partow 25305 ارسال شده در 18 تیر، 2011 من تحلیل میکنمدر یک کلام:خبیث برو زبونتو بشور ... افسانه جونم خیلی هم دختر خوبیه ... 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 18 تیر، 2011 من تحلیل میکنمدر یک کلام:خبیث ینی جدا میخواین اینجا تحلیل کنین ؟ :eyepopping:من مدال موخوام مدال چی رفیق ؟ 3
niaz 9807 ارسال شده در 18 تیر، 2011 :eyepopping:من مدال موخوام اگه ادمین خسیسه به من مدال مظلومترین رو داد به شما هم مدال میده برو زبونتو بشور ... افسانه جونم خیلی هم دختر خوبیه ... نخیرم خبیثه تو سیزدهم میشی ینی جدا میخواین اینجا تحلیل کنین ؟ خب آره دیگه 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 18 تیر، 2011 مدال چی رفیق ؟ اگه ادمین خسیسه به من مدال مظلومترین رو داد به شما هم مدال میده من اول میشم تو این مسابقه مدال اونو میخوام 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 18 تیر، 2011 من اول میشم تو این مسابقه مدال اونو میخوام تخلب برسون واست رای جمع کنم رفیق اقایون ، خانوما شاهد بودین که شیخ مهدی ما خواست تبلیغ کنه . عکسشو از مسابخه خارج کنید به من میگن رفیق 3
niaz 9807 ارسال شده در 18 تیر، 2011 من اول میشم تو این مسابقه مدال اونو میخوام چشم آب نمیخوره ادمین مدال بده 3
niaz 9807 ارسال شده در 18 تیر، 2011 تخلب برسون واست رای جمع کنم رفیق اقایون ، خانوما شاهد بودین که شیخ مهدی ما خواست تبلیغ کنه . عکسشو از مسابخه خارج کنید به من میگن رفیق جاسوس 2جانبه 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 18 تیر، 2011 تخلب برسون واست رای جمع کنم رفیق فهلا لازم نیست تو مرحله بهدی اگه لازم شد خبرت میکنم چشم آب نمیخوره ادمین مدال بده هه هه:persiana__hahaha: به من میگن شیخ نه برگ چیز که میگیرم ازشون دارم به نقد کردن برادران عارف می اندیشم :gnugghender: 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 18 تیر، 2011 جاسوس 2جانبه شرا اینقد محکم منو تنبیه میکنی نامرد ما همشهریم نا سلامتی :brodkavelarg: خو گفتم حالا که رفیقیم با هم خنجری از پشت زده باشیم بد کاری کردم بگو بد کردی 2
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2011 من قربون این قیافه تو بشم پشت دوربین خیلی جیگر تر میشیا یا حق . شروع میکنیم به اسپم میگم بیایم اینجا تحلیل شخصیت افسانه رو داشته باشیم شطوره ؟ پیشنهاد خوبیه...البته قبلا تحلیل شدم (افسانه ی عزیز( Afsaneh.M )در تحلیل شخصیت شماره 10 ) ولی شماها نبودین اون موقع ها...حالا تحلیل کنید همین جا اشکال نداره من تحلیل میکنمدر یک کلام:خبیث مخلصیم :gol cheshmak: :eyepopping:من مدال موخوام اندکی صبر...سحر نزدیک است.... برو زبونتو بشور ... افسانه جونم خیلی هم دختر خوبیه ... مرسی مرسی...:shad: 4
niaz 9807 ارسال شده در 18 تیر، 2011 فهلا لازم نیست تو مرحله بهدی اگه لازم شد خبرت میکنم هه هه:persiana__hahaha: به من میگن شیخ نه برگ چیز که میگیرم ازشون دارم به نقد کردنبرادران عارف می اندیشم :gnugghender: ه ه ه ه ه ه ه ه (خنده خبیثانه):gnugghender: پس بی زحمت داری مدال میگیری،یدونه مدال مظلوم ترینم واسه من بگیر دیگه 3
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2011 چشم آب نمیخوره ادمین مدال بده مگه دست خودشه به زور ازش میگیرم :w42: ه ه ه ه ه ه ه ه (خنده خبیثانه):gnugghender: پس بی زحمت داری مدال میگیری،یدونه مدال مظلوم ترینم واسه من بگیر دیگه آخییی عزیزم...چقدر هم بهت میاد مدال خبیثترین کاربرو اگر بخوای شاید تونستم برات یه کاری بکنم 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 18 تیر، 2011 اندکی صبر...سحر نزدیک است.... :aghosh: پس بی زحمت داری مدال میگیری،یدونه مدال مظلوم ترینم واسه من بگیر دیگه باجه باجه :gnugghender: فقط جور کن من اول بشم 3
niaz 9807 ارسال شده در 18 تیر، 2011 پیشنهاد خوبیه...البته قبلا تحلیل شدم (افسانه ی عزیز( Afsaneh.M )در تحلیل شخصیت شماره 10 ) ولی شماها نبودین اون موقع ها...حالا تحلیل کنید همین جا اشکال نداره مخلصیم :gol cheshmak: اندکی صبر...سحر نزدیک است.... مرسی مرسی...:shad: شرا اینقد محکم منو تنبیه میکنی نامرد ما همشهریم نا سلامتی :brodkavelarg: خو گفتم حالا که رفیقیم با هم خنجری از پشت زده باشیم بد کاری کردم بگو بد کردی آخی! دردت اومد ببقچیدخو دستت درد نکنهنه کارت عالی بود:icon_pf (34): 2
niaz 9807 ارسال شده در 18 تیر، 2011 مگه دست خودشه به زور ازش میگیرم :w42: آخییی عزیزم...چقدر هم بهت میاد مدال خبیثترین کاربرو اگر بخوای شاید تونستم برات یه کاری بکنم اونم باشه قبوله :aghosh: باجه باجه :gnugghender: فقط جور کن من اول بشم هرکی به شیخ رای نده با من طرفه واست تبلیغ میکنم اول شی بسپارش به من 3
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2011 اونم باشه قبوله هرکی به شیخ رای نده با من طرفه واست تبلیغ میکنم اول شی بسپارش به من تو واسه خودت تبلیغ کن شیخ وضعش خیلی خوبه .... 3
niaz 9807 ارسال شده در 18 تیر، 2011 تو واسه خودت تبلیغ کن شیخ وضعش خیلی خوبه .... میدونم زیر اون قیافه مظلومش یه عکاس مارموذ نهفته اس! ولی خب ما تبلیغمون رو میکنم و حقوقمون رو میگیریم خودش قول داده واسه منم مدال بگیره 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 18 تیر، 2011 هرکی به شیخ رای نده با من طرفه واست تبلیغ میکنم اول شی بسپارش به من :shad::w31::shad: 1
ارسال های توصیه شده