bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 تو گوگل میشه سرچش کرد!؟خیلی سخته!؟ اخه شی میخوای سرچ کنی ؟ باشه برو سرچ کن . بابا من کلی راهنمایی کردم بگین دیگه ببین جواب یه جوری به من بوگو قول میدم نگم تو گفتیحداقل بوگو اولین حرفش چیه؟ اتو مو نیست راس میگی به اینم شبیهه :shame: اول اسمش ultra ست 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 خيلي هم غلط بود :w00: من هميشه راس ميگم :167: کدوم راهنمایی اول؟...من چرا هیچی نمیبینم پس؟...مفخیه؟ اره مخفی بود ، دیدم کسی ندید واضح گفتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ینی چی ته چشم ؟ اسم یه وسیلس ؟ :shad:خب ... چراغ قوه؟ یه فیکو هم تو اینترنت دیدم ... نمیدونم چیه... ربطی داره؟ :JC_thinking: نچ چراغ قوه نیست فیکو شیه ؟ زیر دیفلم بگو جوون نه ربطی نداره به چشم عمل چشم كردم ازين چيزا نديدم منم عمل کردم ندیدم ! این کارش از عمل گذشته 4
niaz 9807 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اخه شی میخوای سرچ کنی ؟ باشه برو سرچ کن . بابا من کلی راهنمایی کردم بگین دیگه به چشم پزشکی ربط داره؟ دندون پزشک؟:banel_smiley_52: گوش و حلق و بینی؟ به چی ربط داره؟ خب یه راهنمایی خوب نکردی دیگه 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 IOLMaster نچ به راهنمایی که به صورت مخفی به ستی گفتم توجه شود 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 به چشم پزشکی ربط داره؟ دندون پزشک؟:banel_smiley_52: گوش و حلق و بینی؟ به چی ربط داره؟ خب یه راهنمایی خوب نکردی دیگه گفتم که اذر خانوم به چشم رط داره اما فک نمیکنم تو مطب چشم پزشکی پیدا بشه !!! راهنمایی : وسیله معاینه نیست 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اخه شی میخوای سرچ کنی ؟ باشه برو سرچ کن . بابا من کلی راهنمایی کردم بگین دیگه راس میگی به اینم شبیهه :shame: اول اسمش ultra ست سرچ کردم بخار شو که این نکنه واسه لنز گذاشتن یا عمل لیزیک چشم استفاده شه 2
setiya 12665 ارسال شده در 20 تیر، 2011 نچ به راهنمایی که به صورت مخفی به ستی گفتم توجه شود كو؟ كي گفتي چرا جو سازي ميكني ؟ الان اگه من ببرم ميگن پارتي بازي شده :4chsmu1: 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 باهاش آهنگ گوش میدهند اتفاخا نوع صدا دار هم داره اما اینیکی لاله 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اتفاخا نوع صدا دار هم داره اما اینیکی لاله دستگاه کارت خونه چشم پزشکی هست 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 سرچ کردم بخار شو که ایننکنه واسه لنز گذاشتن یا عمل لیزیک چشم استفاده شه نه مهندس اینا هم نیست آنژيوگرافي ديجيتالاکوگرافي چشم انژیو مگه به چشم ربط داره ؟ نچ اینا هم نیست كو؟ كي گفتي چرا جو سازي ميكني ؟ الان اگه من ببرم ميگن پارتي بازي شده :4chsmu1: شما ببر من خودم جو درست میکنم اره ته چشم اسم یه وسیله بود دیگه راس میگی ها ، ببخشید عقلم نکشید ! ابرو ریزی کردیم نچ اینم نیست ! 3
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 دستگاه رگ ياب؟ رگ یابه چشم ؟ نه اینم که نیست . به شما که گفتم یواشکی بگو دیگه دستگاه کارت خونه چشم پزشکی هست لیزر فمتوسکند نچ :imoksmiley: به ستی گفتم این طرف کارش از این حرفا ( لیزیک ) گذشته خو یعنی چی ؟ 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 Stratus OCT:ws52: میکروسکوپ یه راهنمایی بزرگ : جزء دستگاههای تشخیصی و درمانی نیست ! میشه چه خانواده ای پس ؟ زودی بگید 2
ارسال های توصیه شده