bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سیلاااااامامپوله شطوری مهندس جون افرییییییییییین حتما اینم دسته امپوله ؟ از نوع الکترونیکی ؟ یکم بیشتر توضیح بده همه متوجه حدست بشن 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جارو برقي نيست؟ سلام مرسي مسعود جان تو فک کنم با مهندس خوش فکر مشورت کردی اوری جون هرجوری فکر کردم شباهتی ندیدم راستش :shame: :JC_thinking:برای مغزو پرتودرمانیو ایناس؟ نچ به مغز هم ربطی نداره . . . یه راهنمایی کرده بودم هاااا ، با فونت بزرگ . کسی بهش توجه نکرد 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ماشينه؟؟ :JC_thinking: :brodkavelarg: اصا میتونی بگی شبیه چه قسمته ماشینه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مربوط به رادیو گرافی یا اسکن نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شطوری مهندس جون افرییییییییییین حتما اینم دسته امپوله ؟ از نوع الکترونیکی ؟ یکم بیشتر توضیح بده همه متوجه حدست بشن مخلصیم نکنه فشار سنجه 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مربوط به رادیو گرافی یا اسکن نیست؟ اگه کلا تو فیلد تصویربرداری منظورت بود که نچ اما به سختی میشه کلمه اسکن رو بهش ربط داد ، البته خیلی به سختی به همون راهنمایی اول توجه شود 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :brodkavelarg:اصا میتونی بگی شبیه چه قسمته ماشینه ؟ اصلا میتونی بگی شبیه چه قسمت ماشینه ؟ بووووووووخش! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واسه درمان چشم اینا استفاده میشه؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مخلصیمنکنه فشار سنجه کوچیکم مهندس جون نه اینو حدسیدن که گفتم نیست . راهنماییم هم این بود که چیزی رو در بدن اندازه گیری نمیکنه مثلا اینجا بلد کردن میتونه معنی جاست بده 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلا میتونی بگی شبیه چه قسمت ماشینه ؟ بووووووووخش! اونا غلط نبود ، گویش مخصوص خودم بود راس میگی هااا واسه درمان چشم اینا استفاده میشه؟ :JC_thinking: افلییییییییییییییییییین به چشم ربط داره . بیشتر فک کن راحت شدم . یکی به چشم اشاره کرد 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ CyberKnife این نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونا غلط نبود ، گویش مخصوص خودم بود راس میگی هااا خيلي هم غلط بود :w00: من هميشه راس ميگم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه کلا تو فیلد تصویربرداری منظورت بود که نچ اما به سختی میشه کلمه اسکن رو بهش ربط داد ، البته خیلی به سختی به همون راهنمایی اول توجه شود کدوم راهنمایی اول؟...من چرا هیچی نمیبینم پس؟...مفخیه؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو گوگل میشه سرچش کرد!؟ خیلی سخته!؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کوچیکم مهندس جون نه اینو حدسیدن که گفتم نیست . راهنماییم هم این بود که چیزی رو در بدن اندازه گیری نمیکنه مثلا اینجا بلد کردن میتونه معنی جاست بده ببین جواب یه جوری به من بوگو قول میدم نگم تو گفتی حداقل بوگو اولین حرفش چیه؟ اتو مو نیست 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ CyberKnife این نیست؟ نه سایبر نایف تا جایی که علم ناقص من قد میده واسه جراحی تومور بود یعنی کلا با چرخیدن دورانی حول نقطه تارگت و تابیدن اشعه میترکوند هدف رو 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونا غلط نبود ، گویش مخصوص خودم بود راس میگی هااا افلییییییییییییییییییین به چشم ربط داره . بیشتر فک کن راحت شدم . یکی به چشم اشاره کرد :shad: خب ... چراغ قوه؟ یه فیکو هم تو اینترنت دیدم ... نمیدونم چیه... ربطی داره؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به چشم عمل چشم كردم ازين چيزا نديدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده