رفتن به مطلب

سقوط یا تعالی موسیقی ایران ...

morta

به کدامین سو ؟  

23 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به کدامین سو ؟

• 1
    • 22

ارسال های توصیه شده

با درود ... :icon_gol:

به قول طرف : " میگند 70 درصد مملکتمون جوونان ، خب اینام نیاز به موسیقی و ... دارند "

خب این شاید یکی از انگیزه های بعضیا باشند که یهو مثل علف در میاند و 4 روز 4 تا آهنگ میدند بیرون و بعدم ریششون میخشکه ...

همون طور که علف های هرز میتونه برای اون زمین مضر باشه ، این علف هام میتونند اون زمینو از بین ببرند ...

اگه بیایم و اون زمین رو ، موسیقی پارسی ( در کل میگم سنتی و ... ) فرض کنیم ...

به نظرتون قدرت کدوم میچربه؟ موسیقی اصیل یا یه سری از همینایی که گفتم ...

( اصل این مساله از زمانی پیش اومد که اون گفت : " من به آینده ی موسیقی ( سنتی ) ایران خیلی امیدوارم ، خیلی ... " و همچنین کارای یه سری از موسیقیدان ها و خوانندگان جوون ایرانی ... )

در کل موسیقی ایران رو به پیشرفت ( به نظر شما ) یا زوال ؟

:icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

راستشو بخواین خودم م نمیدونم به کدوم طرف میر ، شاید بتونم در آینده ب نتایجی برسم ...

خب منظورم از زوال بیشتر این رپر ها و اینایی اندکه یه روز میشد خواننده ...

ولی از اون طرف آدم کارای یه سری مثل همایون شجریان ، سالار عقیلی و ... ( خلاقیت هاشو ) و تلاشهای م شجریانو میبینه که امیدوار میشه ...

شایدم اصلا این نظر سنجی اشتبا و این 2 تا قابل مقایسه نیستند ... :ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه

این فقط نظر شخصی من است.

به نظرم موسیقی ایرانی رو به قهقرا رفته،چه برسه به زوال.

البته موسیقی کاملا یک مسئله شخصیه و هرکسی برداشت خودش را داره،اما من شخصا ظهور رپ ایرانی و آهنگا های تند و زیرزمینی را نابود گر موسیقی ایرانی میدونم.

موسیقی سنتی مجاز هم بیشتر اندوهگین و گریه داره و خبری از موسیقی شاد و پر طراوات و پرمفهوم گذشته نیست.

• Like 14
لینک به دیدگاه
این فقط نظر شخصی من است.

لبته موسیقی کاملا یک مسئله شخصیه و هرکسی برداشت خودش را داره،اما من شخصا ظهور رپ ایرانی و آهنگا های تند و زیرزمینی را نابود گر موسیقی ایرانی میدونم.

موسیقی سنتی مجاز هم بیشتر اندوهگین و گریه داره و خبری از موسیقی شاد و پر طراوات و پرمفهوم گذشته نیست.

در کل با حرفتون موافقم ...

جالب اینجاست که یه " زپز " باید در فضایی آزاد هر کاری میخواد بکنه بعد یه سری حتی نتونند آلبوم بدند بیرون ... ( چه برسه به کنرست ...)

• Like 5
لینک به دیدگاه

موسیقی سنتی سرعت پیشرفتش مثل گذشته نیست متاسفانه.:sigh:

موسیقی زیر زمینی و رپ هم که....ببخشید ولی 70-80% یه سری چرندیات و واژه های خیلی بد هست که اصلا" آدم می مونه چی بگه. :sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه

موسیقی سنتی که جایگاه خودش رو داره ..

مطمئنا این جوجه آهنگ سازا و خواننده ها نمیتونن جای اون رو بگیرن

ولی چیزی که مسلمه هیچ کدوم از این پاپ یا رپ خونای جدید موندگار نیستن

افسوس میخورم برای اونایی که بهشون گوش میدن

حیف گوش نیست که با این اراجیف پر بشه؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
این فقط نظر شخصی من است.

البته موسیقی کاملا یک مسئله شخصیه و هرکسی برداشت خودش را داره،اما من شخصا ظهور رپ ایرانی و آهنگا های تند و زیرزمینی را نابود گر موسیقی ایرانی میدونم.

کاملا" مواقفم.... اصلا" چی شد رپ وارد موسیقی ایران شد؟:ws52:

می شه گفت تقلید کورکورانه ای بود از یک سبک غربی.:w74:

• Like 5
لینک به دیدگاه
کاملا" مواقفم.... اصلا" چی شد رپ وارد موسیقی ایران شد؟:ws52:

می شه گفت تقلید کورکورانه ای بود از یک سبک غربی.:w74:

کلا رپ خیلی سبک مسخره ایه،ما قدیم ها میرفتیم عروسی،آهنگ های لـیلا و اندی و معین و...میخوندند،کلی کیف میکردیم.

الان هرچی عروسی میریم،اول همه جا را تاریک میکنند،بعدا کلی دود و دم میفرستند تو صحنه،حالا سوسن خانم،ابرو کمون چشم عسلی و دیش دیش و......

جوون ها هم بالا پایین میپرند !!!!!!! :icon_pf (34)::ws44:

• Like 7
لینک به دیدگاه
موسیقی سنتی سرعت پیشرفتش مثل گذشته نیست متاسفانه.:sigh:

موسیقی زیر زمینی و رپ هم که....ببخشید ولی 70-80% یه سری چرندیات و واژه های خیلی بد هست که اصلا" آدم می مونه چی بگه. :sigh:

این نمایانگر سطح فکری سطح فکری جوونامون و اینکه تو چی سیر میکنند میتونه باشه ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
کلا رپ خیلی سبک مسخره ایه،ما قدیم ها میرفتیم عروسی،آهنگ های لـیلا و اندی و معین و...میخوندند،کلی کیف میکردیم.

الان هرچی عروسی میریم،اول همه جا را تاریک میکنند،بعدا کلی دود و دم میفرستند تو صحنه،حالا سوسن خانم،ابرو کمون چشم عسلی و دیش دیش و......

جوون ها هم بالا پایین میپرند !!!!!!! :icon_pf (34)::ws44:

دقیقا"...هنوزم اون آهنگا قشنگن و گاهی هم زمزمه می کنیم.

اینو یادتونه: ای یاسمن ای یاس من ای دونه ی الماس من....

این هنوز برامون قشنگه و برامون پر خاطرتست.

انا این آهنگای رپ امروزی رو کی یادش می مونه؟ یه ماه- دوماه....بعدش چی؟

این نمایانگر سطح فکری سطح فکری جوونامون و اینکه تو چی سیر میکنند میتونه باشه ...

رنج سنی ما از 18 تا 30-35...فکر نکنم کسی بیشتر از این باشه تو این فروم.

اما دید ها خیلی فرق داره...قبلنا که تو یه جمع می نشستیم بحث سر شجریان و ناظری بود...الان بحث سر ساسی مانکن و اون یکی! منم که از اینا سر در نمیارم این شکلی می شم :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

همیشه، همه جای دنیا، همه جور موسیقی برای همه جور سلیقه بوده و هست. ایران هم باید این طوری باشه. حالا اون بخشی که مد نظر شماست کمتر پیشرفت کرده. چون ازش حمایت مادی نمیشه.اصلا کلا موسیقی ایرانی پشتوانه نداره.

تو این مملکت وقتی میخوان از فضائل اخلاقی یه عده حرف بزنن، میگن پسرش حتی موسیقی ضرغام تی وی رو هم گوش نمیده:w58:

درکل باید همه جور موسیقی برای مخاطبش بیاد بیرون.

• Like 7
لینک به دیدگاه

هر کس که پولی داشته و ظاهری وارد این عرصه شده ؛ بدون در نظر گرفتن این که آیا صدایی داره یا حتی اندکی استعداد !

به خصوص این رپرها که با سر هم کردن یه سری خزعبلات همه چیز رو زیر پا گذاشتن

اگر به همین منوال پیش بره به واقع دیگه هیچ چیز از موسیقی اصیل ایرانی باقی نمی مونه :sigh:

.

• Like 5
لینک به دیدگاه
متاسفانه موسیقی اصیل ایرانی رو به زواله و خیلی از جوونای ایرانی رو اوردن به گوش دادن آهنگ های که معمولا خیلی بی سرو تهن!

موسیقی اصیل ایرانی منظورتون سنتی یا در کل ؟ :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
موسیقی اصیل ایرانی منظورتون سنتی یا در کل ؟ :ws52:

منظور من در کله !

مثلا خودم شخصا اهنگای خواننده های جدید رو گوش نمیدم (رپ و از این چرتو پرتا )

بیشتر آهنگای خواننده هایی مثل امید ، قمیشی ، هایده ، گلپا و...... رو گوش میدم ،

در کل دنبال خواننده ایی هستم که شعراشون با معنی و پر محتوا باشه !

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من موسیقی رپ و راک که جدیدا خیلی زیاد شده به هیچ وجه نمیتونه

پیشرت موسیقی ایران تلقی بشه , چرا که یه جور اینگار دوبله ی اهنگای خارجیه و اصالتشو نداره !

موسیقی سنتی هم گروه هایی مثل پرواز همای خوب دارن کار میکنن ولی در کل این سبکم رو به نابودیه!

در کل اساسی ترین رکن یه اهنگ خوب اول شعر خوبه ... دوم ملودیه خوب و در آخر این خوانندست

که با صدای خوبش و احساس خوبش همه ی اینا رو باید به درستی به گوش مخاطب برسونه ...

و الان به نظر من ترانه ها که کلا نابود شدن ...

اهنگا هم که همش جفنگ شده ...

خواننده ها هم اصلا خواننده نیستن ...

با این تفاسیر قطعا رو به نابودی و زواله موسیقی ایران ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28::ws28:

بسی بسیار خندیدیم، سپاس دوستان :ws28::ws28:

چرا میخند ؟ ...

نه واقعا چرا میخند ؟....:ws3:

البته شاید اینجاش خنده دار باشه که همه ی ما روزی صد بار با عشق و لذت

همین اهنگا رو گوش میدیم و شعراشونو حفظ میکنیم و اخرشم میایم اینجا همه میگیم موسیقی رو به زواله ...نه؟!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من خودم نسل جوونم و آهنگهای شاد رو هم خیلی دوس دارم:dancegirl2::62izy85: ولی نه به طور جدی و با دید موسیقی

موسیقی ایران به شدت رو به زواله چون نمیدونیم باید چیکار کنیم که موسیقی کلاسیک ایران و فلکلر به دل جوونامون بشینه

میخوایم با همون سبک قدیمی باشه جوونامونم بگن به به

من یه مثال میزنم الان طوری نیست که جوونای ما بیان موسیقی فلکلر محلی و سنتی شهرها و وشهرستانهای خودشونو گوش کنن و اصلا براشون جالب نیست ولی حدود یک سال پیش دو خواننده که اسمشو نمیدونم ولی یه آقا و خانم خوش صدای ایرانی بودن یه آهنگ فلکلر گیلکی رو با آهنگ جدید خوندن که خیلی استقبال شد

من نمیگم رپ بده ولی مال ایران نیست و متاسفانه جدیدن خیلی جو رو به سمت خودش کشونده و حالا رپ اگه اجتماعی سیاسی و حتی عشقی باشه خوبه ولی اینا به قول پدرم مجموعی از حروف و یک سری خزابلات بیش نیست

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...