nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ البته یکمی دوست دارنا...ولی باید بیشتر تر دوست داشته باشن دیگه بذالللللللل بین خودمون تاپیک میذالیم. فکر کننننننن چقده با نمک میشه ها. 3 نفر بعدش 3 تامونم خودم امتیاز میدمم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ چرا تبلیغات میکنید آخه... بذارید اگر حقتونه رای بیارید.... 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ چرا تبلیغات میکنید آخه... بذارید اگر حقتونه رای بیارید.... افسانه جان بگو کی تبلیغ کرده من خودم گوششو بکشم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ افسانه جان بگو کی تبلیغ کرده من خودم گوششو بکشم اسمشو نمیارم ولی عکسش حذف میشه..... 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اسمشو نمیارم ولی عکسش حذف میشه..... حذفش نکن 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ :eyepopping: من مدال موخوام 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ حذفش نکن چرا ؟ :hanghead: تاپیک بیا بالااااااا .... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ چرا ؟ :hanghead: تاپیک بیا بالااااااا .... خو شاید با شرایط مسابقه آشنا نبوده نباید به این علت یه استعداد به هدر بره(چه جمله بزرگونه ایی) 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خو شاید با شرایط مسابقه آشنا نبودهنباید به این علت یه استعداد به هدر بره(چه جمله بزرگونه ایی) اینهمه نوشتم قرمز کردم که تبلیغات ممنوعه آخه حق بقیه ضایع میشه اونجوری... حالا تا ببینم چی میشه شایدم حذفش نکردم...:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ :eyepopping: من مدال موخوام پ.ن : مجبوریم برای بالا اومدن تاپیک تبلیغ کنیم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اینهمه نوشتم قرمز کردم که تبلیغات ممنوعه آخه حق بقیه ضایع میشه اونجوری... حالا تا ببینم چی میشه شایدم حذفش نکردم...:JC_thinking: بالاخره زحمت کشیده بازم خودت میدونی ولی حذفش نکن شاید اگرم رفت بالا تو فینال خود بخود حذف بشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خب حذفش نکن، 350 امتیاز ازش کم کن، بین بقیه که تو مسابقه شرکت کردن پخشش کن 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خب حذفش نکن، 350 امتیاز ازش کم کن، بین بقیه که تو مسابقه شرکت کردن پخشش کن :ws47: آره اینم پیشنهاد خوبیه 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خب حذفش نکن، 350 امتیاز ازش کم کن، بین بقیه که تو مسابقه شرکت کردن پخشش کن ایولللللللللللللللللللللللل :w14: ولی جدا از شوخی اگه اگه اینجوری کسی رای آورده، خب بقیه هم می تونستن تبلیغ کنن دیگه.... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خب حذفش نکن، 350 امتیاز ازش کم کن، بین بقیه که تو مسابقه شرکت کردن پخشش کن کلا همه پیشنهاداشم خسیسانه اس 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ ایولللللللللللللللللللللللل :w14: ولی جدا از شوخی اگه اگه اینجوری کسی رای آورده، خب بقیه هم می تونستن تبلیغ کنن دیگه.... بهش تذکر داده شده...برای مرحله بعد اگر تبلیغ کرد حذف میشه کلا همه پیشنهاداشم خسیسانه اس نه جدیدنا دست و دل باز شده ها... ببین جایزه نفر اول 300 امتیاز + مدال میخواد بده ...خسیسه بازم ؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بهش تذکر داده شده...برای مرحله بعد اگر تبلیغ کرد حذف میشه نه جدیدنا دست و دل باز شده ها... ببین جایزه نفر اول 300 امتیاز + مدال میخواد بده ...خسیسه بازم ؟ ادمین مهربون(بازم میگم خسیس) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده