رفتن به مطلب

بچه که بودم !

Saman_88

ارسال های توصیه شده

یادمه بچه که بودم ، هر وقت با خانوادم میرفتم خونه ی آشنا هامون ، با بچه ی اونا همبازی میشدم .

از در که وارد میشدیم ، دست هم دیگه رو میگرفتیم و میرفتیم تو کوچه یا حیاط ، بازی میکردیم ، میزاشتیم دنبال هم دیگه ، فوتبال بازی میکردیم ، اگه چند نفر بودیم گرگم به هوا ، وسطی ، هفت سنگ و در کل بازی هامون پر از تحرک بود .

جدیدا بچه های الان وقتی به هم میرسن میگن : بازی جدید رو کامپیوترت چی داری ؟

بعدشم سریع میرن پای کامپیوتر و ساعت ها زل میزنن به صفحه ی مانیتور !

درسته که جامعه به سمت تکامل پیش میره ، ولی کم تحرکی بچه های امروز رو نمیتونیم نادیده بگیریم !

همین کم تحرکی ها باعث کم شدن بهره ی هوشی بچه ها میشه !

آیا پدر و مادر ها مقصرند ؟

به نظر شما چی کار میتونیم بکنیم ؟

• Like 22
لینک به دیدگاه

این بازی های جدید کامپیوتری اونقدر هم جذابیت ندارند،بازی کامپیوتری هم بازی های قدیمی.

چند تا از این بازی ها را نگاه کردم،اینقدر خر تو خر بود،نفهمیدم کی داره کیو میکشه !!!!!

من ترجیح میدم سگای قدیمی خودم را بازی کنم !!!!!

خوب اون زمان،جمعیت اینقدر در یک فضای محدود فشرده نبود،الان تراکم جمعیت خیلی بالاست.

تنها کار پدر و مادر میتونه ثبت نام بچه هاشون در باشگاه ورزشی باشه.

• Like 14
لینک به دیدگاه

یادمه بچه که بودم ، هر وقت با خانوادم میرفتم خونه ی آشنا هامون ، با بچه ی اونا همبازی میشدم .

از در که وارد میشدیم ، دست هم دیگه رو میگرفتیم و میرفتیم تو کوچه یا حیاط ، بازی میکردیم ، میزاشتیم دنبال هم دیگه ، فوتبال بازی میکردیم ، اگه چند نفر بودیم گرگم به هوا ، وسطی ، هفت سنگ و در کل بازی هامون پر از تحرک بود .

درسته که جامعه به سمت تکامل پیش میره ، ولی کم تحرکی بچه های امروز رو نمیتونیم نادیده بگیریم !

منم موافقم الان بچه های فامیل اصلا مرض پیدا کردن یه جورایی بی قرارن همش انرژی تخلیه نشده دارن بد بختا تا میدون یکی میگه بشین بچه واییییییی الان میخوری گلدون فلاقد تومنیمو میشکونی چرا؟ چو ن خونه ها کوچیک شده قد قوطی کبریته

من کوچولو بودم تو کوچه دچخه بازی میکردم میدوییدم کلی کیف داشت

ولی بچه های الان چاق و بی تحرکن همش پشت کامپیوترن و تا صداشون میکنی غم سراغشون میاد

به نظر من پدر مادرا باید استفاده از کامپیوتر و وسایلی که مانع تحرک بچه میشه رو محدود و گاهی تحریم کنن و بچه ها رو به فعالیت جسمی بیشتر تشویق کنن ببرنشون پارک اسمشونو باشگاه بنویسن و...

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم موافقم الان بچه های فامیل اصلا مرض پیدا کردن یه جورایی بی قرارن همش انرژی تخلیه نشده دارن بد بختا تا میدون یکی میگه بشین بچه واییییییی الان میخوری گلدون فلاقد تومنیمو میشکونی چرا؟ چو ن خونه ها کوچیک شده قد قوطی کبریته

من کوچولو بودم تو کوچه دچخه بازی میکردم میدوییدم کلی کیف داشت

ولی بچه های الان چاق و بی تحرکن همش پشت کامپیوترن و تا صداشون میکنی غم سراغشون میاد

به نظر من پدر مادرا باید استفاده از کامپیوتر و وسایلی که مانع تحرک بچه میشه رو محدود و گاهی تحریم کنن و بچه ها رو به فعالیت جسمی بیشتر تشویق کنن ببرنشون پارک اسمشونو باشگاه بنویسن و...

آپارتمان نشینی هم میتونه یکی از عوامل کم تحرکی بچه ها باشه !

پدر و مادر ها بیشتر باید به این موضوع اهمیت بدن !

• Like 5
لینک به دیدگاه
این بازی های جدید کامپیوتری اونقدر هم جذابیت ندارند،بازی کامپیوتری هم بازی های قدیمی.

چند تا از این بازی ها را نگاه کردم،اینقدر خر تو خر بود،نفهمیدم کی داره کیو میکشه !!!!!

خوب اون زمان،جمعیت اینقدر در یک فضای محدود فشرده نبود،الان تراکم جمعیت خیلی بالاست.

حاجی جان دیگه ما ها پیر شدیم. برای من هم هیچ جذابیتی نداره. همون river ride آتاری بهم بیشتر از همه چیز میچسبید.

باشگاه ورزشی هم حال نمیده. انسان باید تو فضای باز فعالیت کنه. زیر سقف آسمون.

ضمن اینکه تغذیه ها هم خراب شده. خراب که چه عرض کنم افتضاح. همین الان خودتون هر چند وقت یه بار آش میخورید یا آبگوشت؟

کیفیت همه چیز اومده پایین و روز به روز هم داره بدتر میشه. من یادم میاد تو حیاطمون سبزی میکاشتیم. اصلا طعمش قابل مقایسه با این علف های امروزی نبود. فعالیت بزرگترها هم خراب شده. یا پاسور بازی میکنن یا تخته نرد. قبلا یادمه تو کوچه ها و خصوصا شب ها بساط فوتبال و والیبال به راه بود. ولی الان همه شدن یه مشک پر از چربی. زیر چشمها پف کرده و رنگ مردم شده زرد و بی حال. :icon_pf (34):

• Like 9
لینک به دیدگاه

بچه‌های امروز که خیلی‌ هم باهوش هستن درضمن راه کأرش کشف شد بازی‌های جدید کامپیوتری اومده که اسمش یادم نیست تحرک به اندازه کافی‌ داره :ws37:خودم می‌خوام بخرم خیلی‌ باحاله:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من که دوست دارم برم خارج شهر یه خونه بسازم،که یه باغ بزرگ داشته باشه،فاصله زیادی تا شهر هم نداشته باشه.هم زمین ارزونتره و هم هوا پاک تر و هم میشه زندگی کرد.قبلا تعجب میکردم که چرا در خارج همه در حومه شهر زندگی میکنن ولی الان دلیلش رو میفهمم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

قبلا یادمه تو کوچه ها و خصوصا شب ها بساط فوتبال و والیبال به راه بود. ولی الان همه شدن یه مشک پر از چربی. زیر چشمها پف کرده و رنگ مردم شده زرد و بی حال. :icon_pf (34):

من هنوز هم بعضی وقت ها میرم محله قدیممان و بچه های قدیم را مجبور میکنم بیان گل کوچک.....

البته همه خسته و کم نفسند،سر 5 دقیقه تنگی نفس میگیرند !!!!!

عاقبت ما به خیر شود،با این روش تنبلی زندگی. :ws44:

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم از بازياي پلي استيشن ميترسم ترجيح ميدم همون ميكرو بازي كنم فقطم قارچ خورش:icon_redface:

• Like 8
لینک به دیدگاه
آپارتمان نشینی هم میتونه یکی از عوامل کم تحرکی بچه ها باشه !

پدر و مادر ها بیشتر باید به این موضوع اهمیت بدن !

موافقم بابا ما هم کوچولو بودیم آپارتمان بود دیگه ولی احساس میکنم امنیت بیشتر بود و حساسیت پدر مادرها هم رو بچه ها کمتر بود ولی الان کی میذاره بچش بره تو کوچه دوچرخه بازی اصلا بذارن هم بچه ها کامپیوترو ول نمیکنن برن بازی

چاره ای نیست چی کار کننن یارو کارمنده از بوق سگ تا صبح کار میکنه یه قرون در میاره از کجا ویلایی بخره؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

متاسفانه بچه های امروز پیش فعال شدن ،پر از جنب و جوش و انرژی که بصورت مفید تخلیه نمیشه.همه جور اسباب بازی در دسترسشون هست اما از بازی کردن لذت نمیبرن.بچگی واقعی رو ما کردیم،بالای درخت میرفتیم،دوچرخه سواری تو کوچه ها،خاله بازی و....:ws44:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من هنوز هم بعضی وقت ها میرم محله قدیممان و بچه های قدیم را مجبور میکنم بیان گل کوچک.....

البته همه خسته و کم نفسند،سر 5 دقیقه تنگی نفس میگیرند !!!!!

عاقبت ما به خیر شود،با این روش تنبلی زندگی. :ws44:

من خودم گاهی وقتا با بچه ها محله میریم سالن برا فوتسال نفسم بالا میاد !:ws44:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ولی‌ خداییش اغراق نکنید بچه‌ها هم بازی کامپیوتری می‌کنن هم میدون جیغ جیغ می‌کنن و... من تو تمام عمرم بچه افسرده یا غمگین ندیدم آپارتمان‌ها کوچیکن اما بچه‌های هر ساختمون یا مجتمع تو حیاط و پارکینگ کلی‌ بازی می‌کنن...:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نه بابا دیگه گذشت اون دوران الان همه رو حبس یه چاردیواری کردن زندان چند طبقه یا اصطلاحا اپارتمان قدیم حیاط داشتیم محلمون سراسر 30 تا خونه نمیشد الان اپارتمان 40 واحدی ساختن شبه گتو:ws3:نه بیرون جا میشن نه تو خونه!همه بیان بریزن بیرون کلا اکسیژن کم میاره!چه کار میشه کرد یاد قدیما بخیر که دیگه هیچ موقع اون دوران رو تجربه نمی کنیم همه یه دست بودن حداقل سادگی رو داشتیم همه هوای هم رو داشتن الان من همسایه روبروییم رو که پشت سرم حرف میزنه نمیشناسم:ws3:قدیما ولی همه قانع بودن بی ریا بودن سحر یه عطری داشت روزش طراوتی داشت شب نشینی های زیر کرسی حال و هوای دیگه ای داشت حیف!

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظرم بايد اين فرزندان هر چه زودتر به پايگاه محل خودشان را معرفي كنن براي كلاسهاي جامعه شناسي همين بلايي كه در ان روزها داشتن سرمون مياوردن :ws3:.تو كامپيوتر باشن خيلي بهتراز تو اردوهاي به اصطلاح جهادي باشن

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظرم بايد اين فرزندان هر چه زودتر به پايگاه محل خودشان را معرفي كنن براي كلاسهاي جامعه شناسي همين بلايي كه در ان روزها داشتن سرمون مياوردن :ws3:.تو كامپيوتر باشن خيلي بهتراز تو اردوهاي به اصطلاح جهادي باشن

خداییش با این یکی وحشتناک موافقم

اگه قرار باشه این طور پر تحرک بشن ،همون بهتره که با کامپیوتر بازی کنن !

• Like 2
لینک به دیدگاه

امان از بی پولی اان خیلیا رو میشناسم که تو یه اپارتمان 50 60 متری زندگی میکنن و حتی نمیتونن توش تک.ن بخورن انقدر هم کار ریخته سرشون که بچه هاشون رو حتی پارک هم وقت نمیکنن ببرن

• Like 5
لینک به دیدگاه
امان از بی پولی اان خیلیا رو میشناسم که تو یه اپارتمان 50 60 متری زندگی میکنن و حتی نمیتونن توش تک.ن بخورن انقدر هم کار ریخته سرشون که بچه هاشون رو حتی پارک هم وقت نمیکنن ببرن

تو همون آپارتمان 50 60 متری هم میشه خوشبخت بود !

ادم نباید زندگی رو به خودش سخت بگیره !

بچه های این جور آدما بعدا دچار مشکلات زیادی میشن !

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببخشید کی گفته بهره هوشی بچه ها رابطه ی مستقیمی با تحرکشون داره؟

من چند وقت پیش توی روزنامه خوندم اتفاقا بازی های کامپیوتری بهزه ی هوشی رو افزایش میده.

دلیل عمده ی مخالفت با این بازی ها تاثیرش روی روان کودکه. مثل بازی های خشونت آمیز.

و همچنین دلائل سلامت جسمانی و افزایش چاقی.

بچه های امروزی اندازه ی یه جوون 20 ساله می فهمن.

من که تصورم اینه.

اما مهمترین دلیلی که باعث میشه من با استفاده ی بیش از حد از بازی های کامپیوتری مخالف باشم، عدم اجتماعی بار اومدن بچه هاست.

بچه های این دوره زمونه اصلا زندگی جمعی و حس همکاری رو توی کودکی (در بازی های جمعی مثل بالابلندی، فوتبال، قایم موشک و...) تجربه نمی کنند. و این یعنی پیش به سوی از هم گسستگی اجتماعی.

• Like 2
لینک به دیدگاه

هه تاپيكت خيلي جالبه ياده يكي از اشناهامون افتادم بچه 10سالشه هر وقت ميرم خونشون ميبينم پشت سيستمه داره بازي ميكنه بعد مخه منو ميخوره بزور منو ميشونه كنار خودش تا بهم ياد بده

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...