محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه در اینجا یه مقاله در مورد استخراج مایع - مایع قرار می دم که در رابطه با درس عملیات واحد و آزمایشگاه آن می باشد این مقاله 7 صفحه می باشد و شامل مطالب زیر است: استخراج مایع - مایع موارد استفاده از استخراج مایع در مایع شرایط استفاده از حلال در استخراج مایع-مایع دستگاههای استخراج چند نکته علامت ها و تعاریف پارامترهای موثر در انتخاب حلال استخراج چند مرحله ای مبحث تعادل در استخراج مایع - مایع حالات ممکن در افزودن یک حلال به محلول دیگر Liquid Liquid Extraction.pdf 5 لینک به دیدگاه
hamidrezak 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با تشکر به استحضار میرساند علی رغم عضویت بنده امکان دانلود این مقاله را ندارم. اگر ممکن است برایم میل کنید hamid.yasi@gmail.com 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست عزیز می تویند از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
ns_ma 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ سلام . متاسفانه منم با اینکه عضو شدم از هیچکدوم فایلها نمی تونم مقاله رو بگیرم . 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ سلام . متاسفانه منم با اینکه عضو شدم از هیچکدوم فایلها نمی تونم مقاله رو بگیرم . لینک دوم رو اگه تو 4shared اکانت داشته باشین، سالمه و قابل دانلود. همینجام آپلود کردم و از لینک زیر هم می تونید دانلود کنید: Liquid Liquid Extraction.pdf 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده