setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقاً همینی که مسعود گفت ... چقدر آخه من ستی رو منحرف کنم ... فکر کنم حس ششمش خیلی قویه ... قبل از مسابقه بسی منحرفش کردم والا ... :shame: خيلي ناملدي قبل مسابقه گفت اين دفه عسك بابا برقيا رو ميزاره:w821: گفت اريو برزنه:w821: ناملد 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خيلي ناملدي قبل مسابقه گفت اين دفه عسك بابا برقيا رو ميزاره:w821: گفت اريو برزنه:w821: ناملد من که اسم نبردم ... فقط گفتم بابا برقی ... دیگه رو زبونم افتاده ... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من حرفمو پس میگیرم ! مظلومانه گفت جایزه نمیخواد زهرا 50 امتیاز از من کم کن 100 تا بده به ستی 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من حرفمو پس میگیرم ! مظلومانه گفت جایزه نمیخواد زهرا 50 امتیاز از من کم کن 100 تا بده به ستی 50 تا کم کنم 100 تا امتیاز بدم به ستی؟ چجوری؟ دوستان عکساتون رو بفرستید ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 50 تا کم کنم 100 تا امتیاز بدم به ستی؟ چجوری؟ دوستان عکساتون رو بفرستید ... خب 50 تا هم واسه برنده شدنش دیگه :brodkavelarg: بازم عکس میخوای ؟ من دیگه بهت عکس نمیدم پللو میشی :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب 50 تا هم واسه برنده شدنش دیگه :brodkavelarg:بازم عکس میخوای ؟ من دیگه بهت عکس نمیدم پللو میشی :persiana__hahaha: 50 امتیاز که واسه محمده ... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من حرفمو پس میگیرم ! مظلومانه گفت جایزه نمیخواد زهرا 50 امتیاز از من کم کن 100 تا بده به ستی مرسي مسعود جون قول ميدم واسه تشخيص هويت شماره 20 عكسمو بفرستم زود بيا بگو ستي:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خداییش میخواستم بگم اولش مسعوده گفتم شاید عکسشو گذاشته دیگه دوباره شرکت نمیکنه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 50 تا کم کنم 100 تا امتیاز بدم به ستی؟ چجوری؟ دوستان عکساتون رو بفرستید ... نمیشه دوباره بشرکتیم؟:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (17): مرسي مسعود جون قول ميدم واسه تشخيص هويت شماره 20 عكسمو بفرستم زود بيا بگو ستي:4chsmu1: نمیشه باباژون ... مگر اینکه خود محمد از امتیازش بگذره ... خداییش میخواستم بگم اولش مسعوده گفتم شاید عکسشو گذاشته دیگه دوباره شرکت نمیکنه:icon_pf (34): :icon_pf (34): منم عکس گذاشتم ولی شرکت می کنم باباژون ... :shad: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 50 امتیاز که واسه محمده ... :JC_thinking: نیمیدیم بهش خب :icon_pf (17): مرسي مسعود جون قول ميدم واسه تشخيص هويت شماره 20 عكسمو بفرستم زود بيا بگو ستي:4chsmu1: خواهش میکنم ستی ژون قابل شما رو نداره من رو قولت حساب کردم هاااااا یادت باشه خداییش میخواستم بگم اولش مسعوده گفتم شاید عکسشو گذاشته دیگه دوباره شرکت نمیکنه:icon_pf (34): اخ جون گولیدمت 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه دوباره بشرکتیم؟:smiley (18): تو که یه هفته یه ملت رو گذاشتی سرکار ... حداقل واسه من دو سه روزه ... ولی حالا اشکال نداره ... بچه های جدید هم اومدن ... بشرکت با عکس های جدید ... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو که یه هفته یه ملت رو گذاشتی سرکار ... حداقل واسه من دو سه روزه ... ولی حالا اشکال نداره ... بچه های جدید هم اومدن ... بشرکت با عکس های جدید ... تابلو میشم بابا ولی خیلی مزه داد ... مخصوصا که اون موقع هیچ کسم زیاد من و نمیشناخت نمیتونستن حدس بزنن 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تابلو میشم بابا ولی خیلی مزه داد ... مخصوصا که اون موقع هیچ کسم زیاد من و نمیشناخت نمیتونستن حدس بزنن ملت رو میذاری سرکار؟؟!! نخند ... مگه میشه تشخیص هویتت رو یادم بره ... آذر (niaz) اینقدر جدی گفت:" منم "... من ساده هم فکر کردم آذره .. نشستم تمام صفحه ها رو چک کردم ... که کی اول گفته آذره ...تازه اون موقع تعداد صفحه ها هم بیشتر بود ... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ملت رو میذاری سرکار؟؟!! نخند ... مگه میشه تشخیص هویتت رو یادم بره ... آذر (niaz) اینقدر جدی گفت:" منم "... من ساده هم فکر کردم آذره .. نشستم تمام صفحه ها رو چک کردم ... که کی اول گفته آذره ...تازه اون موقع تعداد صفحه ها هم بیشتر بود ... اوخی اوخی طلفکی تلافیه همشو تو این تشخیص هویتای بچه ها در اوردی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوخی اوخی طلفکی تلافیه همشو تو این تشخیص هویتای بچه ها در اوردی ایهیم ... :shad: دوستان ...شب بخیر ... :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما برنده این دور ... Mohammad.A تبریک می گم... دوستان عکساتون رو بفرستید ... 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ايييييييييييش دفعه بعد خودم اول ميشم 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ايييييييييييش دفعه بعد خودم اول ميشم تا وقتی عمه بزرگ خانواده هست شما چرا ستی جان! خودممم میبرم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده