گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همگی این متنی که پایین نوشته ام توی یه کتابی خوندم،دیدگاه متفاوتی داشت. دوست دارم نظر شما رو در موردش بدونم. فعلا بماند که منبعش چه کتابی هست و کی این حرف ها رو زده... _چرا س.ک.س ممنوع است؟ _به خاطر تغذیه _تغذیه؟؟؟؟ _ آری! هزاران سال پیش ،قبایل کوچ می کردند و خیلی آزاد عشق بازی می کردند و بچه دار می شدند . هرچه جمعیت بیشتر می شد،احتمال از بین رفتن قبیله هم بالاتر می رفت،برای اینکه غذا نایاب تر می شد و مجبور بودند سر غذا با هم بجنگند. فقط قوی تر ها می ماندند ،اما این قوی تر ها همیشه هم مرد بودند . و مردها ،بدون زن ها راهی برای تولید مثل نداشتند. بعد یک نفر دید که در قبیله ی همسایه این اتفاق افتاده ،تصمیم گرفت نگذارد این بلا سر قبیله ی خودش هم بیاید . از خودش داستانی ساخت : از نظر خدایان حرام است که مردها با همه ی زن ها نزدیکی کنند.فقط یک یا حداکثر دو زن . .... چند سال که گذشت قبیله قوی تر شد ،مردها می توانستند غذای همه را برسانند ،زن ها می توانستند تولید مثل کنند ،بچه ها می توانستند به مرور زمان تعداد شکار چی ها و تولید مثل کننده ها را زیاد کنند. 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ حالا من به جنبه هایی که به آسمان نسبت داده اند کاری ندارم. اتفاقا از نظر همون خدایان ارتباط یک عده با چندین کنیز و زن غنیمتی از جنگ و..... توصیه هم شده است. (احزاب 49و50) اما به هر حال باید تفاوتی بین انسان و حیوان وجود داشته باشد. پرداختن بیش از حد آدم به پایین تنه،نتیجه ای جز تباهی اون جامعه نخواهد داشت،چه از نظر جسمی چه اخلاقی. 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ روابط جنسی تنها به نحو کنترل شده به صورت واقع بینانه مناسبه. تجربه نشون داده آزادی کامل در این گونه روابط منجر به صدمات جبران ناپذیری میشه. اما به نظر من اگر یارو راضی، طرف راضی، گور بابای ناراضی! مردم در حریم خصوصی شون هرکاری دلشون خاست میتونن انجام بدن. آزاد اگر بخوای نظر بدی تا اون حد که زندگی و افکارتو رو تحت تاثیر قرار نده، س.ک.س هم جزو نیازهای اساسی هر انسانیه. ویرایش شده توسط Mohammad.A 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ واجب شد بگم گوینده کی بوده! پائولو کوئیلو.............رمان زهیر...ص 169 :4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اما به هر حال باید تفاوتی بین انسان و حیوان وجود داشته باشد. پرداختن بیش از حد آدم به پایین تنه،نتیجه ای جز تباهی اون جامعه نخواهد داشت،چه از نظر جسمی چه اخلاقی یعنی تفاوت بین انسان و حیوان در تعداد س.x طرفین است؟ هرچه کمتر انسان تر؟ و برای جمله ی آخرتان دلیل نیاوردید 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی تفاوت بین انسان و حیوان در تعداد س.x طرفین است؟ هرچه کمتر انسان تر؟ و برای جمله ی آخرتان دلیل نیاوردید نه هر چه کمتر انسان تر،بلکه شمرده و کافی. این حرف شما میشه مغلطه افراط و تفریط،یعنی برای توجیه افراط بزنیم بر سر تفریط و بر عکس. حیوان بی حساب و کتاب عیشرانی میکند،که انسان باید به آن برنامه بدهد. دلیل جمله آخر هم وضعیت امروز جوانان چه ایران چه غرب است،استحمار نویـن جنسی. اونقدر ذهنت را به این چیزها مشغول میکنند،که کوچکترین فکری به سیاســـت و جامعه و...نکنی. 9 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نه هر چه کمتر انسان تر،بلکه شمرده و کافی. این حرف شما میشه مغلطه افراط و تفریط،یعنی برای توجیه افراط بزنیم بر سر تفریط و بر عکس. حیوان بی حساب و کتاب عیشرانی میکند،که انسان باید به آن برنامه بدهد. دلیل جمله آخر هم وضعیت امروز جوانان چه ایران چه غرب است،استحمار نویـن جنسی. اونقدر ذهنت را به این چیزها مشغول میکنند،که کوچکترین فکری به سیاســـت و جامعه و...نکنی. قصد مغلطه نداشتم، کج فهمی مرا ببخشید. ولی اینکه میگویی چه جوانان انسان و چه جوانان غرب نوعی تضاد دارد. درواقع ما (جوان ایرانی) انقدر از این کار دور شده ایم که به آن حریص شده و با چشم چرانی و خود ارضایی روز را به شب میرسانیم، ولی جوانان غربی از این کار دور نشده و از 10سالگی در مدارسشان تعلیم دیده اند. طبیعتا هیچ فشاری رویشان نیست و فکرشان به مراتب بازتر از من جوان ایرانیست 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ... صادق هدایت میگه عموما حیوانات رابطه جنسی رو تو فصل های خاصی از سال برای بقاء نسل انجام میدهند ولی انسان ... :icon_pf (34): جالب نیست به نظرتون؟ چرا اینطوریه؟ 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ درواقع ما (جوان ایرانی) انقدر از این کار دور شده ایم که به آن حریص شده و با چشم چرانی و خود ارضایی روز را به شب میرسانیم، ولی جوانان غربی از این کار دور نشده و از 10سالگی در مدارسشان تعلیم دیده اند. طبیعتا هیچ فشاری رویشان نیست و فکرشان به مراتب بازتر از من جوان ایرانیست فکر باز !!!!! یعنی واقعا فکر میکنید،اونیکه 24 ساعت تو کاباره و رقاص خونه ها مشغول رقص و آوازه،فکرش بازه؟ نود درصد اونها نمیدونن تو دنیای اطرافشان چی میگذره اصلا..... واقعا فکر میکنید اون دانشمندان بزرگ و سیاست مداران اونها،همچین آدم هایی با چنین تفریحاتی هستند؟ تو ایران یکجور استحمار جوانان هست با همین سرکوب و آرزو کردن رابطه برایشان. تو غرب هم با مشغول کردن،در ضمن این میل سیری ناپذیر و تنوع طلبه،با 1000 نفر هم رابطه داشته باشی نفر 1001 را هم تقاضا میکنی. 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا فکر میکنید اون دانشمندان بزرگ و سیاست مداران اونها،همچین آدم هایی با چنین تفریحاتی هستند؟ من با این حرف مخالفم. در مورد انیشتن شنیدم که روابط خیلی زیادی داشته و خیلیا ی دیگه .نابغه بودن یا نبودن انیشتن ربطی به این موضوع نداره . چیزی که تو این نوشته برای من جالب بود اینه که یه دید ساده و ابتدایی به این قضیه داشت. بدون توجیه بدون اشاره به بحثای اخلاقی تکراری و خیلی بی پروا بوده. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من با این حرف مخالفم.در مورد انیشتن شنیدم که روابط خیلی زیادی داشته و خیلیا ی دیگه .نابغه بودن یا نبودن انیشتن ربطی به این موضوع نداره . چیزی که تو این نوشته برای من جالب بود اینه که یه دید ساده و ابتدایی به این قضیه داشت. بدون توجیه بدون اشاره به بحثای اخلاقی تکراری و خیلی بی پروا بوده. انیشتن رابطه زیاد داشته !!!!!! :banel_smiley_4: اون کسیکه این حرفو از انیشتن نقل کرده مثل همونیست که انیشتن را یک اسلام شناس معرفی کرده بود. اتفاقا اکثر کسانیکه حداقل تو علم به جایی رسیده اند،زیاد تو فکر این چیزها نبوده اند. 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ انیشتن رابطه زیاد داشته !!!!!! :banel_smiley_4: اون کسیکه این حرفو از انیشتن نقل کرده مثل همونیست که انیشتن را یک اسلام شناس معرفی کرده بود. اتفاقا اکثر کسانیکه حداقل تو علم به جایی رسیده اند،زیاد تو فکر این چیزها نبوده اند. بابا استادمون گفت خو..... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بابا استادمون گفت خو..... استادتون خالی بسته. متاسفانه خیلی ها برای اثبات باورهای خودشون،دست به دامان انسان هایی میشن که در یک زمینه خاصی موفق بودند،انیشتن هم از اون آدم هایی است،که از آخوند تا سیاســتمدار تا کمونیست تا همجنسگرا میگن او مثل ما فکر میکرده !!! تعدد روابط چیزی میشه مثل ناصرالدین شاه،آدمی که فکرش بره یکجایی به صورت زیاد نه در حد استاندارد،معلومه عاقبتش چی میشه. 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ حیوان بی حساب و کتاب عیشرانی میکند،که انسان باید به آن برنامه بدهد. اتفاقا حیوان بر اساس غریضه اش به تعبیر شما عیش رانی میکند و در زمان خاص و فقط (در اکثر حیوانات) برای تولید مثل نه لذت ولی اینکه چرا س.ک.س تابو هست برای من همونقدر ناشناختست که سلام دادن پسندیدس خود برقراری رابطه بین مردم و اشخاص به نسبت فرهنگ تا حدودی محدود هست و اینکه توسط عوامل خارجی محدودتر (و یا تشویق به انجامش) بشه درست نیست به نظر من کلا این یک تیغ 2لبست و افراط و تفریط درش خطرناکه 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ واجب شد بگم گوینده کی بوده!پائولو کوئیلو.............رمان زهیر...ص 169 :4chsmu1: وقتی اولین پستتو خوندم حدس زدم از نوشنته های پائولوکوئیلو باشه!با اینکه این کتابشو نخوندم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا حیوان بر اساس غریضه اش به تعبیر شما عیش رانی میکند و در زمان خاص و فقط (در اکثر حیوانات) برای تولید مثل نه لذت پس خبر از شامپانزه ها و میمون ها نداری که چه لذتی میبرند از رابطه،اونهم به وفور،حیوانات دیگر هم همینطور. آدم هم غریزه داره که اینکارو میکنه،غریزه نداشت که اینکار را نمیکرد. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ پس خبر از شامپانزه ها و میمون ها نداری که چه لذتی میبرند از رابطه،اونهم به وفور،حیوانات دیگر هم همینطور. آدم هم غریزه داره که اینکارو میکنه،غریزه نداشت که اینکار را نمیکرد. به خاطر همین میمون ها و آدم ها گفتم اکثر حیوانات ، میمون ها به نظر من حیوان نیستن ، خیلی بیشتر شبیه آدما هستم تا حیوانات ، از همه نظر 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ انسان موجودیست کمال طلب و دوست داره هرچیزی رو تا حد کمال پیش ببره . حال آنکه هیچ وقت بهش نمیرسه . روابط جنسی آزاد اگه توی زندگی انسان به یک رفتار عادی تبدیل بشه کم کم چنان ذهن انسان رو مشغول میکنه که تقریبا تمام زندگی رو تحت و الشعاع قرار میده ............ اما در کشور ما متاسفانه از سمت دیگر افتادیم . یک جوان تا 30 سالگی اجازه تجربه هیچ رابطه ای رو نداره . و این موضوع به صورت یک آرزوی تو ذهنش میمونه . خوب اونم یه نیازه و باید برآورده بشه و وقتی سرکوب بشه باعث سرخوردگی میشه و همین امر مانع پیشرفتش میشه ..... اینا شعار نیست حقیقته اینا مشکلاتیه که داریم با تمام وجود حس میکنیم ...... اگر هر جوون میتونست با یک نفر از ابتدای جوونیش رابطه داشته . یک رابطه حسی و جنسی نه صرفا جنسی ، صد در صد ذهنش باز تر میشد . و من فکر میکنم ماها قربانیان این تفکر متعصبانه هستیم. من نوعی اگه میتونستم ذهنم رو از آرزوی یک رابطه خالی کنم میتونستم ذهنم رو با چیزای دیگه پر کنم....... ............ 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من الان نمیدونم دقیقا باید راجب چی حرف بزنم راجب این نوشته یا تابو بودن سکس؟ یا چی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده