.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام منم هستم الان عکس میفرستم چرا انقدر دیر دیدم این تاپیکو...یکم اطلاع رسانی میکردید خو... لینکشو داده بودم بهت عکس نفرستین دیگه .دهههههههههه شدیم 8 تا عکس من رزولیشن بالاست ... چی کار کنم .. حتما باید بیارم پایین بفرست خودم کمش می کنم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس من رزولیشن بالاست ... چی کار کنم .. حتما باید بیارم پایین ویندوزت اگر 7 هست برو توی برنامه پنت خودت کمش کن 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ویندوزت اگر 7 هست برو توی برنامه پنت خودت کمش کن دست گلت درد نکنه ... خودم بلد بودم تو ویندوز 7 بیارم پایین ولی ویندوزم xp هستش و بخوام بیارم پایین باید فتو شاپ نصب کنم که حوصله نصب اونو نداشتم این آپلود سنتر باشگاه هم که نمیتونه عکس منو آپ کنه .. فردا فتو شاپ مینصبم و رزولیشنشو میارم پایین و براتون میفرستم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دست گلت درد نکنه ... خودم بلد بودم تو ویندوز 7 بیارم پایین ولی ویندوزم xp هستش و بخوام بیارم پایین باید فتو شاپ نصب کنم که حوصله نصب اونو نداشتماین آپلود سنتر باشگاه هم که نمیتونه عکس منو آپ کنه .. فردا فتو شاپ مینصبم و رزولیشنشو میارم پایین و براتون میفرستم خب چه کاریه ویندوز 7 هم بنصب برو توش کارههاتو انجام بده.........چطوری با xp کارمیکنید من نمیتونم دق میارم 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با xp بزرگ شدم.البته شما یادت نمیاد ولی قبل اون 95 و 98 بود نمیدونی چه حالی میداد اون اوایل که تازه اومده بودند... 7 داشتم ولی رو کامپیوترم حال نمیداد. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با xp بزرگ شدم.البته شما یادت نمیاد ولی قبل اون 95 و 98 بودنمیدونی چه حالی میداد اون اوایل که تازه اومده بودند... 7 داشتم ولی رو کامپیوترم حال نمیداد. ایششششش مثل مرگ بودند این 98 دق منه با xp ..........:icon_pf (34): مگه شماهم سنت زیاده مثل من لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :rose: :flowerysmile: :w14: :flowerysmile::w14::rose: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 9 تا عکس قابل توجه بقیه فقط تا جمعه فرصت دارین 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس چی شدددددددددددددددددددددددد :w14: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 10 تا عکس مهلت فردا تموم می شه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس ، فردا نظرسنجی رو میزارین:shad: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده