رفتن به مطلب

پلان یک - خارجی - شب – میدون آریاشهر

bigfish

ارسال های توصیه شده

پس چرا می‌پرسی‌؟؟؟!!!

پرسیدن عیب نیست،ندانستن عیب است. :banel_smiley_4:

میخواستم تیکه خاصی را بگید که دایره تیکه های دلنشینی که شنیده ام،بزرگتر شود.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینها پدر و مادر نمیشوند،اکثرا خوش هستند و زندگی مجردی دارند.....

الان جدیدا مد شده زنان شوهردار و بچه دار هم دوست پسر دارند. :icon_pf (34):

آره متاسفانه.منم از دوستام شنیدم ماجراهایی رو که اصلا تو کتم نمی رفت :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
من هم چند روز پیش شاهد چنین اتفاقی بودم ، اون هم در مورد برادرم

با هم قرار داشتیم ؛ داشت میاد به سمت من ، من هم حرکت کردم به طرفش و دیدم که چندتا دختر با ظاهر فشن رفتن به سمتش و یکی از دخترا یه کاغذ گذاشت توی دستش

برادرم کاغذ رو مچاله کرد و انداخت روی زمین و اومد به سمت من که دیدم یکی از دختر دستش رو گرفت تا به زور نگهش داره و همین حین هم با اون یکی با صدای جیغش می گفت : عزیزم چقدر بد قلقلی ! حیف این جیگرا نیست که از دست بدی

اون یکی هم وقیحانه گفت : البته جیگرتر از ما تویی و همین حین هم دستش رفت به سمت صورت برادرم که خوشبختانه سیلی من اجازه این حرکت رو بهش نداد

و در آخر هم کار به 110 کشید

اما با شرایط کنونی جامعه من بی نهایت از هم جنس بودن با این موجودات خار و زبون و بی ارزش متنفرم

این افراد با توهمات روشن فکری خودشون رو تا بی نهایت بی ارزش و بی شخصیت کردن

کاش می فهمیدن که با این کارها نه تنها که مورد توجه قرار نمی گیرن بلکه مایه تمسخر و تاسف هم هستن

.

اووههههه اینو دیگه ندیده بودم!!!:jawdrop: زدی تو گوشش؟! پس فک کنم من الکی‌ به پسرایی که سره این مسائل دعوا میکردن گیر میدادم بر عکسشم وجود داره!!! فک کنم اون دخترا حسابی‌ عربده کشی‌ راه انداختن!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
پرسیدن عیب نیست،ندانستن عیب است. :banel_smiley_4:

میخواستم تیکه خاصی را بگید که دایره تیکه های دلنشینی که شنیده ام،بزرگتر شود.

والا بنده سال هاست فقط ویز‌ ویزشون به گوشم میخوره چون عادت کردم از هر ۱۰تا مردی که از کنارش رد میشم ۷تاش(ارفاق کردم) یه زوزه‌ای بکشه! وقتی‌ عادت کنی‌ هم زیاد توجه نمیکنی‌ چی‌ میگن!پس نمیدونم کدوم میتونه دل‌ نشین باشه:sad0:(فک کن:obm:!!!!!) البته گاهی هم چون هد ست گذاشتم هیچی‌ نمی‌فهمم!

• Like 1
لینک به دیدگاه

بازم ببخشید که وسط حرفتون میپرم دوستان...

من داشتم این پست ها رو میخوندم... یک چیزی هست که در بیشتر تاپیک های اینچنینی که البته جدیدا هم به لطف یک سری از دوستان (منظورم به هیچ وجه استارتر این تاپیک نیست) بسیار هم زیاد شده خود نمایی میکنه...

اونم اینکه بحث ها چون بررسی بک مسئله ی اجتماعی سطحی هستند (مثل تکه انداختن... یا بکارت و چیزهای اینچنین) خیلی زود تاپیک تبدیل میشه به بحث های کاملا بیهوده و بدون علم... نه چیزی بررسی میشه و نه مشکلی رفع میشه و نه کسی چیزی یاد میگیره و در حقیقت فقط و فقط بیان چیزی هست که همه ازش با خبر هستیم و میدونیم و دیدیم... کلا فقط بیان status quo... و حقیقتا اگر خودتون برگردید و پست های اینگونه تاپیک ها رو بخونید میبینید که گاها خیلی زننده هم میشند این تاپیک ها...

حالا اگر نگاه کنید میبینید تاپیکی اینچنینی 20 صفحه جلو میره و تمام کاربر ها هم میان و یک "خاطره" دلپذیر تعریف میکنند... ولی اگر تاپیکی واقعا مفید باشه حتی 5 درصد از همین کاربران سایت که در این تاپیک شرکت میکنند در اون شرکت نمیکنند... این خیلی عجیبه... این از نظر من نشان دهنده ی سطحی بودن نگاه ما هست... ما جذب این تاپیک ها میشیم که واقعا چیزی برای ما نداره...

منظورم اینه که تا زمانی که چنین مسائلی در ساختاری علمی بیان نشند بی فایده هستند و بیهوده... بیان کردن یک پدیده ی اجتماعی در چنین ساختاری کاملا بی فایده هست... کسی تاپیکی رو آغاز میکنه باید اولا خودش به تنهایی مسئله رو به خوبی بررسی کرده باشه و حداقل کمی در موردش تحقیق کرده باشه... بعد بیان مطلب رو بنویسه و بررسی کنه و بعد مطلب رو که نوشت بهش جهت دهی کنه... حالا چه یک نظر خواهی باشه مثل این تاپیک و چه یک بررسی فردی از مسئله...

ببخشید... حرفم البته بی ربط به موضوع بحث بود و امیدوارم دوستان هم ناراحت نشند... فقط چیزی بود که به نظرم رسید...

• Like 6
لینک به دیدگاه
اووههههه اینو دیگه ندیده بودم!!!:jawdrop: زدی تو گوشش؟! پس فک کنم من الکی‌ به پسرایی که سره این مسائل دعوا میکردن گیر میدادم بر عکسشم وجود داره!!! فک کنم اون دخترا حسابی‌ عربده کشی‌ راه انداختن!!!

از بی غیرتیم بود اگر می ایستادم و فقط نگاه می کردم ! :banel_smiley_4:

متاسفانه برادرم در این موارد می خواد مبادی آداب عمل کنه و با بی توجهی مسئله رو حل کنه :icon_pf (34):اما اون ارازلی که من دیدم با این چیزا دست بردار نبودن به همین خاطر هم من اقدام کردم :167:

عربده کشی ؟ احمقای بی شخصیت هر چی که لایق خودشون بود و از صفت هاشون ، توی خیابون فریاد زدن ؛ این قدر هم پررو تشریف داشتن که با اون همه کتکی که از من خورد تازه به من برگشته می گه دختره ....... با زید من چی کار داری ؟! :jawdrop:

خب اون جا دست برادرم هم شل شد و قضیه تا جایی بیخ پیدا کرد که پای 110 اومد وسط :banel_smiley_4:

حالا خدا رحم کرده محدودیته توی این مملکت و هر لحظه این جور آدما داره تنشون از حضور ارشاد می لرزه وگرنه تا همون وسط خیابون خیلی کارا نمی کردن بی خیال نمی شدن

.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من داشتم این پست ها رو میخوندم... یک چیزی هست که در بیشتر تاپیک های اینچنینی که البته جدیدا هم به لطف یک سری از دوستان (منظورم به هیچ وجه استارتر این تاپیک نیست) بسیار هم زیاد شده خود نمایی میکنه...

اونم اینکه بحث ها چون بررسی بک مسئله ی اجتماعی سطحی هستند (مثل تکه انداختن... یا بکارت و چیزهای اینچنین) خیلی زود تاپیک تبدیل میشه به بحث های کاملا بیهوده و بدون علم... نه چیزی بررسی میشه و نه مشکلی رفع میشه و نه کسی چیزی یاد میگیره و در حقیقت فقط و فقط بیان چیزی هست که همه ازش با خبر هستیم و میدونیم و دیدیم... کلا فقط بیان status quo... و حقیقتا اگر خودتون برگردید و پست های اینگونه تاپیک ها رو بخونید میبینید که گاها خیلی زننده هم میشند این تاپیک ها...

حالا اگر نگاه کنید میبینید تاپیکی اینچنینی 20 صفحه جلو میره و تمام کاربر ها هم میان و یک "خاطره" دلپذیر تعریف میکنند... ولی اگر تاپیکی واقعا مفید باشه حتی 5 درصد از همین کاربران سایت که در این تاپیک شرکت میکنند در اون شرکت نمیکنند... این خیلی عجیبه... این از نظر من نشان دهنده ی سطحی بودن نگاه ما هست... ما جذب این تاپیک ها میشیم که واقعا چیزی برای ما نداره...

منظورم اینه که تا زمانی که چنین مسائلی در ساختاری علمی بیان نشند بی فایده هستند و بیهوده... بیان کردن یک پدیده ی اجتماعی در چنین ساختاری کاملا بی فایده هست... کسی تاپیکی رو آغاز میکنه باید اولا خودش به تنهایی مسئله رو به خوبی بررسی کرده باشه و حداقل کمی در موردش تحقیق کرده باشه... بعد بیان مطلب رو بنویسه و بررسی کنه و بعد مطلب رو که نوشت بهش جهت دهی کنه... حالا چه یک نظر خواهی باشه مثل این تاپیک و چه یک بررسی فردی از مسئله...

ببخشید... حرفم البته بی ربط به موضوع بحث بود و امیدوارم دوستان هم ناراحت نشند... فقط چیزی بود که به نظرم رسید...

كاملا درسته حرفت...

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی عجیبه... من این رو واقعا جدی میگم... من 21 سالمه...

بعد الان دوستان دارند این چیزها رو تعریف میکنند... من تا حالا شاید یک بار دیده باشم که کسی به کسی تکه میندازه... واقعا جدی میگم...

این پست ها رو که میخونم با خودم فکر میکنم توی دنیای دیگه ای زندگی میکنم...

لینک به دیدگاه

خب شاید به این خاطر که یه عده ای شاید یکیشم خود من! (کسی به خودش نگیره!) فقط عشق حرف زدن و وقت تلف کردن و دور هم یه چیزی گفته باشیم و 4 تا تنکس گرفته باشیم دارن. برای این جور کارا موضوع های کلیشه ای و سطحی بررسی کردنشون بهتر جواب می دن گاهی. از همون اخلاقای بردگی تاپیک مجاور.:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

حق با شماست! بعضی وقتا این مشکل(بی محتوایی) بیداد می کنه. اما یه نکته ای که شما هم فراموش کردی اینه که,شما زمانی می تونی این مسئله رو نقد کنی که در اکثر! مواقع به همین روش در بحث ها شرکت کنی! من به شخصه پست های زیادی از مشا دیدم که به اسپم پرداختین! یا با استفاده از شکلک ها بحثو به انحراف کشیدین(البته منظورم شمای نوئیه! )

ضمنا,بحث علمی بیشتر! مربوط به کارشناسان و متخصصانه و از کاربرای عادی نباید چنین انتظاری داشت!

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب شاید به این خاطر که یه عده ای شاید یکیشم خود من! (کسی به خودش نگیره!) فقط عشق حرف زدن و وقت تلف کردن و دور هم یه چیزی گفته باشیم و 4 تا تنکس گرفته باشیم دارن. برای این جور کارا موضوع های کلیشه ای و سطحی بررسی کردنشون بهتر جواب می دن گاهی. از همون اخلاقای بردگی تاپیک مجاور.:hanghead:

شاید نیست مریم خانوم... دلیلش دقیقا همینه...

بیشتر ما نه دنبال یاد گرفتن هستیم نه دنبال تغییر و نه حتی دنبال درک مسئله...

به هر حال میاییم ساعتی رو تلف کنیم...

حالا این حرفها اینجا زده شد... منظور حمله به این تاپیک یا هیچ تاپیک دیگه یا توهین به کسی نیست...

واقعا فقط نظر بود...

• Like 1
لینک به دیدگاه
حق با شماست! بعضی وقتا این مشکل(بی محتوایی) بیداد می کنه. اما یه نکته ای که شما هم فراموش کردی اینه که,شما زمانی می تونی این مسئله رو نقد کنی که در اکثر! مواقع به همین روش در بحث ها شرکت کنی! من به شخصه پست های زیادی از مشا دیدم که به اسپم پرداختین! یا با استفاده از شکلک ها بحثو به انحراف کشیدین(البته منظورم شمای نوئیه! )

ضمنا,بحث علمی بیشتر! مربوط به کارشناسان و متخصصانه و از کاربرای عادی نباید چنین انتظاری داشت!

شاید هم شما درست میگید...

ولی ما هم از کسی انتظار بحث کارشناسی نداریم... انتظار بحث سازنده داریم... همین...

بحث اسپم کردن نیست... اصلا اون مسئله ای جداست... منظورم چیز دیگه ای بود...

در ضمن اگر بنده زمانی تاپیکی رو با اسپم کردن خراب کردم و بحث رو منحرف کردن عزر میخوام...

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی عجیبه... من این رو واقعا جدی میگم... من 21 سالمه...

بعد الان دوستان دارند این چیزها رو تعریف میکنند... من تا حالا شاید یک بار دیده باشم که کسی به کسی تکه میندازه... واقعا جدی میگم...

این پست ها رو که میخونم با خودم فکر میکنم توی دنیای دیگه ای زندگی میکنم...

!!!!بنده شخصا حاضرم در امره شنیدن تیکه کمکتون کنم از پسر بچه تا پیر مرد که همین امروز می‌خواست با دوچرخه اتو(دوچو!!!)بزنه:icon_pf (34): می‌خواستم خفش کنم خندم هم گرفته بود!!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید هم شما درست میگید...

ولی ما هم از کسی انتظار بحث کارشناسی نداریم... انتظار بحث سازنده داریم... همین...

بحث اسپم کردن نیست... اصلا اون مسئله ای جداست... منظورم چیز دیگه ای بود...

در ضمن اگر بنده زمانی تاپیکی رو با اسپم کردن خراب کردم و بحث رو منحرف کردن عزر میخوام...

شاید در مورد هر عنوانی نشه بحث سازنده کرد! اما فکر هم نمی کنم از همچین موضوعی

انتظار بیشتری بره!

من که گفتم شمائه نوعی!

• Like 3
لینک به دیدگاه
!!!!بنده شخصا حاضرم در امره شنیدن تیکه کمکتون کنم از پسر بچه تا پیر مرد که همین امروز می‌خواست با دوچرخه اتو(دوچو!!!)بزنه:icon_pf (34): می‌خواستم خفش کنم خندم هم گرفته بود!!!!!!!

نه...تو اینترنت زیاد هست... برخی دوستان هستند که خیلی دانشمندند و شاید با خودشون فکر کردند که این علم و هنر و سواد والایی که دارند رو به دیگر هم نوعانشون هم منتقل کنند که نکنه یک موقع آقا پسری در خیابون دختر خانومی رو ببینه و نتونه تیکه ی مناسبی پیدا کنه و به ایشون بگه...

لینک به دیدگاه
شاید در مورد هر عنوانی نشه بحث سازنده کرد! اما فکر هم نمی کنم از همچین موضوعی

انتظار بیشتری بره!

من که گفتم شمائه نوعی!

میدونم... خوب یک بخشی از حرف منم همینه...

این جور بحث ها که به این شکل هستند خیلی زیاد شدند...

این مسائلی که مثلا توی همین تاپیک بیان شدند خودشون نشات گرفته از یک سری ناهنجاری ها هستند که میشه اونها رو بررسی کرد... از اونها میشه به اینها رسید... نه تنها این مسئله بلکه خیلی چیزهای دیگه ای مثل این موضوع رو میشه در اون قالب بررسی کرد که دربر گیرنده ی تمام این رفتار ها هستند و حداقل نتیجه ای که داره اینه که تا حدودی بحث قابل اطمینان تر میشه...

• Like 1
لینک به دیدگاه

می‌تونم از آقایون سوال کنم چرا تیکه میندازین؟؟؟ دقیقا حستون چیه؟ چون من شاید از یه پسر دبیرستانی‌ این انتظار رو داشته باشم اما پسر‌های بالای ۲۰ رو نمی‌فهمم مرد مسنی که سنّ پدرم رو داره نمی‌فهمم مردای اینجا که بله میدونم تیکه نمیندازین ولی‌ میدونین هم جنساتون چرا این کارو می‌کنن!!!! میشه بحث رو باز کنید؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
من معتقدم دخترا ذاتا مغرورن

واقعا باید دید سر غرور دخترونشون چه بلایی اومده که اینجوری شده.......

چه طور میشه اینطور میشه!..

با حرف شما موافقم

اما آخرش نفهمیدم تو جامعه ی ایران دختر مغرور یا پسر:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...