محمــد 4415 ارسال شده در 18 تیر، 2011 سلام به همه در اینجا یه مقاله در مورد استخراج مایع - مایع قرار می دم که در رابطه با درس عملیات واحد و آزمایشگاه آن می باشد این مقاله 7 صفحه می باشد و شامل مطالب زیر است: استخراج مایع - مایع موارد استفاده از استخراج مایع در مایع شرایط استفاده از حلال در استخراج مایع-مایع دستگاههای استخراج چند نکته علامت ها و تعاریف پارامترهای موثر در انتخاب حلال استخراج چند مرحله ای مبحث تعادل در استخراج مایع - مایع حالات ممکن در افزودن یک حلال به محلول دیگر Liquid Liquid Extraction.pdf 5
hamidrezak 14 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 با تشکر به استحضار میرساند علی رغم عضویت بنده امکان دانلود این مقاله را ندارم. اگر ممکن است برایم میل کنید hamid.yasi@gmail.com 4
محمــد 4415 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2011 دوست عزیز می تویند از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
ns_ma 13 ارسال شده در 8 آذر، 2013 سلام . متاسفانه منم با اینکه عضو شدم از هیچکدوم فایلها نمی تونم مقاله رو بگیرم . 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 آذر، 2013 سلام . متاسفانه منم با اینکه عضو شدم از هیچکدوم فایلها نمی تونم مقاله رو بگیرم . لینک دوم رو اگه تو 4shared اکانت داشته باشین، سالمه و قابل دانلود. همینجام آپلود کردم و از لینک زیر هم می تونید دانلود کنید: Liquid Liquid Extraction.pdf 7
ارسال های توصیه شده