Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ داشتم تو باشگاه مهندسان جواب یکی از دوستامو می دیدم. این جمله رو تو امضاش دیدم. واقعا" چقدر به این جمله اعتقاد دارید؟ من + تو + ما ====> جامعه 13 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قبول دارم 100 در 100 ولی مهم اینه که یه جامعه چقدر با هم اتحاد داشته باشه ممکنه ایاین معادله منو +تو ====جامعه ولی بهتره من+تو ====ما بشه بشه جامعه متهد این خیلی بهتره 9 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معلومه که اعتقاد دارمتوی تعریف جامعه هم نوشته که جامعه از آدما متشکل میشه ولی بستگی داره من و تو ما اگر خوب باشیم همبستگی هم خواهیم داشت پس اگر همبستگی نداریم باید بدونیم خانه از پایبست ویران است.... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این که دیگه اعتقاد داشتن یا نداشتن نداره... جامعه تعریف داره... مسئله ی اعتقادی نیست که ما در موردش نظر بدیم... 12 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این جمله تعریف جامعس اما چه جامعه ای جامعه ای که سالمه اصلا همه ی حرفای خوب توی کتابا مال همین جامعه ی سالمه اما بعضی این تعریف بین ادما و دنیای فرق میکنه میشه او +او=انها=جامعه بعضی وقتا یا بگم بیشتر وقتا نه منی هست نه توییخودشون میگن خودشون هم اجرا میکنن ما هم نگاه میکنیم 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بستگی داره... من نوعی کی باشم توی نوعی کی باشی ممکنه من یه فدایی رهبری باشم و تو یه معترض سیاسی آنگاه.... من+تو تازه بعلاوه ساندیس خورا ====== همین کشور الان خودمون ایران 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جامعه یعنی تعدادی افراد و رابطه های بین اونها... این افراد هر کدوم دارای اخلاقیات و هدف های متفاوت هستند... حتی تفکر سیاسی و دید اجتماعی متفاوتی هم میتونند داشته باشند... به هر حال این باز هم میشه جامعه... اینکه با هم اتحاد داشته باشند یا خیر یا اینکه یکی فدایی رهبر باشه و اون یکی سبز باشه و.... هیچ تفاوتی نمیکنه... در نتیجه : من + تو + ما = جامعه 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلا" فکر کنید جنگ بشه خدایی نکرده..... باز میگید این گروه و اون گروه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جامعه یعنی تعدادی افراد و رابطه های بین اونها... این افراد هر کدوم دارای اخلاقیات و هدف های متفاوت هستند... حتی تفکر سیاسی و دید اجتماعی متفاوتی هم میتونند داشته باشند... به هر حال این باز هم میشه جامعه... اینکه با هم اتحاد داشته باشند یا خیر یا اینکه یکی فدایی رهبر باشه و اون یکی سبز باشه و.... هیچ تفاوتی نمیکنه... در نتیجه : من + تو + ما = جامعه :w36: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تعریف جامعه رو اینجا هم داشتیم الان داشتم یه نقد تصویری درمورد یکسری مسایل جامعه شناختی رو میدیدمچیزی که تو نوشتت توجهمو دوباره جلب کرد مسئله خاصی بوده که ازبدو ارتباط ما با دنیای غرب یا ازدیدی دیگر ارتباط با دنیای غیر ایرانی دور از ذهن ودید مونده یک تعریف اساسی وپایه برای واژه ساده جامعه!! شاید سرگردانی وتحیر ما زمانی بیشتر شود که از تعریف یا باز تعریف این واژه برای خودمان عاجز باشیم یا به عبارت دیگر درفرهنگ ایرانی جامعه چه هویت ومعنایی دارد؟ نمی دونم درسته یا نه اما من وقتی می خوام جامعه انسانی رو تصور کنمهمیشه جمعی از انسانها رو تصور می کنم که در یک یا چند ویژگی با هم دیگه اشتراک دارند و این ویژگی ها منوط میشه به محل زندگی ، و پیوند های زیستی و روانی که با هم دیگه دارند شاید منظور در اینجا از جامعه طرز فکر مشابه افراد باشه... 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جامعه یعنی تعدادی افراد و رابطه های بین اونها... این افراد هر کدوم دارای اخلاقیات و هدف های متفاوت هستند... حتی تفکر سیاسی و دید اجتماعی متفاوتی هم میتونند داشته باشند... به هر حال این باز هم میشه جامعه... اینکه با هم اتحاد داشته باشند یا خیر یا اینکه یکی فدایی رهبر باشه و اون یکی سبز باشه و.... هیچ تفاوتی نمیکنه... در نتیجه : من + تو + ما = جامعه آخه کلا این جمله از پایه غلطه جمع من و تو خودش میشه ما...دیگه اون +ما چیه؟؟؟ بعد بحث میهن و جامعه دو مقوله جداست.. من تو تاپیک اگه یه روز جنگ بشه گفتم ...که برای ناموس و وطنم با هر متجاوزی میجنگم .. نمیخوام بچهای چند نسل بعد که تاریخ رو میخونن بگن در دهه 90 شمسی به خاک ایران تجاوز شد به هر عنوانی و نسل جوان اون زمان تنها به فکر عوض شدن حکومتش بود و عوض شدن ملیت و اصالت برای آنها اهمیتی نداشت:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه کلا این جمله از پایه غلطه جمع من و تو خودش میشه ما...دیگه اون +ما چیه؟؟؟ بعد بحث میهن و جامعه دو مقوله جداست.. من تو تاپیک اگه یه روز جنگ بشه گفتم ...که برای ناموس و وطنم با هر متجاوزی میجنگم .. نمیخوام بچهای چند نسل بعد که تاریخ رو میخونن بگن در دهه 90 شمسی به خاک ایران تجاوز شد به هر عنوانی و نسل جوان اون زمان تنها به فکر عوض شدن حکومتش بود و عوض شدن ملیت و اصالت برای آنها اهمیتی نداشت:icon_razz: شما دارید غلط معنایی میگیری ؟ کسی نگفته بحث میهن و جامعه یک مقوله ی مرتبط هستند... بنده همچین حرفی نزدم... فکر نکنم منظور کسی هم که این سه کلمه رو کنار هم گذاشته این بوده باشه... کسی که نوشته جامعه یعنی من و تو و ما فقط داشته با زبان خیلی خیلی ساده جامعه رو تعریف میکرده... و درست هم گفته... من متوجه نشدم این تاپیک چه ربطی به جنگ و نسل آینده داره اصلا ؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط pari daryayi نمی دونم درسته یا نه اما من وقتی می خوام جامعه انسانی رو تصور کنم همیشه جمعی از انسانها رو تصور می کنم که در یک یا چند ویژگی با هم دیگه اشتراک دارند و این ویژگی ها منوط میشه به محل زندگی ، و پیوند های زیستی و روانی که با هم دیگه دارند شاید منظور در اینجا از جامعه طرز فکر مشابه افراد باشه... ممنون! اونوری ها مجموع کسانی که معمولا با هم هدف مشترک و طرز فکر مشابه و کلا ویژگی های مشابه زیاد دارند رو معمولا معادل community با معادل فارسی اجتماع، میگیرند. چیزی که شما مطرح نمودین. در صورتی که تعریف جامعه - Society به تعریفی که وافن عزیز مطرح کردند نزدیک تره. یعنی انسان هایی که میتوانند طرز فکر مشابه نداشته باشند. ویژگی های مشترک نداشته باشند. اما در یک سری چیزها مشابه باشند. مثل ملیت یا مرزهای جغرافیایی. جامعه یعنی تعدادی افراد و رابطه های بین اونها... این افراد هر کدوم دارای اخلاقیات و هدف های متفاوت هستند... حتی تفکر سیاسی و دید اجتماعی متفاوتی هم میتونند داشته باشند... به هر حال این باز هم میشه جامعه... اینکه با هم اتحاد داشته باشند یا خیر یا اینکه یکی فدایی رهبر باشه و اون یکی سبز باشه و.... هیچ تفاوتی نمیکنه... در نتیجه : من + تو + ما = جامعه 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بگن در دهه 90 شمسی به خاک ایران تجاوز شد به هر عنوانی و نسل جوان اون زمان تنها به فکر عوض شدن حکومتش بود و عوض شدن ملیت و اصالت برای آنها اهمیتی نداشت اتفاقا برعکس!میگن تو ذلت و خواری زندگی کرده هزاران بار بدتر استثمار رو متحمل شده حالا از همه بدتر جو گیر هم شده دم از غرور ناسیونالیستی زده در پی حفاظت از زندان بزرگ خودش بوده!باشد که بدبختی مارا فراهم کرده باشد! لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنون! اونوری ها مجموع کسانی که معمولا با هم هدف مشترک و طرز فکر مشابه و کلا ویژگی های مشابه زیاد دارند رو معمولا معادل community با معادل فارسی اجتماع، میگیرند. چیزی که شما مطرح نمودین. در صورتی که تعریف جامعه - society به تعریفی که وافن عزیز مطرح کردند نزدیک تره. یعنی انسان هایی که میتوانند طرز فکر مشابه نداشته باشند. ویژگی های مشترک نداشته باشند. اما در یک سری چیزها مشابه باشند. مثل ملیت یا مرزهای جغرافیایی. درسته اما منظور من از ویژگی های مشابه تفکر اون معنایی که به طور خاص به نحوه تفکر افراد نسبت می دیم نیست منظورم این تشابه است: یک جامعه ، جمعیتی سازمان یافته از اشخاصیه که با هم در سرزمینی مشترک سکونت دارند ، با همکاری در گروهها نیازهای اجتماعی ، ابتدایی و اصلی شان را تامین می کنند و با مشارکت در فرهنگی مشترک به عنوان یک واحد اجتماعی متمایز شناخته می شود . اون خط آخری که تو نقل قول خودم بود مربوط به تاپیک روشنفکران در جزیره سرگردانی سجاد بود که گفتم جامعه روشنفکران طرز فکر مشابهی دارن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده