partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا رشته یا شهرو بگو ... قول میدم بگم ... مرگ خودم بد جوری اشنا میزنه :smiley (18): ببین اگه کرجی باشه و اگه جز کسایی باشه که دیدمشون که دیگه حله :JC_thinking: دانشجو هستن ... من میگم محمد رضا معدنه زهرا میگن نه شما یه شیزی بگو . من رفتم به امید برگشتنم نخیر ... لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس منو حدث بزن پرتو حدث سوم من حامد 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیانیست؟ نه ... پیانیست نیست ... پرتو حدث سوم من حامد حامد؟ من فکر می کردم اسمشون حمیده... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خال داره نه ؟ داشنجو هم هست .... کرجی هم هست .... اشنام هس ....:JC_thinking: یه کم دیگه اطلاعات بگیر بچه ها .... مطمئن شدم میگم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد ادمینیه....... نچ ... محمد دانشجوئه؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خال داره نه ؟ داشنجو هم هست .... کرجی هم هست .... اشنام هس ....:JC_thinking:یه کم دیگه اطلاعات بگیر بچه ها .... مطمئن شدم میگم هوم؟ من گفتم کرجیه؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا یادت نره کی هست باز بگردیم دنباله اسمهایی که گفتیمها 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوم؟ من گفتم کرجیه؟ همین دور و ورا اسکاتلند نیس که .... کرجه دیگه ... اولین حدسم محمد رضا معدن چیه ... دومیشو نگه میدارم اخرش میگم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا یادت نره کی هست باز بگردیم دنباله اسمهایی که گفتیمها چشم ... همین دور و ورا اسکاتلند نیس که .... کرجه دیگه ...اولین حدسم محمد رضا معدن چیه ... دومیشو نگه میدارم اخرش میگم :ws28: نه اسکاتلند نیست ... ولی منظورم همین استان های اطراف تهران بود ... مثلاً ایلام .. کرمانشاه ... از اینور هم قم و اصفهان و شیراز و سمنان و اراک... از بالا هم کلاً شمال و غرب و شرقش ... مگه چند تا دانشجوی پسر تو سایتمون هست؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چشم ... :ws28: نه اسکاتلند نیست ... ولی منظورم همین استان های اطراف تهران بود ... مثلاً ایلام .. کرمانشاه ... از اینور هم قم و اصفهان و شیراز و سمنان و اراک... از بالا هم کلاً شمال و غرب و شرقش ... مگه چند تا دانشجوی پسر تو سایتمون هست؟ واااااا !!!! خیلیا .... مثلا مهرداد دانشجوئه .... نپو دانشجوئه ... مسعود دانشجوئه ... سوالی پرسیدیا ... ولی فعلا حدس اولم محمد معدنه تا دومیش یادم بیاد 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه پسره چرا عروسك داره؟ گمراه ميكني؟ نكنه دختره!!!!!!!!1:ws52: ستي نيست؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واااااا !!!!خیلیا .... مثلا مهرداد دانشجوئه .... نپو دانشجوئه ... مسعود دانشجوئه ... سوالی پرسیدیا ... ولی فعلا حدس اولم محمد معدنه تا دومیش یادم بیاد نمیدونستم ... یه حدس زدی همش؟ اصفهان؟ اريو برزن اصفهان نیست ... بیا بالاتر ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه پسره چرا عروسك داره؟ گمراه ميكني؟ نكنه دختره!!!!!!!!1:ws52: ستي نيست؟ چه جالب ... کجاش شبیه دختره آخه ... ایده خوبی بود ...در مسابقات بعدی منتظر تحولات راهنمایی ها باشید ... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بالا تر!!!!!!!!!!!!!!!! پس نه ممد خ هست نه اريو :4chsmu1: اين 2 نفر خط ميخورن محمدرضا هم كه اصفهانه اونم خط ميخوره فقط ميمونه همون محمد.ا 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه بد شد پسره دیگه من نیستم حدسم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بالا تر!!!!!!!!!!!!!!!! پس نه ممد خ هست نه اريو :4chsmu1: اين 2 نفر خط ميخورن محمدرضا هم كه اصفهانه اونم خط ميخوره فقط ميمونه همون محمد.ا چقدر چپر چلاغ امار میدی .... محمد رضا که کرجیه ... اریونم که دخمله ... اذیت نکن خودشو ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده