رفتن به مطلب

پلان یک - خارجی - شب – میدون آریاشهر

bigfish

ارسال های توصیه شده

اتفاقا خیلی از پسرها از خداشونه دختری بهشون تیکه هم بندازه !!!! :icon_pf (34):

اینا همه به خاطر جلب توجه جنس مخالفه...خوششون میاد چون فکر می کنن به چشم اون دختر اومدن و مورد توجهشون قرار گرفتن...البته شاید خیلی از پسرا هم خوششون نیاد و خجالت بکشن و اونوقت می تونن احساس دخترارو در این اینجور مواقع به خوبی درک کنن :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خو اون پسر باید بره خودشو از برج 2000000000 پرت کنه پایین

پس واس چی اسمشو گذاشتن مرد این همه ام پزشو میدن....

مرد !!!!!!

امروز مردی فقط یک شعاره که همه جا میشنوم،اونهاییکه از همه بیشتر ادعای مردیشون میشه،از همه نامرد ترند.

این چیزهایی که تو جامعه امروزی ایران میبینین نتیجه مردی همون عزیزان زیادی مرد است.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب وقتی نمایشنامه مینویسی پلان هایی که خارج از خانه و یا لوکیشن های بسته هست رو میگن خارجی یعنی تو فضای باز

چیش عجیبه هم مشخصه اصلا ربطی هم به این که چون همه تواناییی یه کاریو دارن نداره

که این طور!

شاید برای شما عجیب باشه! اما یک واقعیته!

البته ترجیح می دن در جواب تیکه ای که به دختره می ندازن بهشون تیکه نندازن!(چی گفتم! )

خو اون پسر باید بره خودشو از برج 2000000000 پرت کنه پایین

پس واس چی اسمشو گذاشتن مرد این همه ام پزشو میدن....

یعنی شما می گی خودت به هر کی می خوای تیکه می ندازی و طرف هم جوابی نداره! ایول به تو اگه اینطوریه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرد !!!!!!

امروز مردی فقط یک شعاره که همه جا میشنوم،اونهاییکه از همه بیشتر ادعای مردیشون میشه،از همه نامرد ترند.

این چیزهایی که تو جامعه امروزی ایران میبینین نتیجه مردی همون عزیزان زیادی مرد است.

خو الان یعنی شما مرد نیستی

پس چی هستی!....:ws52:

لینک به دیدگاه

اون مدل تیکه هارو که بعضی‌ دختر‌ها هم از خداشونه!! ولی‌ حرف‌های زشتو مسخره کردن رو فک نکنم پسری هم خوشش بیاد!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون مدل تیکه هارو که بعضی‌ دختر‌ها هم از خداشونه!! ولی‌ حرف‌های زشتو مسخره کردن رو فک نکنم پسری هم خوشش بیاد!!!

مثلا چه مدل تیکه هایی دلنشینه؟

تیکه زشت هم متوجه نمیشم،منظورت فحشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خو الان یعنی شما مرد نیستی

پس چی هستی!....:ws52:

نه من مرد نیستم،اگه بودم اینقدر جلوی تحجر سکوت نمیکردم.

مردی به جنسیت نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

از من سوال نکردین اما من نظر خودمو بگم! هیچ تیکه ای دلنشین نیست...مگه می شه تیکه خوردن خوشایند باشه :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از من سوال نکردین اما من نظر خودمو بگم! هیچ تیکه ای دلنشین نیست...مگه می شه تیکه خوردن خوشایند باشه :w58:

میهمان حبیب خداست،سر زده وارد بحث شدید مشکلی ندارد.

تیکه انداختن که برای خیلی ها دلنشین بوده چه از تیکه اندازنده چه تیکه دریافت کننده.

با چشمان خودم زیاد دیدم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

پارسال مهر ماه بود ساعت حدودا 10 شب بود زیر پل سیدخندان داشتم با تلفن حرف میزدم و راه میرفتم یه دفعه دیدم 5 تا دختر دارن میان طرفم. دیدم تو دستشون یه برگه اس. منم داشتم همینطور با تلفن حرف میزدم.

چشتون روز بد نبینه! اومدن دوروبرمو گرفتن هی میگفتن آقا پسر بیا این برگه رو بگیر، بلند بلند میخندیدن، برگه رو گرفتم دیدم تبلیغ آرایشگاه زنونه اس! بعد برگشتن گفتن دوس دخترتو بیار این جا خیلی خوبه! منم همینجور واسه خودم انداختم رفتم!

• Like 5
لینک به دیدگاه

تیکه انداختن که برای خیلی ها دلنشین بوده چه از تیکه اندازنده چه تیکه دریافت کننده.

با چشمان خودم زیاد دیدم.

آفرین به پدران و مادران آینده ما :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

پارسال مهر ماه بود ساعت حدودا 10 شب بود زیر پل سیدخندان داشتم با تلفن حرف میزدم و راه میرفتم یه دفعه دیدم 5 تا دختر دارن میان طرفم. دیدم تو دستشون یه برگه اس. منم داشتم همینطور با تلفن حرف میزدم.

چشتون روز بد نبینه! اومدن دوروبرمو گرفتن هی میگفتن آقا پسر بیا این برگه رو بگیر، بلند بلند میخندیدن، برگه رو گرفتم دیدم تبلیغ آرایشگاه زنونه اس! بعد برگشتن گفتن دوس دخترتو بیار این جا خیلی خوبه! منم همینجور واسه خودم انداختم رفتم!

:ws28:

وضعيت خرابه برادر!

• Like 1
لینک به دیدگاه
آفرین به پدران و مادران آینده ما

اینها پدر و مادر نمیشوند،اکثرا خوش هستند و زندگی مجردی دارند.....

الان جدیدا مد شده زنان شوهردار و بچه دار هم دوست پسر دارند. :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

تیکه دلنشین!!!! زنیو میشناسم ازدواج کرده اگه مردی رد بشه مثلا بهش بگه خوشگلی‌!خوشش میاد!:banel_smiley_4: حرف زشت هم حرف زشته! تیکه میندازن فحش میدان؟؟البته وقتی‌ تو خیابون به دختری گیر بدن محل نذاره معمولاً تلافیش فحشه!

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب بهش می گفتی از بین خودتون یکی رو به دلخواه انتخاب کنید من می برمش آرایشگاه!

• Like 2
لینک به دیدگاه

من هم چند روز پیش شاهد چنین اتفاقی بودم ، اون هم در مورد برادرم

با هم قرار داشتیم ؛ داشت میاد به سمت من ، من هم حرکت کردم به طرفش و دیدم که چندتا دختر با ظاهر فشن رفتن به سمتش و یکی از دخترا یه کاغذ گذاشت توی دستش

برادرم کاغذ رو مچاله کرد و انداخت روی زمین و اومد به سمت من که دیدم یکی از دختر دستش رو گرفت تا به زور نگهش داره و همین حین هم با اون یکی با صدای جیغش می گفت : عزیزم چقدر بد قلقلی ! حیف این جیگرا نیست که از دست بدی

اون یکی هم وقیحانه گفت : البته جیگرتر از ما تویی و همین حین هم دستش رفت به سمت صورت برادرم که خوشبختانه سیلی من اجازه این حرکت رو بهش نداد

و در آخر هم کار به 110 کشید

اما با شرایط کنونی جامعه من بی نهایت از هم جنس بودن با این موجودات خار و زبون و بی ارزش متنفرم

این افراد با توهمات روشن فکری خودشون رو تا بی نهایت بی ارزش و بی شخصیت کردن

کاش می فهمیدن که با این کارها نه تنها که مورد توجه قرار نمی گیرن بلکه مایه تمسخر و تاسف هم هستن

.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخشید که اینو می گما..ولی چیزی که عوض داره گله نداره!

خودم که اصلا این رفتاهارو چه برای دختر و چه برای پسر نمی پسندم.اما تا این رفتارا از چندتا دختر سر زده، همه انقدر براشون عجیبه و تاسف می خورن به حال مادران آینده!

• Like 3
لینک به دیدگاه

با چشمان خودم زیاد دیدم.

پس چرا می‌پرسی‌؟؟؟!!!

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...