maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سنت رو از راست به چپ نوشتی ؟ نه خیر 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا یا اسپم کنندگان را ارشاد بفرما شقایق 29ساله! 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا یا اسپم کنندگان را ارشاد بفرما شقایق 29ساله! قبلنا شقایق 21 نبودی مدیره جان؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قبلنا شقایق 21 نبودی مدیره جان؟:jawdrop: اسپم نکن بذار دعام مستجاب بشه! آخه میشه کسی 21سالش باشه پسر 8ساله داشته باشه!!!!! 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم نکن بذار دعام مستجاب بشه!آخه میشه کسی 21سالش باشه پسر 8ساله داشته باشه!!!!! بابا نمیشه اسپم نکرد موضوع حیاتیه خب من داشتم الان بهمین فکر میکردم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای ایزد یکتا ما را به اصل خود بازگردان تا ملیت خود را به درستی پیدا کنیم(راپونزل 20 -19 مملکت اجم های عرب نما) 5 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا،همیشه دوست داشتم ساندیس را با نی بخورم و کیف کنم. اما جدیدا ساندیس که میخورم،حالم بد میشه،هرکی ساندیس دوست داره به بع بعی تبدیلش کن. (اسی 4 ساله از قلعه حیوانات) اسي مردم از خنده .....خدايا 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدايا بچه هاي محل بهم ميگن ممل تير دروازه اگه ميشه توپ جمع كن بشم (داريوش نر غول از بينوايان) 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا اگه جرات داری اخر دنیا دم در اون دنیا وایسا کارت دارم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا اگه جرات داری اخر دنیا دم در اون دنیا وایسا کارت دارم منم میام کارش دارم :167: 3 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم میخواهد حتی اگر شوهر کنم خمیر دندان ژلهای بزنم! 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس: کودک سرطانی و نقاشی آرزو 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نذارید این عکسارو جون هرکی دوس دارید نذارید.... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس: کودک سرطانی و نقاشی آرزو خدایا کجایییی؟ 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نذارید این عکسارو جون هرکی دوس دارید نذارید.... چرا؟ جون هرکی دوست داری تو نمیتونی.. نبین بعضی وقتها باید یه چیزهای رو دید وشنید واسه بقیه گفت همیشه نمیشه چیزهای شیرین گفت بعضی وقتها تلخ میشه... شاید با این عکس ،کسی به فکر افتاد که کمکی چه از لحاظ مالی چه عاطفی به این بچه های واقعا مظلوم و دوست داشتنی بکنه به هر حال شرمنده اگه خاطرتون آزرده شد:rose: 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی وای مــن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده