رفتن به مطلب

چه راحت.................

تینا

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان گلم

اخه چرا ما انسانها خیلی ساده با ابروی اطرافیانمون بازی میکنیم ؟اخه چرا خیلی راحت پشت سر دوستامون غیبت میکنیم همون دوستی که تا پیشمونه باش میگیمو میخندیم اما پشت سرش صفحه میذاریم.بابا بده. مگه ابروی مردم همین جوری بدست اومده که ما با حرفای بیخودمون میبریمش.اخه حرکات دیگران و روابط دیگران به ما چه مربوط.هرکس مسئول رفتار خودشه.چرا تا یه خانم با یه اقا حرف میزنه سریع پشت سرش میگن اره دیدی دیدی چه باهم گرم گرفتن خجالتم نمیکشن.بابا بیاید دست از این حرفا برداریم زشته بخدا.امروز برای یکی از همکلاسیام همچین موردی پیش اومد همه سریع پشت سرش حرف میزدن.

نظر شما دوستان گل و نواندیشم چیه؟به نظر شما خوبه ابروی ادمی رو که بسختی بدست اورده با حرفی از بین ببریم؟

• Like 13
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستان گلم

اخه چرا ما انسانها خیلی ساده با ابروی اطرافیانمون بازی میکنیم ؟اخه چرا خیلی راحت پشت سر دوستامون غیبت میکنیم همون دوستی که تا پیشمونه باش میگیمو میخندیم اما پشت سرش صفحه میذاریم.بابا بده. مگه ابروی مردم همین جوری بدست اومده که ما با حرفای بیخودمون میبریمش.اخه حرکات دیگران و روابط دیگران به ما چه مربوط.هرکس مسئول رفتار خودشه.چرا تا یه خانم با یه اقا حرف میزنه سریع پشت سرش میگن اره دیدی دیدی چه باهم گرم گرفتن خجالتم نمیکشن.بابا بیاید دست از این حرفا برداریم زشته بخدا.امروز برای یکی از همکلاسیام همچین موردی پیش اومد همه سریع پشت سرش حرف میزدن.

نظر شما دوستان گل و نواندیشم چیه؟به نظر شما خوبه ابروی ادمی رو که بسختی بدست اورده با حرفی از بین ببریم؟

کسیکه براحتی کسی رو جلوی من مسخره میکنه،دروغ میگه و....در مورد من هم همین کار ها رو تکرار میکنه،من که هر چی تلاش کردم،نتیجه نگرفتم.فقط سعی کردم تا من مثل اون نشدم ازش فاصله بگیرم.

کسایی که در مورد دیگران عیب جویی میکنن،خودشون هم بزودی همون اشتباه رو مرتکب میشن.

این دو تا درس رو من تو دانشگاه ،یاد گرفتم.

مهم نیست که مردم در مورد تو چه فکر میکنند،مهم آن است که تو چه هستی(فکر کنم آنتونی رابینز میگه)

• Like 4
لینک به دیدگاه
کسیکه براحتی کسی رو جلوی من مسخره میکنه،دروغ میگه و....در مورد من هم همین کار ها رو تکرار میکنه،من که هر چی تلاش کردم،نتیجه نگرفتم.فقط سعی کردم تا من مثل اون نشدم ازش فاصله بگیرم.

کسایی که در مورد دیگران عیب جویی میکنن،خودشون هم بزودی همون اشتباه رو مرتکب میشن.

این دو تا درس رو من تو دانشگاه ،یاد گرفتم.

مهم نیست که مردم در مورد تو چه فکر میکنند،مهم آن است که تو چه هستی(فکر کنم آنتونی رابینز میگه)

دقیقا بات موافقم .میدونی بیشتر از چی زورم میاد از اینکه خودش با شوهرش قبلا دوست بوده داره حرف میزنه بش میگم اصلا بمنو تو چه مربوط اصلا به روی خودش نمیاره بازم ادامه میده اون یکی میگه اره بخاطر اینکه تیغش بزنه باشه.بابا به ما چه مربوط.اون خودش شعور داره حرکاتش بمن مربوط نیست.واقعا ناراحتم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب نمیشه گفت همه اینجورین.

من مطمئنم آدمایی هم هستن که مث شما فک کنن.

ولی همین آدما وظیفه دارن که به اون کسی که این رفتارو داره مستقیما تذکر بده.

یا باید تذکر بدی یا ناراحت نباشی.

ولی ما بیشتر شعار میدیم.

:icon_pf (44):

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب نمیشه گفت همه اینجورین.

من مطمئنم آدمایی هم هستن که مث شما فک کنن.

ولی همین آدما وظیفه دارن که به اون کسی که این رفتارو داره مستقیما تذکر بده.

یا باید تذکر بدی یا ناراحت نباشی.

ولی ما بیشتر شعار میدیم.

:icon_pf (44):

عزیز من چه شعاری.وقتی من از کاری بدم میاد مسلما اونو انجام نمیدم

• Like 3
لینک به دیدگاه

آره خب متاسفانه این روزا مردم ما بیش از حد توی زندگی خصوصی اطرافیانش دخالت می کنن....

اما مشکل کار این جاست که اگه کسی واقعا به کمک اون ها احتیاج داشته باشه هیچوقت وجود ندارن...

• Like 3
لینک به دیدگاه
عزیز من چه شعاری.وقتی من از کاری بدم میاد مسلما اونو انجام نمیدم

خب درستش همینه که انجام ندین.ولی درست ترش اینه که اگه واقعا ناراحتتون میکنه پس اصولا باید کاری کنین که ناراحتتون نکنه.

در نتیجه دو راه میمونه.

یکی اینکه به طرف بفهمونید که کارش اشتباهه یا اینکه کلا ناراحت نشین و با یه لبخند ساده از کنارش بگذرین.

من بازم معتقدم که شعار میدیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
دقیقا بات موافقم .میدونی بیشتر از چی زورم میاد از اینکه خودش با شوهرش قبلا دوست بوده داره حرف میزنه بش میگم اصلا بمنو تو چه مربوط اصلا به روی خودش نمیاره بازم ادامه میده اون یکی میگه اره بخاطر اینکه تیغش بزنه باشه.بابا به ما چه مربوط.اون خودش شعور داره حرکاتش بمن مربوط نیست.واقعا ناراحتم.

ناراحتی نداره،این دفعه که اینجور بحث ها پیش اومد ،بلند شو برو.با این عمل اعتراض خودت رو نشون بده.

ای کاش ما یاد میگرفتیم ،که زندگی خصوصی افراد بخودشون مربوط هست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب درستش همینه که انجام ندین.ولی درست ترش اینه که اگه واقعا ناراحتتون میکنه پس اصولا باید کاری کنین که ناراحتتون نکنه.

در نتیجه دو راه میمونه.

یکی اینکه به طرف بفهمونید که کارش اشتباهه یا اینکه کلا ناراحت نشین و با یه لبخند ساده از کنارش بگذرین.

من بازم معتقدم که شعار میدیم.

من هی بشون میگم بسه بابا به ما چه مربوط طرف اصلا عین خیالش نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من هی بشون میگم بسه بابا به ما چه مربوط طرف اصلا عین خیالش نیست.

من فک میکنم در مورد شخصیت افراد ما هیچ مسولیتی نداریم.شخصیتی که از خانواده شکل گرفته و در جامعه هم خود شخص نتونسته درست رو از غلط تشخیص بده پس همون بهتر که کارش رو انجام بده.

ما میتونیم با افرادی دوست باشیم که از نظر شخصیتی و طرز فکر بهمون نزدیکن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من فک میکنم در مورد شخصیت افراد ما هیچ مسولیتی نداریم.شخصیتی که از خانواده شکل گرفته و در جامعه هم خود شخص نتونسته درست رو از غلط تشخیص بده پس همون بهتر که کارش رو انجام بده.

اره منم همین عقیدرو دارم هر کس مسئول حرکاتو رفتار خودشه.ادمای خاله زنک زیاده.

• Like 3
لینک به دیدگاه

این خیلی ایده اله...

الان اون قدر دوست شدن با ادما سخت شده که ادم گاهی ترجیح میده که تنها بمونه...

چون در بعضی مواقع این دوستی ها ففط باعث آزار و خستگی روح ادم میشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره منم همین عقیدرو دارم هر کس مسئول حرکاتو رفتار خودشه.ادمای خاله زنک زیاده.

خاله زنک؟؟؟

مردایی هم داریم که همینجورین.

دارم فک میکنم به اونا چی میگن؟؟؟

دایی مردک:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خاله زنک؟؟؟

مردایی هم داریم که همینجورین.

دارم فک میکنم به اونا چی میگن؟؟؟

دایی مردک:ws3:

اصولا به هرکی از این کارا کنه میگن خاله زنک حالا چه مرد چه زن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
این خیلی ایده اله...

الان اون قدر دوست شدن با ادما سخت شده که ادم گاهی ترجیح میده که تنها بمونه...

چون در بعضی مواقع این دوستی ها ففط باعث آزار و خستگی روح ادم میشه...

همچین ایده آل هم نیست.

خب لازم نیست 100 تا دوست داشته باشیم.یه دونه که از همه نظر بهمون نزدیک باشه فک کنم بتونه تو هر شرایطی بهمون کمک کنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
.اخه حرکات دیگران و روابط دیگران به ما چه مربوط.هرکس مسئول رفتار خودشه.

شما که اینجوری میگی دیگه چرا به رفتار دیگران اهمیت میدی؟ خیلیا اینجوری هستن و شمام نمیتونی همه مردمو تغییر بدی. بهترین راه اینه که رفتارشون برات مهم نباشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما که اینجوری میگی دیگه چرا به رفتار دیگران اهمیت میدی؟ خیلیا اینجوری هستن و شمام نمیتونی همه مردمو تغییر بدی. بهترین راه اینه که رفتارشون برات مهم نباشه.

من میگم اونا حق اینو ندارن که پشت سر دیگران حرف بزنندو راحت در مورد حرکات دیگران نظر بدن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستان گلم

دیروز یک حرکتی دیدم خیلی خوشم اومد

یک استادی داریم که خیلی منفوره ، تو یه جمعی یکی شروع کرد تعریف کردن که آقا فلانی این کارست و فساد اخلاقی داره و با فلانی رابطه ... ، که یکی از دوستان ما نذاشت ادامه بده و خیلی اعتراض کرد که چرا با آبروی مردم بازی میکنین مگه به این راحتی آبرو به دست میاد که دارین اینجوری خرابش میکنین که کسی که داستان رو تعریف میکرد گفت نه من مطمئنم بعد این گفت مطمئن هم باشی واسه خودت نگه دار و برای کسی نباید تعریف کنی و رفت و اینی که تعریف میکرد کلی پشیمون شد ، خیلی خوشم اومد از رفتار اون و سعی میکنم الگو قرار بدم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • اضافه کردن...