Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام ، ممنون از همه دوستان گلم که در مسابقه و نظرسنجی شرکت کردن و اما برندگان مسابقه : نفر اول : SH E I KH (عکس شماره 4- با 27 رای) -----> 300 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم : sara 20 (عکس شماره 8 - با 24 رای) -----> 250 امتیاز نفرات سوم : saeed99 و sara_arch (عکس های شماره 3 و 14 - با 19 رای) -----> 200 امتیاز نفر چهارم :...Urbanist... (عکس شماره 2 - با 17 رای) -----> 150 امتیاز نفر پنجم :Mohammad.A (عکس شماره 1 - با 16 رای) -----> 100 امتیاز نفرات ششم : afshin-18 و ::: شیـــما ::: (عکس های شماره 29 و 12 - با 15 رای) -----> 75 امتیاز نفر هفتم : ven000s_68 (عکس شماره 5 - با 14 رای) -----> 50 امتیاز بهشون تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت دارم... سایر شرکت کنندگان عزیز : عکس شماره 6 : mahdi No1 عکس شماره 7 : setayesh عکس شماره 10 : Khodaa عکس شماره 11 : hamed.zizo عکس شماره 13 : jonny depp عکس شماره 15 : from_hell همه عکسها زیبا و فوق العاده بودن... دست همتون درد نکنه " موضوع مسابقه بعدی : گل و گیاه " این چند تا عکس زیبا هم برای دوست خوبمون usef.schlichtin هست که متاسفانه به مسابقه نرسید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما تحلیل عکس ها ... عکس نفر اول "شیخ" عکس شماره 4 : فلک الافلاک-رامسر 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودم نبودم به خودم راي بدم با تشكر از تنها دست اندر كار اين برنامه هاي خوب ( افسانه گـلـــــي ) 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ ...Urbanist... گفته است: خودم نبودم به خودم راي بدم با تشكر از تنها دست اندر كار اين برنامه هاي خوب ( افسانه گـلـــــي ) آخی اشکال نداره اونجوری هم میشدی 18 رای باز فرقی نمیکرد مرسییییی عزیزم...:aghosh: و با تشکر از هستی گلی پای ثابت مسابقات عکاسی :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ فرصت مسابقه گل و گیاه تا کی هستش؟:62izy85: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: فرصت مسابقه گل و گیاه تا کی هستش؟:62izy85: تقریبا تا 10 روز دیگه وقته این روزا و به خصوص تو این ماه همه جا پر از گل و گیاهه به خصوص شیراز که اردیبهشتش بهشته 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: تقریبا تا 10 روز دیگه وقته این روزا و به خصوص تو این ماه همه جا پر از گل و گیاهه به خصوص شیراز که اردیبهشتش بهشته حالا هی بگو شیراز هی دل ما رو آب کن ها خدا رو خوش نمیاد آخه ما وسط این همه دود و دم اسیریم اونوخ شوما ... . میرویم در آرشیومان می سرچیــــم 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: و اما تحلیل عکس ها ... عکس نفر اول "شیخ" عکس شماره 4 : فلک الافلاک-رامسر و اما عکس شیخ گولی خودمان . این عکسو واسه مسابقه طبیعت هم نفرستاده بودی شیخ ؟!! یه نمور آشنا می زنه . خب من فک کنم کادر بندی خوبی داره , مثلا اتفاقی که توی گوشه ی سمت چپ عکس افتاده باعث شده که تصویر از حالت یکنواختی در بیاد , شکل ابرا و اون مه موجود توی تصویر هم خوب پوشش داده عکسو نکته ی دیگه ای هم که باعث شده عکس خوبی در بیاد , به نظرم مستطیل بودن قاب عکسه , شاید اگه مربع بود به اندازه ی الان قشنگ نبود . اگه بخوام صادقانه بگم , در کل عکس خوبیه , اما نمی دونم چرا منو جذب نمی کنه یعنی فک نکنم من تو سری اول بهش رای داده باشم یادم نیس البته 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: و اما تحلیل عکس ها ... عکس نفر اول "شیخ" عکس شماره 4 : فلک الافلاک-رامسر خب عکس شیخ ...خیلی قشنگه بازم قشنگه کادر خوبی داره ...از بالا تا پایین کادرش ابرها امتداد دارن...جای خوب و زاویه خوبی برای عکسش انتخاب کرده به خصوص به دلیل اینکه ابرها بین کوه ها و تا دره کشیده شده زیبایی خاصی داره 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی افسانه خانم ولی همه دیدن سر ما رو بریدن تو این مسابقه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ afsaneh.m گفته است: این چند تا عکس زیبا هم برای دوست خوبمون usef.schlichtin هست که متاسفانه به مسابقه نرسید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه میرسید 100٪ نفر اول بود مخصوصا عکس اولی 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکاس:usef.schlichtin :jawdrop:خیــــــلی قشنگن:jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکم مشکوکن کجان اینجاها؟ شبیه ایران نیستن ، مخصوصا اولی 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ hamed.zizo گفته است: یکم مشکوکن کجان اینجاها؟ شبیه ایران نیستن ، مخصوصا اولی خب شاید خودش خارجیه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ خارجی که نیست شاید خارجه خوب واسه همین پرسیدم کجاست 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ niaz گفته است: عکاس:usef.schlichtin :jawdrop:خیــــــلی قشنگن:jawdrop: میگم خوب شد نرسید به مسابقه ها 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ hamed.zizo گفته است: مرسی افسانه خانمولی همه دیدن سر ما رو بریدن تو این مسابقه خواهش ممنون از پیشنهاد خوبت برای موضوع مسابقه :wubpink: اشکال نداره ایشالا سری بعد مدالو میبری hamed.zizo گفته است: یکم مشکوکن کجان اینجاها؟ شبیه ایران نیستن ، مخصوصا اولی اصلا هم مشکوک نیست...این عکس ها برای جنگل ابر هست... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ...Urbanist... گفته است: میگم خوب شد نرسید به مسابقه ها حسود 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکم تحلیل کنید عکس ها رو... سارااااا کجایی ؟؟ بیا تحلیل 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ دمتون گرم ابر(تو عکس بود) و باد(که اون ابرا رو آورده بود) و مه(خودمم دیگه) و خورشید(افسانه بانو ) و فلک(همه اونایی که اومدن رای دادن) در کار بودن تا من مدالو دست بیارم 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ SH E I KH گفته است: دمتون گرمابر(تو عکس بود) و باد(که اون ابرا رو آورده بود) و مه(خودمم دیگه) و خورشید(افسانه بانو ) و فلک(همه اونایی که اومدن رای دادن) در کار بودن تا من مدالو دست بیارم همه اینها + شانس قسط دوم آذر (niaz) فراموش نشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده