رفتن به مطلب

آیا صدا و سیما به بدحجابی دامن می زند؟

afa

آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟  

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟

• 3
    • 6
    • 0
    • 27

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

و به زنان با ايمان بگو چشمهاى خود را (از نگاه هوس‏آلود) فروگيرند، و دامان خويش را حفظ کنند و زينت خود را -جز آن مقدار که نمايان است- آشکار ننمايند و (اطراف) روسرى‏هاى خود را بر سينه خود افکنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود)

نور آیه 31

هرکس فهمید منظور این آیه یعنی چادر مشکی یا مقنعه ، بیاد بگه.

تازه من چیزی از پوشاندن مو ندیدم،گفته شال ها را بندارین طوری که زیر گردن و سینه ها معلوم نشه،این کجاش به پوشش اسلامی اجباری در کشورهای اسلامی مربوط میشه و شباهت داره،باز هم میریم سراغ تفاسیر خوشگل و قشنگ...:ws37:

هنوز هم متوجه نشدم چرا این استنباط پوشش بعد از انقلاب از قرآن شده و قبل از آن مراجع به اتفاق آرا بر پوشاندن چهره توسط زنان تاکید داشته اند،تا رضاخان به زور روبنده را از صورت آنها کشیده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
لینک بالامسئله حجاب درقرآن اگه قرآن رودیگه نخواید تکذیب کنید.یابگیداشتباه میگه

این لینکی که شما گذاشتین،یکسری آیه است و یک حکم کلی داده و اصلا وارد جزئیات پوشش نشده.

اما حالا بر فرض وارد جزئیات هم شده،شمای ایرانی بیشتر از زبان عربی قرآن سر در میاری،یا یک عرب که قرآن زبان مادریش است.

اگر اینقدر این آیات واضحند،چرا ایرانی های مسلمان در حال حاضر به پوشش چادر رسیده اند و اعراب به پوشش روبنده و عده ای هم به آزادی موی سر......

پس معلومه اونجا کسی چیزی نگفته،بلکه همه دارند سلیقه شخصی خود را با توجه به استنباط شخصی پیاده میکنند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

:w00:مای بابا!من کجاگفتم چادرمشکی؟بهم نشون بدید؟هان؟بله چادر ساخته دست خودمون هست منم نمیگم چادر.اماپوشش کامل همین.حالادیگه اگه بازتوجیه نشدید مثل شمامیشه مثل قول بنی اسرائیل وایرادات بنی اسرائیلی.من دیگه حرفی ندارم

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله چادر ساخته دست خودمون هست منم نمیگم چادر.

اما پوشش کامل همین.حالادیگه اگه بازتوجیه نشدید مثل شمامیشه مثل قول بنی اسرائیل و ایرادات بنی اسرائیلی.من دیگه حرفی ندارم

لطفا شکل یک پوشش کامل مد نظر خودت را بگذار تا کسی ایراد بنی اسرائیلی نگیرد.

در ضمن من خیلی دوست دارم بدانم ایراد پوشش عکس زیر کجاست و کجاش تحریک کننده است؟

hilary.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
بله چادر ساخته دست خودمون هست منم نمیگم چادر.اماپوشش کامل همین.حالادیگه اگه بازتوجیه نشدید مثل شمامیشه مثل قول بنی اسرائیل وایرادات بنی اسرائیلی.من دیگه حرفی ندارم

شما چقدر راحت کسایی که توجیه نشدن را با قوم بنی اسراییل مقایسه میکند ولی پیمان جان عذر میخوام که میگم جواب شما فقط مثل آسمون و به ریسمون بافتنه فقط چهار تا آیه آوردید که خودتون و توجیه کرد چون بهش اعتقاد دارید ولی من خودم توجیه نشدم دوستان دیگه رو نمیدونم:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من گزینه "زیاد" رو انتخاب کردم

دلایلم:(من اصلا به خوب بودن با بد بودن حجاب کار ندارم)

به نظر بنده وقتی بازیگری توی یه سریالی بازی میکنه چادر سر میکنه و خیلی مثلا نجیبه اما فردا روز فیلم خصوصیش به بیرون درز میکنه و ماها میبینیم خود طرف که مثلا 3 ماه این فیلمو بازی کرده هیچ اعتقادی به حجاب نداره ویا همون بازیگرو بیرون میبینم که به به ....... یا توی سینما که از تنگی -کوتاهی قد مانتو گرفته تا مانتوهایی که بیشتر شبیه تی شرتند چی میشه گفت

میبینید چقــــــــــــــــــــــــدر تناقض هست

امـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا کسیکه از اینجور ادما پیروی میکنه واون هارو الگوی خودش قرار میده باید به حالش گریست چون معمولا ادم کسیو الگوی خودش قرار میده که یه کار مثبت ازش دیده باشه

وقتی میبینم مردم ما با دیدن یه سریال (برره)طنز فقط روش دعواکردنشو یاد میگیرندو چندتا زخمی میدیم 100% شیوه پوشش ورفتار بازیگران روشون تاثیر میذاره

آفای عزیزم از تاپیکت ممنونم .اما وقتی میبینم چندنفر از دوستان واشناهام طی چندسال پیش مسیحی شدن ومسلمون دونستنو عقب موندگی میدونستن میبینم مشکل ما در تعریف دینه نه جزئیات دین

بازم ممنونم :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
و به زنان با ايمان بگو چشمهاى خود را (از نگاه هوس‏آلود) فروگيرند، و دامان خويش را حفظ کنند و زينت خود را -جز آن مقدار که نمايان است- آشکار ننمايند و (اطراف) روسرى‏هاى خود را بر سينه خود افکنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود)

نور آیه 31

هرکس فهمید منظور این آیه یعنی چادر مشکی یا مقنعه ، بیاد بگه.

تازه من چیزی از پوشاندن مو ندیدم،گفته شال ها را بندارین طوری که زیر گردن و سینه ها معلوم نشه،این کجاش به پوشش اسلامی اجباری در کشورهای اسلامی مربوط میشه و شباهت داره،باز هم میریم سراغ تفاسیر خوشگل و قشنگ...:ws37:

هنوز هم متوجه نشدم چرا این استنباط پوشش بعد از انقلاب از قرآن شده و قبل از آن مراجع به اتفاق آرا بر پوشاندن چهره توسط زنان تاکید داشته اند،تا رضاخان به زور روبنده را از صورت آنها کشیده.

معنی لغت "روسری"چیه؟

روسری:پارچه ای معمولاً سه گوش یا چهارگوش (به صورت سه تا شده ) که زنان سر و گردن خود را با آن می پوشانند.(از لغت نامه در اووردم چون 1مین به کاربرد روسری شک کردم)

روسری یعنی چیزی که روی سر قرار میگیره به نظر بنده خیلی واضح میاد

همه جا گفته شده گردی صورت اما اگر کسی بخواد روبند بزنه کسی نمیتونه ازش ایراد بگیره همونطور که وقتی خانومی از این شالای نواری سرش میکنه کسی قصد اعتراض نداره

لطفا شکل یک پوشش کامل مد نظر خودت را بگذار تا کسی ایراد بنی اسرائیلی نگیرد.

در ضمن من خیلی دوست دارم بدانم ایراد پوشش عکس زیر کجاست و کجاش تحریک کننده است؟

hilary.jpg

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

به خاطر این عکس بی نهایت سپاسگزارم

چندسئوال:

ایا زنان ما که مانتویی هستند (اونهایی که در میان مانتوییهای یه خرده ازادتر هستند) مانتو باه همین ازادی کت خانم کیلینتون می پوشند؟استینشون تا مچ دستشونه؟عقه شون همینقدر بستست؟

ما که هرجا میریم مانتو نمیبینیم تی شرت میبینیم

1.jpg

البته همین مقایسه هم کار درستی نیست

انتخاب بین بهتر وبهترینه

خوبه ادم حداقل به یه چیز اعتقاد داشته باشه.غربی ها فهمیدند توی محل کار-یونی مدرسه و.... زمان به رخ کشیدن جذابیتهاشون نیست نمونش همین عکس خانم کیلینتون.زنهای ما با این کت پاتختی نمیرن چه برسه وقتی وزیر بشن بخوان برن جلوی خبرنگارا

• Like 1
لینک به دیدگاه
با قسمت های اول بحثتون موافقم. :icon_gol:

اما دعوای اصلی همینجاست و مغلطه بزرگ هم همینجا.

اینکه میگید پوشش اصلی مشخصه،بر چه اساسی این ادعا را میکنید و این پوشش اصلی چیه؟

اگر ثابت و مشخصه چرا در طول تاریخ مسلمانان تغییر کرده و الان کدام پوشش همان پوشش مشخص مد نظر الله تبارک و تعالی است و چرا؟

چرا یکبار هم که شده کسی نمیاد بگه این پوشش مد نظر اسلام واقعیست؟

شما یک چیز میگی،آخوند حوزه امروزی یک چیز،مرجع حوزه زمان رضاخان یک چیز دیگر،شیخ عرب یک چیز،طالبان یک چیز و.......

سنگ محکتان برای پوشش اصلی و واقعی کی و کجاست؟

چه کسی باید با دیدن پوشش زنان در رسانه میلی تحریک بشه،تا ما قبول کنیم این پوشش بدحجابی است؟

پيمان عزيز. شما كه ميگي هر جامعه اي سطح هنجار و ارزشهاي خودشو داره ميشه بگي سطح هنجاراي عمومي جامعه مارو (در مورد ميزان حجاب و نوع لباس) از كجا شناختي؟!

معنی لغت "روسری"چیه؟

روسری:پارچه ای معمولاً سه گوش یا چهارگوش (به صورت سه تا شده ) که زنان سر و گردن خود را با آن می پوشانند.(از لغت نامه در اووردم چون 1مین به کاربرد روسری شک کردم)

روسری یعنی چیزی که روی سر قرار میگیره به نظر بنده خیلی واضح میاد

همه جا گفته شده گردی صورت اما اگر کسی بخواد روبند بزنه کسی نمیتونه ازش ایراد بگیره همونطور که وقتی خانومی از این شالای نواری سرش میکنه کسی قصد اعتراض نداره

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

به خاطر این عکس بی نهایت سپاسگزارم

چندسئوال:

ایا زنان ما که مانتویی هستند (اونهایی که در میان مانتوییهای یه خرده ازادتر هستند) مانتو باه همین ازادی کت خانم کیلینتون می پوشند؟استینشون تا مچ دستشونه؟عقه شون همینقدر بستست؟

ما که هرجا میریم مانتو نمیبینیم تی شرت میبینیم

1.jpg

البته همین مقایسه هم کار درستی نیست

انتخاب بین بهتر وبهترینه

خوبه ادم حداقل به یه چیز اعتقاد داشته باشه.غربی ها فهمیدند توی محل کار-یونی مدرسه و.... زمان به رخ کشیدن جذابیتهاشون نیست نمونش همین عکس خانم کیلینتون.زنهای ما با این کت پاتختی نمیرن چه برسه وقتی وزیر بشن بخوان برن جلوی خبرنگارا

آنهایی که توجیح نشدید

هنوزهم نشدید؟

بازم ابهام وجودداره؟آقافرزاد دستت دردنکنه حرف دلم بودکه اززبان شماجاری شد

لینک به دیدگاه

كي صدا و سيما رو به حساب مياره .لطفا بعضي دوستان كه خيلي حجاب و توجيح مي كنن و سر سخت طرفشو ميگيرن اين ها دلايلي خوبي نيست هر چند دوستان تا اونجا كه ميشد به صورت منطقي جواب دادند .مثال مني كه قران تا الان باز نكردم و فقط روي طاقچه ديدمش بايد به اين صورت منطق شما را قبول كنم شما رو به هر كسي كه ميپرستيد بزاريد مخالفين هر جور جواب بدهند شايد خودتان هم قبول كنيد .بنده نقل و قول نگرفتم تا به شخصي بر نخورد

• Like 6
لینک به دیدگاه

من از شما درباره هنجارها و ارزشاي عمومي پرسيدم نه اينكه تو فلان كتاب چي نوشته. بعضي مثل شما ميگن فلان نوع حجاب ارزش عمومي جامعه ست. من ميگم شما حضرات هنجار عمومي جامعه رو از كجا شناختيد اونم تو جامعه اي كه بعضيا پوشش دلخواه خودشونو به زور تو حلق ملت ميكنن؟!! چيزي كه اجباريه چطوري ميتونيد بگيد هنجار عموميه؟

مثل اينه كه بگيد خدمت سربازي ارزش عموميه چون همه ميرن سربازي!!!

يه كم ديدتو باز كن. اگه هنجار عمومي چيزي بود كه تو يه كتاب دنبالش بگردي نوع لباس زنهاي سوريه و تركيه و عربستان كه هر سه ظاهرا مسلمونن انقدر متفاوت نبود.

سوالمو دوباره ميپرسم. شما و دوستاني مثل شما كه دم از ارزشهاي جامعه ما ميزنيد اين ارزشاي عمومي رو از كجا شناختيد؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

سید احمد خاتمی عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری از اصطلاح بی‌کاری برای شرایط فرهنگی جامعه امروز استفاده کرده و گفتند: هیچ یک از مسئولان به فکر حل کردن و پیدا کردن راه حل برای این مشکل نبوده و به نظر می‌رسد دیگر با کار فرهنگی نمی‌توان جلوی بدحجابی در جامعه را گرفت و فکر می‌کنم برای حل این مسأله باید خون‌های پاکی ریخته شود تا این معضل از جامعه ما ریشه کن شود.

منبع: Aftabnews.com

• Like 7
لینک به دیدگاه
سید احمد خاتمی عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری از اصطلاح بی‌کاری برای شرایط فرهنگی جامعه امروز استفاده کرده و گفتند: هیچ یک از مسئولان به فکر حل کردن و پیدا کردن راه حل برای این مشکل نبوده و به نظر می‌رسد دیگر با کار فرهنگی نمی‌توان جلوی بدحجابی در جامعه را گرفت و فکر می‌کنم برای حل این مسأله باید خون‌های پاکی ریخته شود تا این معضل از جامعه ما ریشه کن شود.

منبع: Aftabnews.com

:icon_pf (34)::icon_pf (34):

من یه سوال دارم :

آیا پوشش زن های سریال های خارجی صدا و سیما باعث ترویج بی حجابی نمیشه؟

ديدي كه...وقتي لباساشون بد باشه داستان فيلم عوض ميشه كلا :ws3:

يه شخصيتو كلا حذف مي كنن!

• Like 4
لینک به دیدگاه
من یه سوال دارم :

آیا پوشش زن های سریال های خارجی صدا و سیما باعث ترویج بی حجابی نمیشه؟

اگه دقت کنی به سؤال نظرسنجی دقیقاالان دعواسرهمین قضیه است فقط یه عده بحث روبه حواشی کشیدن.مامیگیم بااین وضع برنامه هابه بی حجابی دامن

میزنه مخالفین میگن نه.

من از شما درباره هنجارها و ارزشاي عمومي پرسيدم نه اينكه تو فلان كتاب چي نوشته. بعضي مثل شما ميگن فلان نوع حجاب ارزش عمومي جامعه ست. من ميگم شما حضرات هنجار عمومي جامعه رو از كجا شناختيد اونم تو جامعه اي كه بعضيا پوشش دلخواه خودشونو به زور تو حلق ملت ميكنن؟!! چيزي كه اجباريه چطوري ميتونيد بگيد هنجار عموميه؟

مثل اينه كه بگيد خدمت سربازي ارزش عموميه چون همه ميرن سربازي!!!

يه كم ديدتو باز كن. اگه هنجار عمومي چيزي بود كه تو يه كتاب دنبالش بگردي نوع لباس زنهاي سوريه و تركيه و عربستان كه هر سه ظاهرا مسلمونن انقدر متفاوت نبود.

سوالمو دوباره ميپرسم. شما و دوستاني مثل شما كه دم از ارزشهاي جامعه ما ميزنيد اين ارزشاي عمومي رو از كجا شناختيد؟

بایدخدمت جنابعالی عرض کنم هنجارجامعه ازسه رکن شرع وعرف وقانون یک جامعه درست میشه.متاسفانه روندجامعه مابین این سه رکن فاصله وشکاف ایجادکرده که باعث این همه تعارض درجامعه شده.دلایل سیاسی زیادی هم پشت این قضیه هست که گفته

نشه بهتره.

كي صدا و سيما رو به حساب مياره .لطفا بعضي دوستان كه خيلي حجاب و توجيح مي كنن و سر سخت طرفشو ميگيرن اين ها دلايلي خوبي نيست هر چند دوستان تا اونجا كه ميشد به صورت منطقي جواب دادند .مثال مني كه قران تا الان باز نكردم و فقط روي طاقچه ديدمش بايد به اين صورت منطق شما را قبول كنم شما رو به هر كسي كه ميپرستيد بزاريد مخالفين هر جور جواب بدهند شايد خودتان هم قبول كنيد .بنده نقل و قول نگرفتم تا به شخصي بر نخورد

خوب سراپاگوش هستیم بحث اینجادرموردسیاست رسانه بوده نه

حجاب امادوستان لطف کردندبحث روبه سمت موضوع حجاب پیش بردند.خواهش میکنم سوال تاپیک رومجددابخوانیدوبعدوارددعواشوید

لینک به دیدگاه

اگه دقت کنی به سؤال نظرسنجی دقیقاالان دعواسرهمین قضیه است فقط یه عده بحث روبه حواشی کشیدن.مامیگیم بااین وضع برنامه هابه بی حجابی دامن

میزنه مخالفین میگن نه.

به نظر می رسد شما دوست عزیز انسان دین داری باشید. اما باز یک سوال دیگه!

آقای خمینی پخش سریال های خارجی رو در صدا و سیما مجاز دونستن. با این حال شما باز هم مشکل دارید با این قضیه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

مشکل من الگوبرداری کورکورانه جامعه ازاین سبک پوشش هست که تناقض ایجادکرده درجامعه اون شخصیتی که درسریال خارجی بازی میکنه مطابق هنجارجامعه خودش لباس پوشیده واون پوشش مناسب همون کشوره نه ایران.روابط مربوط به همون کشوره نه ایران

شمایه نگاه به جامعه بنداز!چنددرصدپسران ودختران جامعه به دنبال تشکیل خانواده هستند؟خیلی کم!چرا؟چون درخانواده آدم چی میخواد؟محبت.آرامش،یه همزبان یه همراه همیشگی یه یاورخوب!وارضامیل جنسی،خوب این روزهاهمه ایناروبه سادگی بیرون میشه بدست آورد.چرا؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من ! دیگه توی این عصر که عصر ارتباطاته این همه ماهواره و اینترنت و تلفن همراه، حرف زدن از اینکه نباید سلیقه های مختلف نشان داده شوند، یه ذره عجیبه! :ws52:

دیگه الان عصر سانسور واقعیت ها نیست! عصر خبر رسانیه. عصر نشون دادن واقعیت های جامعه است.

به نظر من دوستان دین دار به جای اینکه پدیده های دور و برشون رو که متضاد میلشون هست رو حذف کنن به تجزیه و تحلیل اون بپردازن. چیزی که شما داری ازش صحبت میکنی چیزیه که به همه ی مردم تعلق داره. مگه همه ی جامعه ی ایرانی مسلمونن که حالا حرف از بی حجابی و بدحجابی بشه توی رسانه ای که دربست در اختیار حکومته و اوضاعش مشخصه! :ws51:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...