setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا ديگه دوست ندارم:w821: همش گمراه ميكني 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ CodePlus نه گلم ... حمید نیست ... :icon_pf (34): زهرا ديگه دوست ندارم:w821: همش گمراه ميكني ببخشید خو ... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه گلم ... حمید نیست ... :icon_pf (34): ببخشید خو ... بگو رشتش چيه:w821: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بگو رشتش چيه:w821: گفتم دیگه ... عمران و مکانیک و برق نیست ... :shame: دیگه بیشتر از این بگم معلوم میشه ... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ hamid takro xmehrdadx 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم دیگه ... عمران و مکانیک و برق نیست ... :shame: دیگه بیشتر از این بگم معلوم میشه ... خب جز اينا چي خطر ناكه معدنه؟ حد اقل بگو يوزرش فارسيه يا eng ? 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ hamid takro کشاورزی هم نمی خونه ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب جز اينا چي خطر ناكه معدنه؟ حد اقل بگو يوزرش فارسيه يا eng ? خطرناک که نیست .. معدن هم نیست ... همینجور پیش برید ... چند تا رشته دیگه موند؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خطرناک که نیست .. معدن هم نیست ... همینجور پیش برید ... چند تا رشته دیگه موند؟ پس همون محمد. ا هست:4chsmu1: اون عكس آخري خيلي شبيشه فقط نميدونم عروسك رو كي براش خريده:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس همون محمد. ا هست:4chsmu1: اون عكس آخري خيلي شبيشه فقط نميدونم عروسك رو كي براش خريده:4chsmu1: محمد نیست ... حرفامو بیلیو کنید... xmehrdadx نه گلم ... صنایع نمی خونه ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی کی میتونه باشه؟ دلم نمیاد تا پس فردا اذیتتون کنم... نمیدونم فاطمه چطور دلش میومد مارو اذیت کنه .... فردا نتیجه ررو می گم ... برید لا لا 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همین امشب بگو من میدونم این زهرا باز یادش رفته جوابو بچه ها گفتند:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهندس خوش فکر فهمیدم اینه نچ ... لا لا ... RezaMTJAME نچ... لا لا ... همین امشب بگومن میدونم این زهرا باز یادش رفته جوابو بچه ها گفتند:icon_pf (34): :icon_pf (34): اگه تونستی تا فردا پیداش کنی ... به 50 تا از پست هایی که زدی، تشکر میزنم ... رشته معماری و برق و عمران و صنایع هم نیست ... لا لا ... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نچ ... لا لا ... نچ... لا لا ... :icon_pf (34): اگه تونستی تا فردا پیداش کنی ... به 50 تا از پست هایی که زدی، تشکر میزنم ... رشته معماری و برق و عمران و صنایع هم نیست ... لا لا ... کشاورزی هم یادت رفت اضافه کنی:w00: جایزهم پس چی میشه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم نمیاد تا پس فردا اذیتتون کنم... نمیدونم فاطمه چطور دلش میومد مارو اذیت کنه .... فردا نتیجه ررو می گم ... برید لا لا تو که کشتی ما رو مهندس خوش فکر فهمیدم اینه اخه من به این زشتی بودم بچگی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده