shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چرا آخه من نفهمیدم چه چیزی گیره این آقایون و خانمهایی میاد که چشم چرانی میکنند!!!!!! آخه چرا خوب؟ :shame: این معضله در همه جای دنیا وجود داره مخصوصا در کشوره خودمون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ubhuekdv133q83a7yy7 اینم دیگه جواب نمیده میخوام بدونم واقعا چه لذتی از این کار میبرید..... بیاید و این معضله منو برام حل کنید لطفا مثلا یک فرد متأهل چرا زنهای دیگرانو دید میزنه یا بالعکس:shame: متأسفانه این مشکل بیشتر در افراد متأهلم دیده میشه تا مجردها:icon_pf (34): 42 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ هیچ کسی نظری نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تا حالا فکر کردین چرا اسمش را گذاشته اند چشم چرانی؟ معمولا چیزهایی داریم مثل گوسفند چرانی و غاز چرانی...... چریدن یعنی یک عملیکه هیچ فهم و شعوری در پی آن نیست و فقط هدفش لحظه ای کامیابی است. شاید یک لذت لحظه ای داره برای خیلی از مردها،اما برای من رو به افول گذاشته،نه اینکه در گذشته چشم چرانی میکردما،اما آدم ناخودآگاه به سمت یکسری چیزهایی جلب میشه...... تقصیر از هلوست نه گلو،هلو خودش میپرد در گلو. 30 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا چرا چشم چرانی؟؟؟ هان؟؟؟ چرااااااااااا؟؟؟:w888: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تا حالا فکر کردین چرا اسمش را گذاشته اند چشم چرانی؟ معمولا چیزهایی داریم مثل گوسفند چرانی و غاز چرانی...... چریدن یعنی یک عملیکه هیچ فهم و شعوری در پی آن نیست و فقط هدفش لحظه ای کامیابی است. شاید یک لذت لحظه ای داره برای خیلی از مردها،اما برای من رو به افول گذاشته،نه اینکه در گذشته چشم چرانی میکردما،اما آدم ناخودآگاه به سمت یکسری چیزهایی جلب میشه...... تقصیر از هلوست نه گلو،هلو خودش میپرد در گلو. بهترین تعریفی که میشه کرد مرسی اسی عزیز 7 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بحث جالبیه ولی ادم میمونه بعضی موقع ها چی بگه .... اینکه دخترای خوشگل و زیبا توجه مردها رو به خودشون جلب میکنن که تا حدی درسته هر مردی هم که با خودش و دیگران صادق باشه این حرف منو تایید میکنه ... ولی بعضیا کلا مشکل روانی دارن و معمولا اینجور افراد از نظر همه جز منفورترین شخصیتها هستن ... منم هم از چشم چرونی و هم از این افراد متنفرم .. به نظر من اینجور افراد خیلی باید بدبخت باشن که اینجوری خودشونو وا میدن و کنترل خودشونو ندارن . 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تا حالا فکر کردین چرا اسمش را گذاشته اند چشم چرانی؟ معمولا چیزهایی داریم مثل گوسفند چرانی و غاز چرانی...... چریدن یعنی یک عملیکه هیچ فهم و شعوری در پی آن نیست و فقط هدفش لحظه ای کامیابی است. شاید یک لذت لحظه ای داره برای خیلی از مردها،اما برای من رو به افول گذاشته،نه اینکه در گذشته چشم چرانی میکردما،اما آدم ناخودآگاه به سمت یکسری چیزهایی جلب میشه...... تقصیر از هلوست نه گلو،هلو خودش میپرد در گلو. ممنون از تفسیر قشنگتون ولی: خوب هلو خودشم بپره توی گلو خبری نیست ولی بعضی ها اینقدر با نگاهشون هلو رو مینگرند که تبدیل میشه به کمپوت:w74: دقیقا اگر از روی شعور و فهم بود که کسی آزرده نمیشد .......... واقعا چه لذتی از این لحظه میبرند؟ 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بحث جالبیه ولی ادم میمونه بعضی موقع ها چی بگه ....اینکه دخترای خوشگل و زیبا توجه مردها رو به خودشون جلب میکنن که تا حدی درسته هر مردی هم که با خودش و دیگران صادق باشه این حرف منو تایید میکنه ... ولی بعضیا کلا مشکل روانی دارن و معمولا اینجور افراد از نظر همه جز منفورترین شخصیتها هستن ... منم هم از چشم چرونی و هم از این افراد متنفرم .. به نظر من اینجور افراد خیلی باید بدبخت باشن که اینجوری خودشونو وا میدن و کنترل خودشونو ندارن . منم دقیقا همچین نظری دارم چطوری باید این مشکله روانیشونو برطرف کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دقیقا اگر از روی شعور و فهم بود که کسی آزرده نمیشد .......... واقعا چه لذتی از این لحظه میبرند؟ همون لذتی که خیلی از خانم ها ممکنه از آرایش کردن یا حرف زدن پشت سر هم ببرند. این لذت را اگر شما درک میکردید که شما هم انجام میدادید. قوه ای برای درک این لذت در خانم ها نیست خوب. 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ همون لذتی که خیلی از خانم ها ممکنه از آرایش کردن یا حرف زدن پشت سر هم ببرند. این لذت را اگر شما درک میکردید که شما هم انجام میدادید. قوه ای برای درک این لذت در خانم ها نیست خوب. این آرایش هیچ ربطی با این که باچشمت طرفه مقابل تو بخوری نداره.........:icon_pf (34): حرف زدن زدن و غیبت کردنم که آقایونم انجام میدهند فقط مختص خانمها نیست نه اتفاقا به نظره من در بعضی از خانمها هم این خصلت زشت وجود داره:icon_pf (34):حتی این خانمهای محجبه و مومنه که اینقدر دخترها و جوونهای مردمو بد نگاه میکنند مثلا به قصد ارشاد تذکرم میدهند به نظره بنده اینم نوعی چشم چرانی هست از نوع ارشادیش:shame: خوب من هم میخوام بدونم این لذت چیه اگر خوبه ماهم روش کارکنیم تا درکش کنیم 11 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ منم دقیقا همچین نظری دارمچطوری باید این مشکله روانیشونو برطرف کرد؟ نمیدونم من روانپزشک نیستم ... به نظر شما چه جوری باید همچین شخصی برخورد کرد یا کنار اومد ؟! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ حتی این خانمهای محجبه و مومنه که اینقدر دخترها و جوونهای مردمو بد نگاه میکنند مثلا به قصد ارشاد تذکرم میدهند به نظره بنده اینم نوعی چشم چرانی هست از نوع ارشادیش خوب من هم میخوام بدونم این لذت چیه اگر خوبه ماهم روش کارکنیم تا درکش کنیم اولا این تاپیک جایش در مطالب جالب و خواندنی نیست،جاش در گفتگوی آزاده ......:w00: در ثانی چشم چرانی برای لذت فرق میکنه با دید زدن برای جاسوسی میگم قدرت و ابزار لازم برای درکش را نداری،میگه بگو من هم بدونم !!!!!!!!! :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ در پاسخ به سوال چرا چشم چرانی میکنید چند جواب در ذهنم پدید آمد 1. چون حال میدهد 2. چون دستمان به اصل جنس نمیرسد مجبوریم با چشم تلافی و عقده گشایی کنیم 3. چون اسم خانم قیچی آن پایین است بشتر نمیگویم تا مرا سرنگون نسازد! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اولا این تاپیک جایش در مطالب جالب و خواندنی نیست،جاش در گفتگوی آزاده ......:w00: در ثانی چشم چرانی برای لذت فرق میکنه با دید زدن برای جاسوسی میگم قدرت و ابزار لازم برای درکش را نداری،میگه بگو من هم بدونم !!!!!!!!! :icon_pf (34): خب داد نزن گفتم جابه جاش کنند خب.......... شما از کجا میدونی اون شخصی که تذکر میده اولش لذتشو نبرده باشه و از زورش بخواد تذکر بده به طرف مقابل شما از کجا میدونید ندارم؟ مسلما ماهم از دیدن یک شخص زیبا لذت میبریم و میتونیم حتی صد پله بدتر از شماها باشیم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ در پاسخ به سوال چرا چشم چرانی میکنید چند جواب در ذهنم پدید آمد 1. چون حال میدهد 2. چون دستمان به اصل جنس نمیرسد مجبوریم با چشم تلافی و عقده گشایی کنیم 3. چون اسم خانم قیچی آن پایین است بشتر نمیگویم تا مرا سرنگون نسازد! چه دلایله قانع کننده ای چرا بعضی از مردان متأهل مخصوصا وقتی به یک مجلسی بروند با وجودی که خودشونم صاحب همسره زیبا هستند بازم عقده گشایی میکنند.............:w74: این شخص کی هست؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا خانم ها هم چشم چرانی میکنند،سر کلاس علم مواد که با صنایعی ها مشترک بود،یه پسره ترم پایینی صنایعی ابروهای کشیده و بلندی داشت که زیرشو تمیز کرده بود.از اول تا اخر کلاس،بغل دستی من حواسش به ابروهای این بنده خدا بود و هی به من میگفت ببین:icon_pf (34)::icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ در پاسخ به سوال چرا چشم چرانی میکنید چند جواب در ذهنم پدید آمد 1. چون حال میدهد 2. چون دستمان به اصل جنس نمیرسد مجبوریم با چشم تلافی و عقده گشایی کنیم 3. چون اسم خانم قیچی آن پایین است بشتر نمیگویم تا مرا سرنگون نسازد! عجب صداقتی .... ولی اگه یه وقت خدایی نکرده یه نفر به خانوادتون هم حالا میگیم نه , به دوستتون (دختر) چشم چرونی کنه هم همینو میگیدددددددددد ؟! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ شما از کجا میدونید ندارم؟ مسلما ماهم از دیدن یک شخص زیبا لذت میبریم و میتونیم حتی صد پله بدتر از شماها باشیم داری !!!!!!!!! من دارم با انگشت، ماه را نشان میدهم،کودک بازیگوش ما نوک انگشت ما را میبیند. 4 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ عجب صداقتی .... ولی اگه یه وقت خدایی نکرده یه نفر به خانوادتون هم حالا میگیم نه , به دوستتون (دختر) چشم چرونی کنه هم همینو میگیدددددددددد ؟! این همه ما چراندیم، هیچ چیز نه به ما اضافه شد نه از طرف مقابل کم، بگذار او هم بچراند که کاری بس عبث و بیهوده است. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نمیدونم من روانپزشک نیستم ... به نظر شما چه جوری باید همچین شخصی برخورد کرد یا کنار اومد ؟! من یکم خشن هستم کمتر از سرب و اسید داخله چشمش رضایت نمیدم :4chsmu1: شما راه حلی به نظرت میاد بدهید تا من ادبشون کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده