partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من تحلیل میکنمدر یک کلام:خبیث برو زبونتو بشور ... افسانه جونم خیلی هم دختر خوبیه ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من تحلیل میکنمدر یک کلام:خبیث ینی جدا میخواین اینجا تحلیل کنین ؟ :eyepopping:من مدال موخوام مدال چی رفیق ؟ 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ :eyepopping:من مدال موخوام اگه ادمین خسیسه به من مدال مظلومترین رو داد به شما هم مدال میده برو زبونتو بشور ... افسانه جونم خیلی هم دختر خوبیه ... نخیرم خبیثه تو سیزدهم میشی ینی جدا میخواین اینجا تحلیل کنین ؟ خب آره دیگه 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مدال چی رفیق ؟ اگه ادمین خسیسه به من مدال مظلومترین رو داد به شما هم مدال میده من اول میشم تو این مسابقه مدال اونو میخوام 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من اول میشم تو این مسابقه مدال اونو میخوام تخلب برسون واست رای جمع کنم رفیق اقایون ، خانوما شاهد بودین که شیخ مهدی ما خواست تبلیغ کنه . عکسشو از مسابخه خارج کنید به من میگن رفیق 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من اول میشم تو این مسابقه مدال اونو میخوام چشم آب نمیخوره ادمین مدال بده 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تخلب برسون واست رای جمع کنم رفیق اقایون ، خانوما شاهد بودین که شیخ مهدی ما خواست تبلیغ کنه . عکسشو از مسابخه خارج کنید به من میگن رفیق جاسوس 2جانبه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نخیرم خبیثه تو سیزدهم میشی نچ ... اگر چهاردهم شدم چی؟ 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نچ ... اگر چهاردهم شدم چی؟ تا پانزدهمی جا داره 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تخلب برسون واست رای جمع کنم رفیق فهلا لازم نیست تو مرحله بهدی اگه لازم شد خبرت میکنم چشم آب نمیخوره ادمین مدال بده هه هه:persiana__hahaha: به من میگن شیخ نه برگ چیز که میگیرم ازشون دارم به نقد کردن برادران عارف می اندیشم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ جاسوس 2جانبه شرا اینقد محکم منو تنبیه میکنی نامرد ما همشهریم نا سلامتی :brodkavelarg: خو گفتم حالا که رفیقیم با هم خنجری از پشت زده باشیم بد کاری کردم بگو بد کردی 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من قربون این قیافه تو بشم پشت دوربین خیلی جیگر تر میشیا یا حق . شروع میکنیم به اسپم میگم بیایم اینجا تحلیل شخصیت افسانه رو داشته باشیم شطوره ؟ پیشنهاد خوبیه...البته قبلا تحلیل شدم (افسانه ی عزیز( Afsaneh.M )در تحلیل شخصیت شماره 10 ) ولی شماها نبودین اون موقع ها...حالا تحلیل کنید همین جا اشکال نداره من تحلیل میکنمدر یک کلام:خبیث مخلصیم :gol cheshmak: :eyepopping:من مدال موخوام اندکی صبر...سحر نزدیک است.... برو زبونتو بشور ... افسانه جونم خیلی هم دختر خوبیه ... مرسی مرسی...:shad: 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ فهلا لازم نیست تو مرحله بهدی اگه لازم شد خبرت میکنم هه هه:persiana__hahaha: به من میگن شیخ نه برگ چیز که میگیرم ازشون دارم به نقد کردنبرادران عارف می اندیشم :gnugghender: ه ه ه ه ه ه ه ه (خنده خبیثانه):gnugghender: پس بی زحمت داری مدال میگیری،یدونه مدال مظلوم ترینم واسه من بگیر دیگه 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ چشم آب نمیخوره ادمین مدال بده مگه دست خودشه به زور ازش میگیرم :w42: ه ه ه ه ه ه ه ه (خنده خبیثانه):gnugghender: پس بی زحمت داری مدال میگیری،یدونه مدال مظلوم ترینم واسه من بگیر دیگه آخییی عزیزم...چقدر هم بهت میاد مدال خبیثترین کاربرو اگر بخوای شاید تونستم برات یه کاری بکنم 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اندکی صبر...سحر نزدیک است.... :aghosh: پس بی زحمت داری مدال میگیری،یدونه مدال مظلوم ترینم واسه من بگیر دیگه باجه باجه :gnugghender: فقط جور کن من اول بشم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ پیشنهاد خوبیه...البته قبلا تحلیل شدم (افسانه ی عزیز( Afsaneh.M )در تحلیل شخصیت شماره 10 ) ولی شماها نبودین اون موقع ها...حالا تحلیل کنید همین جا اشکال نداره مخلصیم :gol cheshmak: اندکی صبر...سحر نزدیک است.... مرسی مرسی...:shad: شرا اینقد محکم منو تنبیه میکنی نامرد ما همشهریم نا سلامتی :brodkavelarg: خو گفتم حالا که رفیقیم با هم خنجری از پشت زده باشیم بد کاری کردم بگو بد کردی آخی! دردت اومد ببقچیدخو دستت درد نکنهنه کارت عالی بود:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مگه دست خودشه به زور ازش میگیرم :w42: آخییی عزیزم...چقدر هم بهت میاد مدال خبیثترین کاربرو اگر بخوای شاید تونستم برات یه کاری بکنم اونم باشه قبوله :aghosh: باجه باجه :gnugghender: فقط جور کن من اول بشم هرکی به شیخ رای نده با من طرفه واست تبلیغ میکنم اول شی بسپارش به من 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اونم باشه قبوله هرکی به شیخ رای نده با من طرفه واست تبلیغ میکنم اول شی بسپارش به من تو واسه خودت تبلیغ کن شیخ وضعش خیلی خوبه .... 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تو واسه خودت تبلیغ کن شیخ وضعش خیلی خوبه .... میدونم زیر اون قیافه مظلومش یه عکاس مارموذ نهفته اس! ولی خب ما تبلیغمون رو میکنم و حقوقمون رو میگیریم خودش قول داده واسه منم مدال بگیره 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ هرکی به شیخ رای نده با من طرفه واست تبلیغ میکنم اول شی بسپارش به من :shad::w31::shad: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده