع بشیم..همین خوبی رو داره که شاید به ذهن یکی چیزی برسه که به ذهن من نوعی نرسه...:icon_redface::icon_gol:

با تشکر فراوان از آپ کردن تاپیک هام خود داری می کنم تا ببینم چه تصمیمی، نهایی می شه....و در صورت تصویب هر نوع تصمیمی،بعد از اون سعی می کنم خودم رو باهاش تطبیق بدم...که خیلی سخته....:icon_redface::icon_gol:

در مورد مقاله نویسی...با آقا محمد موافق هستم....درسته که ما یک روش کلی برای مقاله نویسی به صورت مشترک داریم بین رشته ها....ولی اصول در جاهایی فرق می کنه...من به زودی در قالب کلاس آموزش ارشد:روش تحقیق...مباحث مقاله نویسی در رشته ی معماری و همچنین چگونگی به دست آوردن اطلاعات در فضای اینترنت رو به اشتراک می زارم...در حالا جمع و جور کردن مطالب و ایجاد درسگفتارهای مناسب هیتم....:icon_redface::icon_gol:

ممنون هستم از دوستان خوبم که هر فعالیت اونها در راستای ارتقا انجمن و تالارها هست....و عذرخواهی می کنم اگر جایی از نوشته به صورت احتمالی،به نظر دیگر دوستانم تاختم...بدونین که این اتفاق احتمالی بوده...و من تمام قد بر نظر جمع، گردن می نهم...:icon_redface::icon_gol:

این دغدغه ای بود که من اونجا مطرح کردم...تازه تاپیک 1 معمار و یک معماری و تاپیک معماران ام وی آر دی وی رو هم جا انداختم....

فک می کنم در تاپیک هایی موافقت چند تن از دوستان خوب ارشد معماری رو با این روال نشون دادن پست های اول هر تاپیک در هر صفحه دیدم....:icon_redface:

من به نظر شخصی دوستان خوبم احترام می زارم...ولی دوستای خوبم علاوه بر نظر شخصی خودشون در نظر داشته باشن که یک نظر مدیریتی هم هست...که این رای مدیریتی باید در تعامل با کاربرهای تالار داده بشه....:icon_redface:

عموما تایید یا تکذیب یک مدیر تالار در امری کلی و جمعی..تاثیر گذاری عام داره....در واقع یک رای به نمایندگی تلقی می شه...:icon_redface:

بهتر هست هر تغییری اتفاق می افته....اول مدیران تالار به بررسی فواید و نواقص اون در تالارها بپردازند....تا ببینن با این تصمیم کاربرای تالار چه نظری دارن و آیا تالار از این امر سود می کنه یا خیر...

مطمئنا ممکن هست همه ی دوستان خوبم در تالار مثه من با مشکل در تاپیک هاشون مواجه نشده باشن...یا همه دغدغه ی من رو نداشته باشن....ولی من هم به عنوان یک عضو کوچک نظری داشتم که با شما دوستان خوبم در میون گذاشتم....:icon_redface::icon_gol:

اگر نظر بنده معقول بود...خوشحال می شم که حداقل این حرف منتقل شه به تصمیم گیران از طریق مدیران خوبم...:icon_redface:

و اگر نه....راهکاری بدن....و یا بفرمایند که دیگه پیگیری نکنم و این مسئله قابل حل نیست:icon_redface::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام...خسته نباشین دوستان خوبم...:icon_redface::icon_gol:

من مدت قبل دغدغه ی خودم رو در مورد روند جدید ایجاد شده در این پست #28 تاپیک طوفان فکری مطرح کردم...

نمی دونم اصلا دیده شد یا نه...:icon_redface:

بزارین یک دور اینجا بزارم....دوستان خوب مدیرم در تالار معماری در صورت داشتن وقت و حوصله بخونن این مطلب رو...

این دغدغه ای بود که من اونجا مطرح کردم...تازه تاپیک 1 معمار و یک معماری و تاپیک معماران ام وی آر دی وی رو هم جا انداختم....

فک می کنم در تاپیک هایی موافقت چند تن از دوستان خوب ارشد معماری رو با این روال نشون دادن پست های اول هر تاپیک در هر صفحه دیدم....:icon_redface:

من به نظر شخصی دوستان خوبم احترام می زارم...ولی دوستای خوبم علاوه بر نظر شخصی خودشون در نظر داشته باشن که یک نظر مدیریتی هم هست...که این رای مدیریتی باید در تعامل با کاربرهای تالار داده بشه....:icon_redface:

عموما تایید یا تکذیب یک مدیر تالار در امری کلی و جمعی..تاثیر گذاری عام داره....در واقع یک رای به نمایندگی تلقی می شه...:icon_redface:

بهتر هست هر تغییری اتفاق می افته....اول مدیران تالار به بررسی فواید و نواقص اون در تالارها بپردازند....تا ببینن با این تصمیم کاربرای تالار چه نظری دارن و آیا تالار از این امر سود می کنه یا خیر...

مطمئنا ممکن هست همه ی دوستان خوبم در تالار مثه من با مشکل در تاپیک هاشون مواجه نشده باشن...یا همه دغدغه ی من رو نداشته باشن....ولی من هم به عنوان یک عضو کوچک نظری داشتم که با شما دوستان خوبم در میون گذاشتم....:icon_redface::icon_gol:

اگر نظر بنده معقول بود...خوشحال می شم که حداقل این حرف منتقل شه به تصمیم گیران از طریق مدیران خوبم...:icon_redface:

و اگر نه....راهکاری بدن....و یا بفرمایند که دیگه پیگیری نکنم و این مسئله قابل حل نیست:icon_redface::icon_gol:

سلام سام عزیز

صحبت های شما کاملا درست هست و حق دارید :a030:

این تصمیم رو مدیر اجرایی سایت گرفتن و قراره یک مدت این روش اعمال بشه بعد نظرسنجی گذاشته میشه که ببینیم که آیا باقی بمونه یا نه

ولی محمد جان گفتن میشه برای هر بخش این امکان قرار بگیره و بعضی بخش ها این قابلیت رو نداشته باشه :ws37:

من صحبت شما رو منتقل میکنم و نتیجه رو در همین جا بهتون اعلام میکنم :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

درود..در راستای این پست هایی که دادم...

و با توجه به اینکه تصویب شد نمایش پست های اول هر تاپیک...

آقا محمد گفتن می شه بخش هایی رو این امکان رو لغو کرد در اون ها.....#28

می شه بخش معماری ایران و جهان و بیوگرافی معماران

از این امر مستثنی بشه...بعد این تاپیک من رو هم از تالار عکاسی بیارین تو این بخش تا بتونم در آینده این تاپیک ها رو ادامه بدم...

البته این پیشنهاده ها....ببینین اصلا به اصول تالار جور در میاد...یا تاپیک های دیگه چه جوری می شن...نظر بچه هایی که تاپیک های دیگه هم دارن مهمه...من فقط دغدغه رو از نگاه خودم گفتم...:icon_gol::icon_redface:

[h=2]

[/h]

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود..در راستای این پست هایی که دادم...

و با توجه به اینکه تصویب شد نمایش پست های اول هر تاپیک...

آقا محمد گفتن می شه بخش هایی رو این امکان رو لغو کرد در اون ها.....#28

می شه بخش معماری ایران و جهان و بیوگرافی معماران

از این امر مستثنی بشه...بعد این تاپیک من رو هم از تالار عکاسی بیارین تو این بخش تا بتونم در آینده این تاپیک ها رو ادامه بدم...

البته این پیشنهاده ها....ببینین اصلا به اصول تالار جور در میاد...یا تاپیک های دیگه چه جوری می شن...نظر بچه هایی که تاپیک های دیگه هم دارن مهمه...من فقط دغدغه رو از نگاه خودم گفتم...:icon_gol::icon_redface:

سلام

تاپیک

هنر تجسمی...هنر مینی مال رو منتقل کردم به بخش مورد نظر :a030:

در مورد برداشتن پست اول تاپیک راستش الان نمیدونم تنظیماتش کجاست :ws52:از محمد سوال میکنم بعد انجام میدم :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

درود....

در بخش فیلم دو تاپیک مشابه هست با نام های یکسان...البته حجم یک فیلم 27 مگابایت هست..یک جا 24 مگابایت...اگر فقط در میران حجم متفاوت هستن...می تونن ادغام بشن فک کنم...:icon_redface::icon_gol:

[h=3]انیمیشن معماری مسجد امام ( شاه ) اصفهان[/h]

[h=3]انیمیشن معماری مسجد امام ( شاه ) اصفهان[/h]

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

درود....

می گم اتفاقی هست که در بیشتر مواقع من اینجا رو آپ می کنم؟:icon_redface:

خدمتتون عارضم...کمی و بیش در جریان هستین که پرشین گیگ یک هفته ای قطع بود...بعد که وصل شد..تو پیغام اولش نوشت...

ما عذرخواهی می کنیم..یکدفعه ای در مقابل حملات هکری قرار گرفتیم..ناچار شدیم بدون خبر قطع کنیم...حالا مشکلی پیش نیومده!..ممکن تعداد اندکی از کاربرا...فقط قسمت ناچیزی از مطلابشون پاک شده باشه....:icon_redface:

خوب من هم گفتم حالا نهایتا دو تا مقاله پاک شده....

بعد که وارد شدم..از مجموع نزدیک به 150 مقاله ای آپلود شده ی من...فقط 4 تاش باقی مونده بود!...:icon_redface:

و من تازه اونجا معنی ناچیز ...دوستان عزیز پرشین گیگ رو فهمیدم!...

در این راستا برای اینکه تاپیک هایی که زدم پوچ نمونه...به مرور زمان لینک های اصلاحی رو درون تاپیک ها ارسال می کنم...

برای همین تا یک مدت روزانه تاپیک های قبلی من آپ می شن...

کار طاقت فرسایی هست....روزانه هر تعداد که بتونم اصلاح می کنم...

مدیران خوب و محترمم مطلع باشن...به این دلیل هست که تاپیک های قدیمی من آپ می شه...:icon_redface:

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol::icon_redface:

• Like 8
لینک به دیدگاه

درود

مرسی که اطلاع دادید :a030: چشم ممنون لطف میکنید :icon_redface:

منم اتفاقا چند روز پیش خیلی تعجب کردم که یکسری از فایل هایی که در پرشین گیگ آپ کرده بودم خود به خود پاک شده بودن :banel_smiley_4: نگو مشکل از پرشین گیگ بوده :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

درود...

با توجه پر بازدید بودن این تاپیک(جزوه درس سیر اندیشه هاي معماري( دانشکده معماري دانشگاه علم و صنعت ايران))...

و کم دقتی دوستان برای خوانش کل پست ها...

لطف می کنین...لینک اصلاح شده ی موجود در پست سوم رو در پست اول ویرایش بفرمایین...

تا با پست های تکراری لینک خرابه مواجه نشیم...

پیشاپیش ممنونم..آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol::icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

سلام به روی ماهتون...

می خواستم درخواست کنم در صورت امکان...تاپیک:

[h=3]حمام رهنان[/h]

بنده رو با تاپیک:

[h=1]معماری حمام ها[/h]

ادغام بفرمایید...

پیشاپیش ممنونم...و آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol::icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام به روی ماهتون...

می خواستم درخواست کنم در صورت امکان...تاپیک:

حمام رهنان

بنده رو با تاپیک:

معماری حمام ها

ادغام بفرمایید...

پیشاپیش ممنونم...و آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol::icon_redface:

درود سام عزیز

انجام شد :a030:

ممنونم همینطور برای شما hxh5v6h2nsqgyuf5c8yf.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
  • 11 ماه بعد...

سلام. خسته نباشید به مدیرا و مسئولای معماری :a030:

دوستان در صورت امکان لطفاً زحمت اطلاع رسانی این دو مطلب رو بین دوستان معماری بکشید:

http://www.noandishaan.com/forums/thread148372.html

http://www.noandishaan.com/forums/thread148344.html

• Like 2
لینک به دیدگاه

مدیر من یه پیشنهاد دارم:

تو بخش نرم افزار ها یه تایپکی بزنید که اصطلاح های اون نرم افزار معرفی کنید به صورت الفبا بگذارید زیادنگردیم چون میبینید یکی تازه شروع میکنه به یادگیری کلمات براش تازگی دارن میتونن کمک کنن.

البته بیشتر اصطلاح های نرم افزار ها شبیه همه فک کنم:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...