partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این محمد ادمین هرچی امتیازه تو این انجمن جمع میکنه واسه خودش ایهیم ... نخیر بدهش به من :w00: محمد میخواد چکار .............:167: بعد از ادمین، ستیا درست حدس زد... تا حالا چند تا تشکر زدم؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این محمد ادمین هرچی امتیازه تو این انجمن جمع میکنه واسه خودش راست میگه :viannen_38: همیشه تو مسابقات عکس هم برنده میشه :viannen_38: نخیر بدهش به من :w00: محمد میخواد چکار .............:167: منم موافقم...بده به همشهری خودممممم :shad: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راست میگه :viannen_38: همیشه تو مسابقات عکس هم برنده میشه :viannen_38: منم موافقم...بده به همشهری خودممممم :shad: نخیر ... تا حالا دو برابر 50 امتیاز رو واسه پستاش تشکر زدم ... :167: اول محمد گفت ... بعد ستیا... بعد محمد خ ... :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نخیر ... تا حالا دو برابر 50 امتیاز رو واسه پستاش تشکر زدم ... :167: اول محد گفت ... بعد ستیا... بعد محمد خ ... :JC_thinking: دروغ نگو دوبرابر کدومه 40تا بیشتر تشکر نزده 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دروغ نگو دوبرابر کدومه 40تا بیشتر تشکر نزده خب ... حالا چند تا شد؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب ... حالا چند تا شد؟ :167: بذار برم بشمارشون 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من انقد دیر اومدم تموم شددددددددددددددد:w821: کی زده بودین این تاپیک و ؟ من همش دو روز نیومدم:w821: کی بود حالا؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بذار برم بشمارشون :shad: من انقد دیر اومدم تموم شددددددددددددددد:w821:کی زده بودین این تاپیک و ؟ من همش دو روز نیومدم:w821: کی بود حالا؟ دیروز زدم ... تاپیک خیلی خوب جلو رفت ... :shad: اشکال نداره .. مسابقه بعدی سه شنبه ست ... پست اول نوشتم کیه ... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم از همه دوستانی که شرکتیدن تشکر به عمل میاورم اما خیلی نامردین بابا شرا اینقد زیاد منو حدسیدین ؟ :brodkavelarg: اون از ممد که همون اول کاری میگه مسعوده اون از دخترک شهرساز که با مدرک ثابت میکنه و خیلی های دیگه مثل ستیا و سفیدبرفیو ممد خ و افسانه و ... که همه منو حدسیدن ! اخه من اینقد تابلوم واقعا ؟ :shame: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی بود ؟ بابا برقی ... منم از همه دوستانی که شرکتیدن تشکر به عمل میاورم اما خیلی نامردین بابا شرا اینقد زیاد منو حدسیدین ؟ :brodkavelarg: اون از ممد که همون اول کاری میگه مسعوده اون از دخترک شهرساز که با مدرک ثابت میکنه و خیلی های دیگه مثل ستیا و سفیدبرفیو ممد خ و افسانه و ... که همه منو حدسیدن ! اخه من اینقد تابلوم واقعا ؟ :shame: یه قول دخترک شهرساز، بزنم به تخته اصلاً عوض نشدی ... عوض شو دیگه... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی بود ؟ فک کنم الان شبیه عکسه آخرت باشی 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا برقی ... یه قول دخترک شهرساز، بزنم به تخته اصلاً عوض نشدی ... عوض شو دیگه... شجوری عوض شم اخه ؟ اخه این یه اصله که خلها عوض نمیشن مگه اینکه یه ماه اسلاح ( اصلاح ! ) نکنم ، شاید شناخته نشم ! فک کنم الان شبیه عکسه آخرت باشی واقعا خیلی شبیه عکس اخرم هستم . نمیدونم چرا واقعا ! 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شجوری عوض شم اخه ؟ اخه این یه اصله که خلها عوض نمیشن مگه اینکه یه ماه اسلاح ( اصلاح ! ) نکنم ، شاید شناخته نشم ! واقعا خیلی شبیه عکس اخرم هستم . نمیدونم چرا واقعا ! :ws28: باشه ... مهم اینه که هویتت کشف شد ... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نخیر ... تا حالا دو برابر 50 امتیاز رو واسه پستاش تشکر زدم ... :167: اول محد گفت ... بعد ستیا... بعد محمد خ ... :JC_thinking: محمد همين الان از دريافت امتياز انصراف داد:4chsmu1: جايزشو بدين به نفر دوم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد همين الان از دريافت امتياز انصراف داد:4chsmu1: جايزشو بدين به نفر دوم:gnugghender: یه نفر 2بار پشت سر هم نمیتونه اول بشه مخصوصا اگه تو صفحه اول تاپیک حدس درست زده باشه :brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم از همه دوستانی که شرکتیدن تشکر به عمل میاورم اما خیلی نامردین بابا شرا اینقد زیاد منو حدسیدین ؟ :brodkavelarg: اون از ممد که همون اول کاری میگه مسعوده اون از دخترک شهرساز که با مدرک ثابت میکنه و خیلی های دیگه مثل ستیا و سفیدبرفیو ممد خ و افسانه و ... که همه منو حدسیدن ! اخه من اینقد تابلوم واقعا ؟ :shame: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم از همه دوستانی که شرکتیدن تشکر به عمل میاورم اما خیلی نامردین بابا شرا اینقد زیاد منو حدسیدین ؟ :brodkavelarg: اون از ممد که همون اول کاری میگه مسعوده اون از دخترک شهرساز که با مدرک ثابت میکنه و خیلی های دیگه مثل ستیا و سفیدبرفیو ممد خ و افسانه و ... که همه منو حدسیدن ! اخه من اینقد تابلوم واقعا ؟ :shame: خيلي بيشتر از اوني كه فكر ميكني تابلو هستي:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد همين الان از دريافت امتياز انصراف داد:4chsmu1: جايزشو بدين به نفر دوم:gnugghender: یه نفر 2بار پشت سر هم نمیتونه اول بشه مخصوصا اگه تو صفحه اول تاپیک حدس درست زده باشه :brodkavelarg: دقیقاً همینی که مسعود گفت ... چقدر آخه من ستی رو منحرف کنم ... فکر کنم حس ششمش خیلی قویه ... قبل از مسابقه بسی منحرفش کردم والا ... :shame: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه نفر 2بار پشت سر هم نمیتونه اول بشه مخصوصا اگه تو صفحه اول تاپیک حدس درست زده باشه :brodkavelarg: :banel_smiley_52: باشه نخواستم زود باش نفر بعدي رو بزار خوشم اومده:gnugghender: من ميتونم جايزه هاي تشخيص هويت رو ببرم بچه ها عكساتونو بفرستين زود باشن :167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده