shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو که کشتی ما رو اخه من به این زشتی بودم بچگی ولی خودت هستی ها مشکوک :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه من به این زشتی بودم بچگی یهنی الان خیلی خوشکلی 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خودت هستی ها مشکوک:ubhuekdv133q83a7yy7 از کجا فهمیدی ببین به من گفته بودن نگم ولی چون تویی میگم اره فردا بوگو جایزه مال تو شه یهنی الان خیلی خوشکلی اره خیلی مگه نمیدونستی همه بچه ها میدونن 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها من میرم شاید نتونم تا شب بیام این امتیاز منو از زهرا بگیرید تا بیام باشه شب خوش همگی فعلا 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا مهندس خوش فکر......... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره خیلی مگه نمیدونستی همه بچه ها میدونن :wubpink:من نمیدونستم خب 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا مهندس خوش فکر......... بین خودمون بمونه نگی من گفتم :wubpink:من نمیدونستم خب خب حالا بدون:w139: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس تویی نه بابا گفتم که من خوشگل ترم هر کی منو ببینه عاشقم میشه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا گفتم که من خوشگل ترمهر کی منو ببینه عاشقم میشه چقد تبلیغ خودتو کردی 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقد تبلیغ خودتو کردی خب من واقعیتا رو میگم اصلا به من چه از همین سفید برفی بپرس بهت میگه من ادم متواضعیم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Valentina اون از سمن حدس زدنِ ستی اینم از فرانه حدس زدنِ تو سفید جون برفی 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هنوز حدس نزدم ...:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اینکه مشخص شد برو نفر بعد 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اینکه مشخص شد برو نفر بعد من بردم ؟ کی بود حالا من حال ندارم همه صفحه هارو بخونم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کشاورزی هم یادت رفت اضافه کنی:w00:جایزهم پس چی میشه 50 تا پست تشکر میزنم ... خودش کلی جایزست ... تازه تشکرای من دو برابر حساب میشه ... به عبارتی میشه 100 تا ... وحید هیپوداموس نچ ... تو که کشتی ما رو اخه من به این زشتی بودم بچگی پسر به این نازی ... عکستو بده ببینم ... Valentina ولنتینا پسره؟ :jawdrop: عههههههههه ... نمیدونستم ...:shame: یهنی الان خیلی خوشکلی از کجا فهمیدی ببین به من گفته بودن نگم ولی چون تویی میگم اره فردا بوگو جایزه مال تو شه اره خیلی مگه نمیدونستی همه بچه ها میدونن آقا مزاحم ملت نشو ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها من میرم شاید نتونم تا شب بیام این امتیاز منو از زهرا بگیرید تا بیام باشهشب خوش همگی فعلا هنوز حدس درست رو نزدی که امتیاز بدم ... صبح بخیر ... بیا مهندس خوش فکر......... صنایعی نیست ... پس تویی حدس چندمت بود؟ نه بابا گفتم که من خوشگل ترمهر کی منو ببینه عاشقم میشه چقد تبلیغ خودتو کردی همینو بگو ... اون از سمن حدس زدنِ ستی اینم از فرانه حدس زدنِ تو سفید جون برفی :ws28: من هنوز حدس نزدم ...:JC_thinking: حدس نزدی؟ 2 تا حدس زدی ...حالا 5 اُمی رو بگو ... خب اینکه مشخص شد برو نفر بعد نخیرم ... من بردم ؟ کی بود حالا من حال ندارم همه صفحه هارو بخونم کی بود؟ پیمان ؟ کدوم پیمان؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده