Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه. یه موضوع مهم هست که خیلی از ماهابلد نیستیم و اون هم سرچ تخصصی معماریه حتما" براتون پیش اومده که بخواید یه پلان- اثر معروف یا خیلی چیزای دیگه پیدا کنید و ندونید چه جوری باید سرچ کرد تا اون موضوع دلخواه پیدا بشه و در نهایت این شکلی می شید=>:w74: خب اینجا هر کی هر مدل سرچی رو بلده توی گوگل یا جاهای دیگه بگه تا همه استفاده کنن. پیشاپیش ممنون :w73: نکته: فقط و فقط سرچ معماری 36 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره خیلی خوبه اگه یاد بگیریم سرچ و ...بعد دیگهمن هی به مهناز نگم برام پیدا کن .... 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب برای سرچ پلان: این کلیدواژه ها رو می تونید تو گوگل بزنید. فارسی: پلان + اون مکان مورد نظر( کتابخانه و غیره) => پلان +کتابحانه انگلیسی: floor plan+ library 24 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی مقطع: فارسی: مقطع + ویلا ( بنای مورد نظر) برش + ویلا انگلیسی: section+ home 22 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی نما: فارسی: نما + ویلا انگلیسی: view + home 20 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی شیت بندی: فارسی: شیت + معماری+ پروژه انگلیسی: presentation sheet architecture 24 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی معماری سبز/ معماری پایدار: فارسی: معماری سبز + مقاله/ ساختمان انگلیسی: Sustainable Architecture یا green architecture 24 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی کیوسک روزنامه یا اطلاعات: انگلیسی: information kiosk newspaper kiosk 21 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی مقالات معتبر انگلیسی: سرچ در google scholar. 27 لینک به دیدگاه
MEHDI RAHBAR 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا عالی بود. ما در چنین موقعی می گیم یاشاسین مهناز خانم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی خیلی خوبه منم همش مشکل دارم با پیداکردن موضوعاتم اگربخواهیم مجتمع مسکونی پیدا کنیم باید چی بزنیم با پلان و همه چیزش:wubpink: 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی عمه جونم کامل و جامع راجع به هر چی که اطلاعات بخوایم کنارش یه +معماری بزاریم واستون باز میکنه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی پلان مجتمع مسکونی: انگلیسی: apartment community+ floor plan 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی بیمارستان: فارسی: پلان بیمارستان مفطع بیمارستان انگلیسی: Hospital +floorplan Hospital+ section+architectural 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی پلان و مقطع مدرسه: فارسی: پلان + مدرسه( معماری) مقطع + مدرسه ( معماری) انگلیسی: elementary school+ floor plan or section secondary school+ floor plan or section High school+ floor plan or section 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی دانشکده: معماری: school of Architecture + floor plan/section پزشکی: medical school+ floor plan/section 11 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه پلان میخوام که فقط واسه پذیرایی از مهمونا باشه چی سرچ کنم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه پلان میخوام که فقط واسه پذیرایی از مهمونا باشه چی سرچ کنم توی خونه منظورته؟ نمی شه که...کل پلان خونه رو بیاد پیدا کنی! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده