Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستي اين مدال هايي كه ميدين موقتيه يا دائمي؟! موقتیه....کلا این محمد خسیس همین یه دونه مدالو داره هی دست به دست میکنه :viannen_38: مدال منم برای مسابقه عکس تالار شهرسازیه شانس آوردم بعد از اون مسابقه ای نبوده هنوز دست خودمه 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما در مورد عکس نفر دوم، عکس سارا خانوم: یکی از نقاط قوت این عکس، متفاوت بودنشه. یعنی اینکه عکس از بالای ابرها گرفته شده باعث شده یه جوری متفاوت باشه نسبت به بقیه عکس ها. و فشردگی زیاد ابرها و حالتی که دارن تو یه سطح زیاد جالبش کرده، اما یه کمی یکنواخت شده. وجود اون بال هواپیما کمی از یکنواختی درش آورده، ولی یه جوری از قشنگی عکس کم کرده. سوای اون بال هواپیما، کادر خوبی در نظر گرفته شده، درسته که لبه های شیشه مشخصه تو عکس، اما یک اندازه بودنش تو دو طرف باعث شده یه حالت قابی رو پایین عکس داشته باشه. خب من يه كم دير رسيدم . اما بازم تحليل خودمو ميگم . تقريبا با همه ي چيزايي كه گفتي موافقم , فقط به نظرم بهتر بود كه اون گوشه ي سمت راست تصوير ( پايين عكس ) كه چارچوب پنجره افتاده يه كم دقيق تر گرفته مي شد . الان متقارن نيس 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا نوبت عکس منه.از دوستان خواهش می کنم نظراتشون رو در مورد عکس من هم بگن.:flowerysmile: و اما اين عكس ... خيلي خيلي خيلي عكس قشنگيه ما توي شهرسازي به اين مدل عكسا ميگيم سيلوئت , نيم رخ شهري . از اون مورداييه كه هر ترم سر هر پروژه كلي پدر در مياره , چون اصولا جاي مناسبي پيدا نميشه كه بريم عكس بگيريم :icon_pf (34): . خب حالا از بحث خارج نشيم . من فك مي كنم بيشتر از همه , سايه و روشني كه توي عكسه باعث شده خيلي قشنگ بشه نكته ي ديگه هم اينه كه درسته كه پايين عكس خيلي سنگينه اما به خاطر كنتراستي كه نور خورشيد توي قسمت بالايي عكس ايجاد كرده , اين سنگيني نه تنها نقطه ي ضعف محسوب نميشه بلكه باعث متمايز شدن عكس نسبت به عكساي ديگه شده ابراش خيلي خاص نيستن , بيشتر نور خورشيده كه جولان داده توي عكس , ولي خب توي ابرا هم تاثير گذاشته , همين كه ابر جلوي خورشيد تيره س و بقيه ي ابرا روشن ترن , خودش خيليه . خب بسه ديگه خيلي تعريف كردم سارا جون شد ٥٠٠٠ تومن . در كل من فك مي كنم اين عكس بايد اول مي شد 5 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب من يه كم دير رسيدم .اما بازم تحليل خودمو ميگم . تقريبا با همه ي چيزايي كه گفتي موافقم , فقط به نظرم بهتر بود كه اون گوشه ي سمت راست تصوير ( پايين عكس ) كه چارچوب پنجره افتاده يه كم دقيق تر گرفته مي شد . الان متقارن نيس مسي مسي من اصا موقع عكس گرفتن به چارچوب پنجره دقت نكرده بودم :icon_pf (34):هويجوري از ابرهااا خوشم اومد و عكس گرفتم بازم ممنون از دقتتون 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در كل من فك مي كنم اين عكس بايد اول مي شد بهله ،منم نظرم همينه عكسه من لياقت اول شدن نداشت ولي با اين حال بازم مدالي به من داده نشده 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهله ،منم نظرم همينه عكسه من لياقت اول شدن نداشت ولي با اين حال بازم مدالي به من داده نشده این سری یه عکس خوب و خوشگل بفرست مدالو از شیخ بگیر 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این سری یه عکس خوب و خوشگل بفرست مدالو از شیخ بگیر بجون خودم اگه بزارم این مدالو محمد پس بگیره. شر بپا میکنم. مگه کشکیه محمد پاشو بیا تکلیف مال منو روشن کن این مدالو برا من دائمی میکنیااااااا چون تعداد شرکت کننده ها زیاد بود و خیلی رقابت سخت بودو از این حرفا یه شام بهت میدم حالا 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما اين عكس ... خيلي خيلي خيلي عكس قشنگيه ما توي شهرسازي به اين مدل عكسا ميگيم سيلوئت , نيم رخ شهري . از اون مورداييه كه هر ترم سر هر پروژه كلي پدر در مياره , چون اصولا جاي مناسبي پيدا نميشه كه بريم عكس بگيريم :icon_pf (34): . خب حالا از بحث خارج نشيم . من فك مي كنم بيشتر از همه , سايه و روشني كه توي عكسه باعث شده خيلي قشنگ بشه نكته ي ديگه هم اينه كه درسته كه پايين عكس خيلي سنگينه اما به خاطر كنتراستي كه نور خورشيد توي قسمت بالايي عكس ايجاد كرده , اين سنگيني نه تنها نقطه ي ضعف محسوب نميشه بلكه باعث متمايز شدن عكس نسبت به عكساي ديگه شده ابراش خيلي خاص نيستن , بيشتر نور خورشيده كه جولان داده توي عكس , ولي خب توي ابرا هم تاثير گذاشته , همين كه ابر جلوي خورشيد تيره س و بقيه ي ابرا روشن ترن , خودش خيليه . خب بسه ديگه خيلي تعريف كردم سارا جون شد ٥٠٠٠ تومن . در كل من فك مي كنم اين عكس بايد اول مي شد ممنونم:w72:.خیلی به عکس من لطف دارید.شماره حساب بدید 5000 تومن رو واریز کنم. من همینکه عکسم بین همه ی این عکسای خوشگل سوم شده خیلی خوشحالم.:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده