رفتن به مطلب

آیا صدا و سیما به بدحجابی دامن می زند؟

afa

آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟  

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟

• 3
    • 6
    • 0
    • 27

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

معنی لغت "روسری"چیه؟

روسری:پارچه ای معمولاً سه گوش یا چهارگوش (به صورت سه تا شده ) که زنان سر و گردن خود را با آن می پوشانند.(از لغت نامه در اووردم چون 1مین به کاربرد روسری شک کردم)

روسری یعنی چیزی که روی سر قرار میگیره به نظر بنده خیلی واضح میاد

همه جا گفته شده گردی صورت اما اگر کسی بخواد روبند بزنه کسی نمیتونه ازش ایراد بگیره همونطور که وقتی خانومی از این شالای نواری سرش میکنه کسی قصد اعتراض نداره

این معنی امروزی روسری است......... :banel_smiley_4:

برای ریشه آنچه در عربستان موسوم بوده به لغت نامه دهخدا مراجعه فرمودید و روسری ایرانی سه گوش....... :banel_smiley_4:

زنان عرب قبل از اسلام یک چیز شال مانند روی کتف هایشان میانداختند،کسی تو دمای 50 درجه،کل اون کله اش را نمیپوشاند.

(مطالعه کتاب تاریخ طبری در این رابطه بد نیست،اگر بتونید پیداش کنید البته!!)

اسلام گفت اون شال ها را روی گردنتان بیاندازید تا سینه هاتان پوشیده شود.

وگرنه روسری عربی و لغت عربی معادل آن، با ظهور اسلام اختراع نشد !!!!! بلکه قبلا استفاده میشده.

وگرنه روسری امروزی،اصلا به سینه میرسه که کسی بخواد گردن و سینه را باهاش بپوشونه !!!!!

ایا زنان ما که مانتویی هستند (اونهایی که در میان مانتوییهای یه خرده ازادتر هستند) مانتو باه همین ازادی کت خانم کیلینتون می پوشند؟استینشون تا مچ دستشونه؟عقه شون همینقدر بستست؟

ما که هرجا میریم مانتو نمیبینیم تی شرت میبینیم

1.jpg

خوبه ادم حداقل به یه چیز اعتقاد داشته باشه.غربی ها فهمیدند توی محل کار-یونی مدرسه و.... زمان به رخ کشیدن جذابیتهاشون نیست نمونش همین عکس خانم کیلینتون.زنهای ما با این کت پاتختی نمیرن چه برسه وقتی وزیر بشن بخوان برن جلوی خبرنگارا

من متوجه نشدم بالاخره شما با دیدن خانم کلینتون و اون پوشش تحریک میشین یا نمیشین؟

یا با دیدن این مانتوهای کوتاه تحریک میشین یا نمیشین؟

اینکه آرایش تو ایران غلیظ تر شده،به خاطر محدودیت های فراوان اعمالیست،اگر پوشش آزاد بود و مانتو اجباری نبود،کسی برای فرار از گرمای تابستان دنبال مانتو نمیرفت.

خیلی جالبه که شما خودت حاضری با آستین کوتاه تو خیابان ها راه برین و با دوستتان لبخند ژکوند بزنین،اونوقت انتظار دارین یک خانم چهار تا ملافه آستین بلند بپوشه،که یک وقت چشمان حضرتعالی به سمتشان نیم خیز نشه.

واقعا من تو مردانگی ایرانی ها موندم که اینقدر آستانه تحریک این ابوالبشرها پایینه ......

اونجا چون پوشش محدود نیست،هرکسی میدونه چه پوششی را باید کجا بپوشه که جلب توجه نکنه.

اما اینجا از اداره و دانشگاه و آستان مقدس و پارک و خیابان و حتی دریا،باید پوششت یکی باشه !!!!!!!!!!!

پس به جای اینکه به زن ها و خانم های این مملکت گیر بدین،بر مسببین این تحجر در طول تاریخ خاورمیانه گیر بدین.

• Like 8
لینک به دیدگاه

آخرش نفهمیدم خودمونو با غربی ها مقایسه کنیم و ازشون الگو بگیریم یا نه

وقتی می گیم اونا حجاب ندارن میگن بی دین و ایمان هستن فساد تو جامعشون زیاد بعدش میایم مثل اونا نباشیم آرایش می کنیم میگن که از غربی ها یاد بگیرید که آرایش ندارن:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

حجاب مرداش ایراد داره من شخصاً با دیدن پای فوتبالیست‌ها دلم ضعف میره :icon_redface: بس که ظریف و تمیزه!!! یه آخوندی هم هست اسمش شهابه فامیلیش یادم نیست اونم میبینم یهو دلم میریزه پایین :ws37: اون سریال قدیمی‌ بود ترانه مادری یه سانت یقه اون پسره بامزهه باز بود ولی‌ من میگم باید مرد‌ها هم رو بنده بزنن آخه من همش دلم می‌خواست لٔپ اون پسر‌رو گاز بگیرم :4chsmu1: بس که بامزه بود تازه صدای علی‌ لهراسبی تحریک آمیزه :eyepopping: کلا باید تو کلّ برنامه‌ها یه پرده جلو دوربین آویزون کنن چون هرچیزی ممکنه دله آدمو بضعفونه! نفس امارست دیگه دست خود آدم نیست!! آهان راستی‌ پسر امام خمینی با نوش هم خیلی‌ هلوآن :girl_in_dreams: اون‌ها هم باید تصویرشون سانسور بشه :girlhi:

• Like 10
لینک به دیدگاه
این معنی امروزی روسری است......... :banel_smiley_4:

برای ریشه آنچه در عربستان موسوم بوده به لغت نامه دهخدا مراجعه فرمودید و روسری ایرانی سه گوش....... :banel_smiley_4:

زنان عرب قبل از اسلام یک چیز شال مانند روی کتف هایشان میانداختند،کسی تو دمای 50 درجه،کل اون کله اش را نمیپوشاند.

(مطالعه کتاب تاریخ طبری در این رابطه بد نیست،اگر بتونید پیداش کنید البته!!)

اسلام گفت اون شال ها را روی گردنتان بیاندازید تا سینه هاتان پوشیده شود.

وگرنه روسری عربی و لغت عربی معادل آن، با ظهور اسلام اختراع نشد !!!!! بلکه قبلا استفاده میشده.

وگرنه روسری امروزی،اصلا به سینه میرسه که کسی بخواد گردن و سینه را باهاش بپوشونه !!!!!

من متوجه نشدم بالاخره شما با دیدن خانم کلینتون و اون پوشش تحریک میشین یا نمیشین؟

یا با دیدن این مانتوهای کوتاه تحریک میشین یا نمیشین؟

اینکه آرایش تو ایران غلیظ تر شده،به خاطر محدودیت های فراوان اعمالیست،اگر پوشش آزاد بود و مانتو اجباری نبود،کسی برای فرار از گرمای تابستان دنبال مانتو نمیرفت.

خیلی جالبه که شما خودت حاضری با آستین کوتاه تو خیابان ها راه برین و با دوستتان لبخند ژکوند بزنین،اونوقت انتظار دارین یک خانم چهار تا ملافه آستین بلند بپوشه،که یک وقت چشمان حضرتعالی به سمتشان نیم خیز نشه.

واقعا من تو مردانگی ایرانی ها موندم که اینقدر آستانه تحریک این ابوالبشرها پایینه ......

اونجا چون پوشش محدود نیست،هرکسی میدونه چه پوششی را باید کجا بپوشه که جلب توجه نکنه.

اما اینجا از اداره و دانشگاه و آستان مقدس و پارک و خیابان و حتی دریا،باید پوششت یکی باشه !!!!!!!!!!!

پس به جای اینکه به زن ها و خانم های این مملکت گیر بدین،بر مسببین این تحجر در طول تاریخ خاورمیانه گیر بدین.

اول لازم میدونم از اینکه از باب تمسخر وارد شدین ازتون تشکر کنم:icon_gol:

روسری از همون اولش همینیه که الان هست ولی قبول شما درست گفتید منم اصلا اسم تاریخ طبری رو نشنیدم !!! فرض که ما ایرانیا از خودمون این روسری و پوشوندن مو رو علم کردیم.پش چرا راهبه های مسیحی دقیقا مو و گرن خودشونو می پوشونند؟

چرا عکسایی که خود غربیا از حضرت مریم دارند باروسری است؟

تحریک؟ نه جانم کسانیکه تو حرفاشون از ایات قران استفاده میکنند انقدرا که شما فکر میکنید متحجر نیستند

اول تمام ایات مربوط به حجاب به اقایون گفته شده اول شما باید مواظب چشماتون باشید وگرنه اگر کسی فکرش مریض باشه اگر زنو بکنی تو گونی اون بازم تحریک میشه

برای خودم متاسفم که تو این بحث شرکت کردم شما به جای موضوع بحث منو بدون هیچ شناختی نقد وسرزنش می کنید.متشکرم

من اصلا نگفتم خانمها باید کاری انجام بدن یا ندن من گفتم نباید الگوبرداری بشه.لطفا دقیقتر پستها رو بخونید

بازم به خاطر تمام توهیناتون که مثلا اگر خانمها حجابشونو رعایت کنن چشمای من از کجا سیراب بشن و... ممنونم

آخرش نفهمیدم خودمونو با غربی ها مقایسه کنیم و ازشون الگو بگیریم یا نه

وقتی می گیم اونا حجاب ندارن میگن بی دین و ایمان هستن فساد تو جامعشون زیاد بعدش میایم مثل اونا نباشیم آرایش می کنیم میگن که از غربی ها یاد بگیرید که آرایش ندارن:banel_smiley_4:

مگه میشه عقاید رو با هم مقایسه کرد؟؟

خوبه که ادمه کارای عاقلانه رو از هرکی (حتی یکی پایینتر از خودمون)یاد بگیره

نه اینکه چون غربیا ارایش نمیکنند پس کارخوبیه الزاما تمام کارای دیگشونم درست باشه

دراخر:

نه اینکه وقتی ما مسلمونیم الزاما فرشته ایم وپاکترین مردمان روی زمین

ازادی یعنی هر انسانی بطور ازادانه از تمامی حقوقی که برای یک انسان قادل می شوند بهره مند بشه بدون توجه به نژاد و جنسیت و.... نه اینکه هرکاری دلش بخواد انجام بده به اون میگن قانون جنگل

که جدیدا کسانیکه به بیان قانون جنگل می پردازند خودشان را روشن فکر می دانند

• Like 1
لینک به دیدگاه

ازادی یعنی هر انسانی بطور ازادانه از تمامی حقوقی که برای یک انسان قادل می شوند بهره مند بشه بدون توجه به نژاد و جنسیت و.... نه اینکه هرکاری دلش بخواد انجام بده به اون میگن قانون جنگل

که جدیدا کسانیکه به بیان قانون جنگل می پردازند خودشان را روشن فکر می دانند

این چه مغلطه‌ی مسخره که یاد گرفتین؟؟؟ اگر کسی‌ بخواد پوشش رو خودش انتخاب کنه میشه پیروی از قانون جنگل و هرکی هر کاری دلش خواسته؟؟؟ پوشش- لباس- پارچه‌- کمش یا زیادش به کسی‌ آسیب نمیزنه ضرری واسه کسی‌ نداره خطر نداره امنیت کسیو به خطر نمیندازه پس یه چیز شخصی‌ و اختیاریه فهمیدنش سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
حجاب مرداش ایراد داره من شخصاً با دیدن پای فوتبالیست‌ها دلم ضعف میره :icon_redface: بس که ظریف و تمیزه!!! یه آخوندی هم هست اسمش شهابه فامیلیش یادم نیست اونم میبینم یهو دلم میریزه پایین :ws37: اون سریال قدیمی‌ بود ترانه مادری یه سانت یقه اون پسره بامزهه باز بود ولی‌ من میگم باید مرد‌ها هم رو بنده بزنن آخه من همش دلم می‌خواست لٔپ اون پسر‌رو گاز بگیرم :4chsmu1: بس که بامزه بود تازه صدای علی‌ لهراسبی تحریک آمیزه :eyepopping: کلا باید تو کلّ برنامه‌ها یه پرده جلو دوربین آویزون کنن چون هرچیزی ممکنه دله آدمو بضعفونه! نفس امارست دیگه دست خود آدم نیست!! آهان راستی‌ پسر امام خمینی با نوش هم خیلی‌ هلوآن :girl_in_dreams: اون‌ها هم باید تصویرشون سانسور بشه :girlhi:

:banel_smiley_52:جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان 5تا شبكه اي كه كلا هست و كد گذاري كن .كلاه قرمزي رو ميبيني هيچ چيز دستگيرت نميشه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_52:جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان 5تا شبكه اي كه كلا هست و كد گذاري كن .كلاه قرمزي رو ميبيني هيچ چيز دستگيرت نميشه :ws3:

پسر خاله خیلی‌ کوله اونم باید سانسور بشه:w16: لب‌های کلاه قرمزی که نگووو قرمزززززز:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پسر خاله خیلی‌ کوله اونم باید سانسور بشه:w16: لب‌های کلاه قرمزی که نگووو قرمزززززز:ws3:

بابا خيلي مثبت گرايي چه خوب فكر نكنم از چيزي بدت بياد خوشبحال دور و اطرافيات .افرين به اين همه سيگنال مثبت :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابا خيلي مثبت گرايي چه خوب فكر نكنم از چيزي بدت بياد خوشبحال دور و اطرافيات .افرين به اين همه سيگنال مثبت :w16:

اتفاقا شدیداً مشکل پسندم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

از تمام دوستانی که در بحث شرکت کردن تشکر میکنم ............

اول اینکه مسیر بحث منحرف شده !!!! تایپیک های زیادی در مورد حجاب بوده ..... سوال این بود ترویج بدحجابی در صداوسیما !!! و این مسئله تفکیک به سریال ایرانی نمیشه ..........

دوم اینکه هیچکس چادر رو اجبار نکرده ، برخی از افراد چادری نقصی در حجاب برتر هستن.........اما استفاده از پوشش چادر بطور صحیح نمره بیست پوشش مناسب شامل میشه .

سوم انتخاب دین و عقیده رو نمیشه از روی رفتار افراد جامعه انتخاب کرد .........

چهارم که تاکید بر تحریک دارین ..... چشمی که بیمار باشه با یه خانوم چادری هم مسیر فکریش منحرفه.... و از قاب تلویزیون کمتر کسی تحریک میشه اما استفاده و الگو برداری نامناسب از برخی پوشش ها در جامعه موجب اسیب رفتاری در جامعه است .......

• Like 3
لینک به دیدگاه
اول لازم میدونم از اینکه از باب تمسخر وارد شدین ازتون تشکر کنم:icon_gol:

کسی شما را مسخره نکرد.

اینها بازتاب صحبت های شما در تمسخر کسانی بود که مانتو تنگ و آستین کوتاه میپوشند. :icon_gol:

استارتر تاپیک هم گفت بحث منحرف شده،پس من بحثم را درباره حجاب و..... در این تاپیک همینجا تمام میکنم.

99 درصد دانشجویان دنبال استادی هستند که در امتحان سوالات آبکی بدهد و مخصوصا سوالاتی که جواب آنها را هم داده باشد،تا رنج کمتری برای کسب نمره ببرند و آن استاد طرفدار زیاد دارد.

سعی کنید جز 1 درصدی باشید که برای کسب نمره خودش زجر بکشد و تلاش کند.

موفق و موید باشید.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اتفاقا خیلی هم قشنگ روسری و شال میپوشند طوری که حتی یه تار موهاشونم پیدا نیست که من همیشه میمونم چطوری اینجوری میپوشند من که قاصرم از این کار

اصلانم به بدحجابی ربطی نداره رسانه ملی چون معمولا کسانی که پوشش آزادتر دارند عملا رسانه ملی رو نگاه نمیکنند که بخواهند ازش الگو برداری کنند..........

تازه پوششهای مانتو هاشونم خیلی قشنگه مخصوصلا اونهایی که خانمهای مرفه و به قولی بدحجاب هستند توی قیلمها و سریالها...........

بارها و بارها خانم دکتر و مهندسی رو نشون میده که چادری هستند و این مسئله اصلا ربطی نداره که طرف معلم قرآن باشه حتما........

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...