Arpak 8511 ارسال شده در 20 تیر، 2011 واستا الان تو پ.خ بهت میگم که کسی نفهمه واسادم زودباش بگو که الان خستم میشه 1
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 دستشو میکنه توی اون شکافه اونم میبرتش به هرجا خواست هرجور عصایی هست آهنگ رو پخش میکنهاین عصا بهش آدرس میدن خودش اون شخص رو میبره؟ شما فیلم هندی زیاد دیدین ؟ نه بابا اینقدرم پیشرفته نیست 1
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 واسادمزودباش بگو که الان خستم میشه ولش کن همینجا میگم : عصاااااااا حالا بگو شجوری کار میکنه 2
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2011 تشخیص ؟ مثلا شیکار میکنه ؟ بعد شجوری کار میکنه ؟ سرکاریم؟ من چه میدونم چه کار می کنه ... حتماً بهش برنامه میدیم ... میگی بریم فلان جا ... اونم راهنمایی میکنه ...سمت چپ ... اینجا پله ست ... پایین ... بالا شاید از رو ارتعاشات تشخیص میده که الآن داره یه وسیله نقلیه نزدیک میشه ... :JC_thinking: شایدم یه حرارتی ایجاد می کنه ... اینو به خاطر سوراخای روی وسیله گفتم ... 3
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 20 تیر، 2011 یه نوعش هست با صدا کار میکنه اما تو کاتالوگ این عصا جزء مزایا اورده که با صدا کار نمیکنه اگه مامان بیدار بشه میگم تقصیر شماس :167: اون وقت کتکه رو خودت میخوری به من چه 1
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 20 تیر، 2011 عصایی که شبیه امپوله آفرین آفرین همینه خوب جام رو بیارین میلاد بره ظرفا رو بشوره 2
niaz 9807 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اونجاش که مثل بانده ظبطه وختی نزدیک یه جای خطرناک میشه میگه بهش یه جور عصایِ آدم آهنیهِ راهنماست:icon_pf (34): 1
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2011 آفرین آفرین همینه خوب جام رو بیارین میلاد بره ظرفا رو بشوره خیلی باحال بووووووود ... :ws28: 1
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 خو یذره دیگشو نشون بده...:45645: فرقی نمیکنه ! بقیش یه میله صافه هه ویبره میزنه مانعا رو تشخیص میده :دی افریننننننن ، درست گفتی با ویبره کار میکنه با میزان لرزش میزان نزدیکی به مانع رو نشون میده حالا فقط مونده بگین شجوری مسافت تا مانع رو میسنجه تا تموم بشه سرکاریم؟ من چه میدونم چه کار می کنه ... حتماً بهش برنامه میدیم ... میگی بریم فلان جا ... اونم راهنمایی میکنه ...سمت چپ ... اینجا پله ست ... پایین ... بالا شاید از رو ارتعاشات تشخیص میده که الآن داره یه وسیله نقلیه نزدیک میشه ... :JC_thinking: شایدم یه حرارتی ایجاد می کنه ... اینو به خاطر سوراخای روی وسیله گفتم ... همون ویبره منظورته فک کنم دخیخا درسته اما همون سوال بالا هنوز مونده 4
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 عصایی که شبیه امپوله :ws28: تو و مریم میخواین مامان منو بیدار کنین فک کنم :167: اونجاش که مثل بانده ظبطه وختی نزدیک یه جای خطرناک میشه میگه بهشیه جور عصایِ آدم آهنیهِ راهنماست:icon_pf (34): اره راهنماس اما با صدا نه با لرزش 2
Valentina 13664 ارسال شده در 20 تیر، 2011 فرقی نمیکنه ! بقیش یه میله صافه افریننننننن ، درست گفتی با ویبره کار میکنه با میزان لرزش میزان نزدیکی به مانع رو نشون میده حالا فقط مونده بگین شجوری مسافت تا مانع رو میسنجه تا تموم بشه همون ویبره منظورته فک کنم دخیخا درسته اما همون سوال بالا هنوز مونده یهو بگو بیاین دستگاهو بسازین دیگه...:w00: مثل خفاش عمل میکنه؟؟ 1
setiya 12665 ارسال شده در 20 تیر، 2011 توضيحاتشو سرچيدم این دستگاه کوچک اما کار آمد با ارسال سیگنال های فراصوت، از وجود اشیاء در مقابل شخص نابینا مطلع می شود و بلا فاصله آن را از طریق لرزش و همچنین به صدا در آمدن، به شخص نابینا گزارش می دهد.. این دستگاه در عین کوچکی و زیبایی، کارایی بسیار خوبی دارد و سرعت عمل آن بسیار بالا است 3
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 نقشه ی قابل خواندن برای نابینایان درست میکنه نه تنها کاری که میکنه اینه که مسافت تا مانع رو به شخص اطلاع میده حالا شما ک میکنه از چی استفاده میکنه واسه تشخیص مسافت ؟ 2
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 20 تیر، 2011 خیلی باحال بووووووود ... :ws28: فرقی نمیکنه ! بقیش یه میله صافه افریننننننن ، درست گفتی با ویبره کار میکنه با میزان لرزش میزان نزدیکی به مانع رو نشون میده حالا فقط مونده بگین شجوری مسافت تا مانع رو میسنجه تا تموم بشه همون ویبره منظورته فک کنم دخیخا درسته اما همون سوال بالا هنوز مونده خوب امواج صوتی؟ گرمای اجسام؟؟!!!!!! 2
Arpak 8511 ارسال شده در 20 تیر، 2011 ولش کن همینجا میگم : عصاااااااا حالا بگو شجوری کار میکنه آفرین پس معلومه بلدیااااااااااااااااااااااااااااا آسونه رو که گفتی اینم خودت بگو دیجه 1
ارسال های توصیه شده