partow 25305 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 زهرا رشته یا شهرو بگو ... قول میدم بگم ... مرگ خودم بد جوری اشنا میزنه :smiley (18): ببین اگه کرجی باشه و اگه جز کسایی باشه که دیدمشون که دیگه حله :JC_thinking: دانشجو هستن ... من میگم محمد رضا معدنه زهرا میگن نه شما یه شیزی بگو . من رفتم به امید برگشتنم نخیر ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 پیانیست؟ نه ... پیانیست نیست ... پرتو حدث سوم من حامد حامد؟ من فکر می کردم اسمشون حمیده... 1
hilda 13376 ارسال شده در 22 تیر، 2011 خال داره نه ؟ داشنجو هم هست .... کرجی هم هست .... اشنام هس ....:JC_thinking: یه کم دیگه اطلاعات بگیر بچه ها .... مطمئن شدم میگم 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 خال داره نه ؟ داشنجو هم هست .... کرجی هم هست .... اشنام هس ....:JC_thinking:یه کم دیگه اطلاعات بگیر بچه ها .... مطمئن شدم میگم هوم؟ من گفتم کرجیه؟ 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 تیر، 2011 زهرا یادت نره کی هست باز بگردیم دنباله اسمهایی که گفتیمها 1
hilda 13376 ارسال شده در 22 تیر، 2011 هوم؟ من گفتم کرجیه؟ همین دور و ورا اسکاتلند نیس که .... کرجه دیگه ... اولین حدسم محمد رضا معدن چیه ... دومیشو نگه میدارم اخرش میگم 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 زهرا یادت نره کی هست باز بگردیم دنباله اسمهایی که گفتیمها چشم ... همین دور و ورا اسکاتلند نیس که .... کرجه دیگه ...اولین حدسم محمد رضا معدن چیه ... دومیشو نگه میدارم اخرش میگم :ws28: نه اسکاتلند نیست ... ولی منظورم همین استان های اطراف تهران بود ... مثلاً ایلام .. کرمانشاه ... از اینور هم قم و اصفهان و شیراز و سمنان و اراک... از بالا هم کلاً شمال و غرب و شرقش ... مگه چند تا دانشجوی پسر تو سایتمون هست؟ 3
hilda 13376 ارسال شده در 22 تیر، 2011 چشم ... :ws28: نه اسکاتلند نیست ... ولی منظورم همین استان های اطراف تهران بود ... مثلاً ایلام .. کرمانشاه ... از اینور هم قم و اصفهان و شیراز و سمنان و اراک... از بالا هم کلاً شمال و غرب و شرقش ... مگه چند تا دانشجوی پسر تو سایتمون هست؟ واااااا !!!! خیلیا .... مثلا مهرداد دانشجوئه .... نپو دانشجوئه ... مسعود دانشجوئه ... سوالی پرسیدیا ... ولی فعلا حدس اولم محمد معدنه تا دومیش یادم بیاد 1
setiya 12665 ارسال شده در 22 تیر، 2011 اگه پسره چرا عروسك داره؟ گمراه ميكني؟ نكنه دختره!!!!!!!!1:ws52: ستي نيست؟ 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 واااااا !!!!خیلیا .... مثلا مهرداد دانشجوئه .... نپو دانشجوئه ... مسعود دانشجوئه ... سوالی پرسیدیا ... ولی فعلا حدس اولم محمد معدنه تا دومیش یادم بیاد نمیدونستم ... یه حدس زدی همش؟ اصفهان؟ اريو برزن اصفهان نیست ... بیا بالاتر ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 اگه پسره چرا عروسك داره؟ گمراه ميكني؟ نكنه دختره!!!!!!!!1:ws52: ستي نيست؟ چه جالب ... کجاش شبیه دختره آخه ... ایده خوبی بود ...در مسابقات بعدی منتظر تحولات راهنمایی ها باشید ... 1
setiya 12665 ارسال شده در 22 تیر، 2011 بالا تر!!!!!!!!!!!!!!!! پس نه ممد خ هست نه اريو :4chsmu1: اين 2 نفر خط ميخورن محمدرضا هم كه اصفهانه اونم خط ميخوره فقط ميمونه همون محمد.ا 1
hilda 13376 ارسال شده در 22 تیر، 2011 بالا تر!!!!!!!!!!!!!!!! پس نه ممد خ هست نه اريو :4chsmu1: اين 2 نفر خط ميخورن محمدرضا هم كه اصفهانه اونم خط ميخوره فقط ميمونه همون محمد.ا چقدر چپر چلاغ امار میدی .... محمد رضا که کرجیه ... اریونم که دخمله ... اذیت نکن خودشو ... 2
ارسال های توصیه شده