vorojak_error 478 ارسال شده در 21 تیر، 2011 با اجازه ي mohammad.a گرامي،سري 4 مسابقه ي اسكچ آپ رو من برگزار مي كنم موضوع مسابقه ي اين سري طراحيه آب نما هست قوانین و شرایط مسابقه: استفاده از هرگونه رنگ و بافت و متريال مجازه البته محمد تاكيد كرده كه استفاده از كامپوننت ها (مدل هاي آماده )غير مجازه چون آموزش داده نشده اما استثنا اين سري استفاده از كامپوننت هاي پيش فرض خود اسكتچ آپ مجازه اونم چون شايد نياز داشته باشيد كه از عامل غير مصنوعش(درخت و سبزه)استفاده كنيد استفاده از نور و سايه و رندر مجاز نيست طرح مورد نظر باید تا حد امکان خلاقانه باشه هر شرکت کننده طرح خود را با خروجی jpg و به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کند. :persiana__hat: جایزه نفر اول 100 امتیاز و کسب مدال طراح برتر می باشد. :jawdrop: هر كس خلاف قوانين عمل كنه طرحش حذف ميشه حتي اگه اول شده باشه مهلت ارسال آثار: تا پایان روز جمعه همين هفته (امروز جمعه است تا جمعه ي هفته بعد) 7
vorojak_error 478 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 تیر، 2011 خوب بذار باقیه هم از همینها بکشند من دلم خواست یاد بگیرم 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 تیر، 2011 واسه طراحی آب نما، طراحی محیط اطرافش هم مهمه؟ برای مثال تو این تصویر: فقط همون آبنما مهمه یا کل محیط اطرافش؟ 4
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 تیر، 2011 سطح مسابقه رفته بالا. مطمئنین الان وقتشه؟ البته اگه قراره حرفه ای طراحی بشه :smiley (18): 1
vorojak_error 478 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 خوب بذار باقیه هم از همینها بکشندمن دلم خواست یاد بگیرم يني چي؟ 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 تیر، 2011 يني چي؟ خوب بشه نمونه کار این عکسها دیگه منم اگر خدا بخواد میخوام یاد بگیرم
vorojak_error 478 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 واسه طراحی آب نما، طراحی محیط اطرافش هم مهمه؟ برای مثال تو این تصویر: فقط همون آبنما مهمه یا کل محیط اطرافش؟ ببينيد آب نما تك شيي نيست مطمئنا با عناصر اطرافش كار مي كنه اولين اصلش همون آبه كه باعث تلطيف فضا ميشه وقتي آب هست ،گياه هم خود به خود مي رويد حداقل گياه خود رو وقتي آب و گياه باشه ،انسان هم هست پس اشل هم مهمه آب نما براي زيبايي يه محيطه پس تو طراحي تا حدودي به فضاي اطراف فك كنيد و تو طراحيتون بياريد ممنون بابت سوال 2
vorojak_error 478 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2011 سطح مسابقه رفته بالا. مطمئنین الان وقتشه؟ البته اگه قراره حرفه ای طراحی بشه :smiley (18): به خاطر متريال ميگي؟محمد كه آموزششو داده بعدم تا كي قراره رو مدلينگ بمونيم؟؟ 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 تیر، 2011 به خاطر متريال ميگي؟محمد كه آموزششو دادهبعدم تا كي قراره رو مدلينگ بمونيم؟؟ نه . متریال که... شما منظورتون تجربه آب در فضای شهری هست یا صرفا آبنما؟ چون به نظر من یک جریان آرام آب خیلی بیشتر روی آرامش فضا تاثیر میذاره تا یه آبنما. 3
partow 25305 ارسال شده در 23 تیر، 2011 ؟ منظورم این بود که بسی سخته، البته واسه من ... دوستان مسابقه ... 2
vorojak_error 478 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2011 دوستان فقط به دید تمرین به این مسابقه ها نگاه کنید منظورش اينه كه از سر رقابت(حسودي خودمون) كار از اين ور تون ور نياريد 1
vorojak_error 478 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2011 منظورم این بود که بسی سخته، البته واسه من ... دوستان مسابقه ... آسون بگير آسون ميشه 2
vorojak_error 478 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2011 نه . متریال که...شما منظورتون تجربه آب در فضای شهری هست یا صرفا آبنما؟ چون به نظر من یک جریان آرام آب خیلی بیشتر روی آرامش فضا تاثیر میذاره تا یه آبنما. فضهي شهري و فضاي معماري اره درسته همون آب كه شما منظورته هم با محيط تعريف ميشه 1
ارسال های توصیه شده