رفتن به مطلب

آیا صدا و سیما به بدحجابی دامن می زند؟

afa

آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟  

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟

• 3
    • 6
    • 0
    • 27

ارسال های توصیه شده

حجاب، بی حجابی و بد حجابی، همچنان از موضوعات داغ میان کارشناسان و رسانه هاست. بسیاری بر فرهنگسازی تاکید دارند که باید در محیط های آموزشی و البته صدا و سیما ترویج شود.

پوشش زنان در برنامه‌های پخش شده از سازمان صدا و سیما منطبق با ارزش‌های اسلامی نیست و رسانه ملی به عنوان نهادی فرهنگ‌ساز باید الگویی را ارائه دهد که باعث دامن زدن به موج بد حجابی در جامعه نشود.

با توجه به مخاطبان بسیار و نقش الگو دهنده‌گی که صدا وسیما در سطح جامعه دارد، متاسفانه بعضی از سریال‌ها فرهنگ‌ ناپسندی را به جامعه منتقل می‌کنند و در گسترش فرهنگ بد‌حجابی در جامعه سهیم هستند.

مرز بین آرایش و گریم تفکیک شود.

نظر شما چیست ؟

• Like 21
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نظر من اينه كه جامعه ي ما چقد بايد بدبخت باشه كه خانومهاش با ديدن تلويزيون,

بي حجاب يا بد حجاب يا با حجاب بخوان بشن .؟!

البته رسانه بي تاثير نيست تو بعضي موارد ولي تو حجاب كه يه مسئله ي

كاملا شخصي و اعتقاديه نميتونه به اونصورت تاثير گزار باشه.

تازه رسانه ي ما رو مگه كسي هم نگاه ميكنه كه بخواد الگو برداري كنه از نوع پوشش دست اندر كاراش؟؟

به نظر من رو كسي هم كه نگاه ميكنه تاثير منفي داره , يعني هر چي رسانه پخش كنه دوست داره بيشتر شبيه اون نباشه تا اينكه بخواد الگو برداري كنه .!

• Like 14
لینک به دیدگاه

نظری ندارم چون فقط از صدا سیما فوتبالاش رو میبینم

که اونم تو استادیومهای بدون تماشچی زنه ولی مرداشون آبرنگ میمالن به صورتشون و میرن ورزشگاه اونا رو دیدم ممکنه به جامعه آسیب بزنه:ws3:

آمـــــــــا اگر در مورد صدا سیمای هوایی بخوای زیاد نظر دارم واست:icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

پوشش زنان در برنامه‌های پخش شده از سازمان صدا و سیما منطبق با ارزش‌های اسلامی نیست و رسانه ملی به عنوان نهادی فرهنگ‌ساز باید الگویی را ارائه دهد که باعث دامن زدن به موج بد حجابی در جامعه نشود.

این نظر چه کسی است که پوشش زنان در رسانه میلی مطابق با اسلام نیست؟ :banel_smiley_4:

اگه پوشش روبنده و نقاب بر چهره به سبک افغانستان،یعنی پوشش اسلامی،بله ما از صدا و سیمای طالبان هم کمی عقبیم. :ws21:

پوشش های زنان در تلویزیون،از نظر من بسیار مسخره است و هیچ جذابیتی که ندارد هیچ،سبب زدگی از برنامه هم میشود.

طرف تو خونه خودش با چادر و مقنعه نشسته،منطبق با ارزش اسلامیه !!!!

واقعا برای من خیلی جالبه این مباحث مطرح میشه !!!!!!

آدمی هست تو این انجمن که سریال های خارجی مثل این کُره ای ها را ببینه و به خاطر دیدن موی آنها تحریک بشه؟

اونوقت این پوشش با روسری و هدبند و آستین تا مچ دست سبب تحریک و گسترش بدحجابیه !!!!!

فکر کنم،این پوشش در صدا و سیمای میلی اجرا بشه دیگه مشکل بدحجابی تو کشورمون ریشه کن بشه.

7dvbna0iihgcpsazlrjh.jpg

• Like 18
لینک به دیدگاه

صدا و سیما مگر اصلا صدا و سیما هم دارند؟؟ که بخواهند به بد حجابی دامن بزنند؟

آنچه به بد حجابی دامن می زند نفرت است!

نفرت از سخت گیری ها

تند روی ها تعصب ها

دوسال است که تلویزون تعطیل!

اعصاب راحت

صفا سیتی مینی سیتی!:ws50:

• Like 15
لینک به دیدگاه

ولی اتفاقا باعث خوش حجابی هم می شه. اصلا می تونن از این سانسورچیاشون برای طراحی مد هم استفاده کنن. این قدر برا خانوما لباس می ذارن و رنگاشم با هم ست می کنن که نگو:ws37:

من در هفته فقط نیم ساعت یه رو سریالی رو می بینم که تازه علاوه بر ست رنگ لباس و گذاشتن یقه و آستین جدیدا کمبود پارچه آوردن و یهو کُلمن آب می ذارن جلوی خانوما:ws37:

• Like 14
لینک به دیدگاه

آدمی هست تو این انجمن که سریال های خارجی مثل این کُره ای ها را ببینه و به خاطر دیدن موی آنها تحریک بشه؟

اونوقت این پوشش با روسری و هدبند و آستین تا مچ دست سبب تحریک و گسترش بدحجابیه !!!!!

:icon_razz:من به شخصه پسرای سریال های ایرانی رو میبینم بیشتر تحریک میشم:ws28:

کره ای ها که لباساشون خوبه با مو کسی تحریم نمیشه داش اسی:ws3:

جرات داری بگو سریال ماریچی:ws28::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

ممكنه رو بچه ها تاثير داشته باشه...

اما در كل...تاثير خيلي زيادي نداره...اگر هم داره مهم نيست!

تو بخشهاي ديگه خيلي همه چي ميزونه كه حالا بخوايم به اين گير بديم؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

من با دیدن فیلم و سریال های ایرانی بسیار تحریک میشم :hanghead:

تحریک میشم برم بزنم شیشه ی تلوزیون خورد کنم اما تقوای الهی پیشه می کنم و یاد قیمت تلوزیون می افتم از این کار صرف نظر می کنم

• Like 19
لینک به دیدگاه
من با دیدن فیلم و سریال های ایرانی بسیار تحریک میشم :hanghead:

تحریک میشم برم بزنم شیشه ی تلوزیون خورد کنم اما تقوای الهی پیشه می کنم و یاد قیمت تلوزیون می افتم از این کار صرف نظر می کنم

من فکر میکردم فقط خودم نفسم ضعیفه..... :icon_pf (34):

وقتی این مجری برنامه دیـــروز، امـــروز، فـــردا را میبینم،اینقدر پوشش مبتذلی داره ،کلا احساساتم جریحه دار میشه.

این خانم هم که میاد تو شبکه قرآن درس زندگی میده و فقط دماغش بیرونه را که نگو. :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من فکر میکردم فقط خودم نفسم ضعیفه..... :icon_pf (34):

وقتی این مجری برنامه دیـــروز، امـــروز، فـــردا را میبینم،اینقدر پوشش مبتذلی داره ،کلا احساساتم جریحه دار میشه.

این خانم هم که میاد تو شبکه قرآن درس زندگی میده و فقط دماغش بیرونه را که نگو. :ws37:

شما که از خواص با بصیرت هستید اینگونه باشید از ما چه انتظاری هست:ws54:

خانوم نیلچی زاده برای برنامه به سمت خدارو فراموش کردی:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

خانوم نیلچی زاده برای برنامه به سمت خدارو فراموش کردی:icon_pf (34):

اون را که نگو،افسر جنگ نرم است ناکردار،چنان با گوشه چادرش عشوه میاد که قند تو دلم آب میشه. :ws37:

اما واقعا من هنوز تو کف اینم چطور یک عده به پوشش مسخره زنان در صدا و سیمای میلی میگویند،پوششی در جهت رواج بدحجابی !!!!!!

از استارتر تاپیک تقاضا دارم عکس یک نفر از مجریان یا بازیگران زن نشان داده شده در رسانه میلی را که پوشش نامناسبی دارند،بگذارند تا بنده منظورشون را بهتر درک کنم. :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
اون را که نگو،افسر جنگ نرم است ناکردار،چنان با گوشه چادرش عشوه میاد که قند تو دلم آب میشه. :ws37:

اما واقعا من هنوز تو کف اینم چطور یک عده به پوشش مسخره زنان در صدا و سیمای میلی میگویند،پوششی در جهت رواج بدحجابی !!!!!!

از استارتر تاپیک تقاضا دارم عکس یک نفر از مجریان یا بازیگران زن نشان داده شده در رسانه میلی را که پوشش نامناسبی دارند،بگذارند تا بنده منظورشون را بهتر درک کنم. :icon_gol:

یعنی یه دستش خسته نمیشه دائم روشو گرفته من بهش نگاه می کنم جای اون دستم خسته میشه خون بهش نمیرسه کبود میشه:icon_pf (34):

منظور استارت آرایش صورت زنان که اونم رنگ فیلم یا سریال کم رنگ می کنن مشخص نشه

حالا آرایش چه ربطی به حجاب داره نمی دونم:ws52::banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببین دوست عزیز من باید از حجاب یه تعریف مشخص و صریح ارائه داد. چون این مورد، یک بحث هنجاری است، پس باید چارچوب مشخصی رو قبلش مشخص کرد. از نظر یک سری افراد حجاب بدون چادر و پوشیه حجاب نیست. از نظر برخی دیگر حجاب یعنی موها و برآمدگی های زن و مرد واضح نباشد. از نظر برخی حجاب یعنی لباسی که باعث تحریک مرد نشود. از نظر برخی هم اصلا حجاب معنی ندارد!

من هنوز هم متوجه نشدم که چرا میگویند چادر سیاه حجاب برتر است؟

در صورتی که اگر بخواهید ماتریالیستی به قضیه نگاه کنید ، چادر فلسفه ای جدا دارد و ریشه در عرف برخی جوامع داشته است.

چه کسی یا چه نهادی متولی تعیین مرزهای حجاب مناسب در جامعه است؟

با توجه به مخاطبان بسیار و نقش الگو دهنده‌گی که صدا وسیما در سطح جامعه دارد، متاسفانه بعضی از سریال‌ها فرهنگ‌ ناپسندی را به جامعه منتقل می‌کنند و در گسترش فرهنگ بد‌حجابی در جامعه سهیم هستند.

بینید بعضی وقت ها هست که یک فیلم میخواهد واقعیت هایی که در عرصه های عمومی جامعه میگذرد را نشان بدهد. خب باید چه کار کند؟ آیا حجاب گذاری برای نقش هایی که بی حجاب هستند دروغ و خیانت به صداقت در کارگردانی فیلم نیست؟

باید دید که آیا اصلا باید در صدا و سیمایی که ملت با طرز فکر های گوناگون آبونمان برای آن پرداخت میکنند ، برنامه هایی متناسب با سلیقه ی افراد مختلف ساخته می شود یا خیر.

اصلا آیا برنامه سازی با یک دیدگاه ارزشی خاص صحیح است؟

ممنون از استارتر. :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
این خانم هم که میاد تو شبکه قرآن درس زندگی میده و فقط دماغش بیرونه را که نگو.
اون را که نگو،افسر جنگ نرم است ناکردار،چنان با گوشه چادرش عشوه میاد که قند تو دلم آب میشه.
چرا از تمسخر دیگران لذت میبرید ............ شما که ادعای روشنفکری دارین به سخره گرفتن دیگران نوعی تمدنه ؟؟؟؟

دین عقب ماندگی نیست ............

اولین شرط احترام به عقاید هر شخصی ............

هر کسی نوع پوشش خودش رو انتخاب میکنه !!!!!

قرار نیس به همدیگه نظراتمون رو تحمیل کنیم

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام آقایون وخانمهای محترم چرانظرسنجی روبامیدون جنگ اشتباه میگیریدچیزی که بارهاوبارهاخودم باهاش برخوردداشتم.وموردعنایت بعضی دوستان واقع شدم!!!دوستان وقتی نظری داده میشه موافقان ومخالفان خودش روداره چیزی که مهمه اینه که دراینگونه مسائل نبایدبه احدی توهین بشه!کسی به سخره گرفته بشه یابه اعتقادات کسی توهین بشه!

منم خودم باپوشش کلی زن ومرد دررسانه مشکل دارم مشکل اساسی مااینه که نمیدونیم حجاب چیه!مگه فقط زنان حجاب دارن مردان نبایدپوشیده باشند چرابایددرتلویزیون وقتی کلی زن ودخترجوان بیننده اونه بدن عریان مرد نشون داده بشه مگه فقط مردهاتحریک میشن؟زنان تحریک نمیشن؟ازاین بحث که بگذریم اینجاجایی واسه تحلیل عقایدهست نه تحمیل عقاید!آقا وخانومی که مخالف هستی!قرارنیست حرف شماروکسی قبول کنه!اینجاقراره درستی یانادرستی قضیه روشن بشه!همین!آقاسیاست رسانه اشتباهه!تعارض داره باحرفی که زده میشه!به خدااگه یکی ازدختریاپسرهابالباسهایی که توفیلمهاشون نمایش میدن بیان بیرون حتماباآقایون گشت ارشادمذاکره ای دوستانه خواهندداشت!!!!!پس چراچیزی که قبول ندارند نشون میدن!به نظرمنم این رسانه فقط داره تمام فرهنگ اصیل ایرانی روازبین میبره همه کشورهای دنیابه لباسهای محلی خودشون افتخارمیکنند!ازلباسهای محلی خودشون درجامعه استفاده میکنندچراماکه ازنظرفرهنگی خیلی غنی ترازبقیه کشورها هستیم ازلباسهای محلی استفاده نمیکنیم یادمه دوستی درجواب یکی ازپستهای من زده بود

تن آدمی شریف است به جان آدمیت

نه همین لباس زیباست نشان آدمیت

امابایدبگم که اتفاقالباس وپوشش آدمهااولین چیزی هستندکه دیده میشه وقضاوت اکثرماازنگاه اول به لباس وطرزپوشش آدمهاست وبه نحوی میشه گفت لباس آدم اتفاقانشان آدمیت آدمه!حتی غیرانسان هاهم به پوشیدگی خودشون اهمیت میدن ماکه آدم هستیم داریم به سمت چی حرکت میکنیم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

یامسئله گریم دررسانه ماباآرایش اشتباه گرفته شده!یه فیلم خارجی بهم نشون بدیدکه دراون بازیگرخانوم تاتوکرده باشه رژلب استفاده کرده باشه خط چشم بکشه لباس آنچنانی بپوشن!ماکه ادعای دینداری مون گوش فلک روکرکرده بایداون وضع گریم خانومهامون باشه؟میدونیدایران رکوددارواردات اقلام آرایشی دردنیاست؟اصلاکجای دنیاآقایون وخانومهای باتمدن اینجوری آرایش میکنند؟این

همه توریست میادایران توفیلمهای مستنددیده میشه تواخبارهم همینجور!کدوم زن متمدن خارجی آرایش غلیظ داره!منکه ندیدم تاحالا!بهتره کمی فکرکنیم

آرایش باگریم فرق داره!امارسانه آرایش میکنه جای گریم!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا از تمسخر دیگران لذت میبرید ............ شما که ادعای روشنفکری دارین به سخره گرفتن دیگران نوعی تمدنه ؟؟؟؟

من چندین بار این مورد را توضیح دادم.

بنده کسانی را مسخره خواهم کرد،که آنها به دیگران یا توهین کرده اند یا آنها را مسخره کرده اند.

این دو خانم چادری،بارها در رسانه پر ابهت میلی،دخترانی که به پوشش ناب چادر سیاه یا مقنعه کامل،منور نیستند را دست نشانده غرب و فریب خوردگان استکبار و غافلان از ارزش های اسلامی معرفی کرده اند.

پس این به آن در.

در ضمن روشن فکری در ایران امروز بیشتر شبیه توهین شده برای انگ زدن،اینهم جالبه !!

دین عقب ماندگی نیست ............

کسی ادعا ندارد دین سبب عقب ماندگی است،اما از نظر من دین مسئله شخصیه و دیگران حق ندارند پوشش خود را برای دیگران تبلیغ کنند.

در ضمن باید فرق دین و چیزهای نسبت داده شده به دین توسط رهبران شستشو دهنده مغزی مشخص شود.

اگر زنان مسلمان اینهمه برداشت مختلف از حجاب دارند،از روبنده و نقاب و چادر سیاه و مقنعه گرفته تا آزادی در پوشش مو،به خاطر اینستt دین دستور مشخصی برای مو نداده.

اما رهبران شستشو دهنده مغزی هر قومیتی،میگن منظور دین از پوشش، این پوشش مد نظر ماست و خیلی ها هم چنان دفاع میکنند انگار خودشان سر میز الله تبارک و تعالی،محدوده مد نظر او برای پوشش را شنیده اند !!!

شما خانم آفا اگر امروز انصافا در عربستان یا افغانستان تحت طالبان بودی،روبنده به چهره نمیزدی و آنرا عین دستور خدایت نمیدانستی؟

امروز کدام زن در این کشورها از این دستور پیروی نمیکند؟

اینها تماما ابزار حاکمان برای سلطه است و ربطی به خدا و.... ندارد.

• Like 7
لینک به دیدگاه
بنده کسانی را مسخره خواهم کرد،که آنها به دیگران یا توهین کرده اند یا آنها را مسخره کرده اند.

تکرار اشتباه ، خود اشتباه بزرگیست ............

کسی ادعا ندارد دین سبب عقب ماندگی است،اما از نظر من دین مسئله شخصیه و دیگران حق ندارند پوشش خود را برای دیگران تبلیغ کنند.

کسی پوشش خودش رو تحمیل نکرده ............ همه جا نمونه و الگویی از حجاب برتر راهنمایی شده ...

و در ضمن صداوسیما که یه رسانه ملی و عمومی است باید الگوی مناسب باشه و برای کل جامعه جامعیت داشته باشه .........

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...