Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ نظرسنجی شماره 1 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر نظرسنجی شماره 2 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر نظرسنجی شماره 3 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر رای گیری به صورت انتخاب چندگانه هست ...حداکثر به 5 عکس رای بدهید. از 12 عکس زیر به کدام 5 عکس رای میدهید ؟ --------------------------------- عکس شماره 1 : مسیر تهران-سوریه (عکس از داخل هواپیما گرفته شده) ------------------------------------ عکس شماره 2 : آسمان تبریز ------------------------------------ عکس شماره 3 : مالزی ------------------------------------ عکس شماره 4 : گیلان - داماش ------------------------------------ عکس شماره 5 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 6 : ؟؟؟ ------------------------------------ بقیه عکس ها در پست بعدی... 34 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عکس شماره 7 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 8 : گنبد سلطانیه (عکس از بالای گنبد گرفته شده ) ------------------------------------ عکس شماره 9 : اتوبان چمران ------------------------------------ عکس شماره 10 : فلک الافلاک-رامسر ------------------------------------ عکس شماره 11: ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 12 : شهر لاهیجان-استخر ------------------------------------ 31 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ رزرو چی؟اسپم؟! نه بابا رزرو کردم که بعد ویرایش کنم باقی عکس ها رو بذارم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بسی زیبا ..:jawdrop: رای دادم ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ ووووووووووووووو ؛ چه خوشکلن؛ آخه من چرا شرکت کردم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ وای دیدی من فراموش کردم شرکت کنم اما به جاش به 3تا عکس رای دادم خیلی عکسا خوشگل بودن 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عکس ها خیلی زیباست و واقعا انتخاب بهترینش سخت بود،با این حال رای خود رو به صندوق انداختم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ چه همه بچه ها عکاس شدن :w127: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ چه همه بچه ها عکاس شدن :w127: شما مدال بده بچه ها استعداد هاشونو نمايان ميكنن 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اگر میتونید این لینک رو تبلیغ کنید.... نظرسنجی : چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع:ابر 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عکس ها بسیار زیبا میباشد...... مکانی که عکس شماره 10 رو گرفتن عجب جاییه خیلی قشنگه......... 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من رای میدهم ما رای میدهیم رای بدین آره رای چیز خوبیه 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ به وکالت علاقه مندم اره فکر میکنم بدونم مسعود مگه تو یدونه مدال نداری چرا دست از سر کچل این تاپیک ور نمیداری هان؟ برو دیگه:w00: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود مگه تو یدونه مدال نداری چرا دست از سر کچل این تاپیک ور نمیداری هان؟ برو دیگه:w00: اون مداله درسیه ، هر کسی میتونه بگیره من مدال هنری میخوام ، مگه نشنیدی هنر نزد نسعود است و بس شکسته بندی میفرمایم اصا رفتم دیگه هم نمیام اسپم کنم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اون مداله درسیه ، هر کسی میتونه بگیره من مدال هنری میخوام ، مگه نشنیدی هنر نزد نسعود است و بس شکسته بندی میفرمایم اصا رفتم دیگه هم نمیام اسپم کنم باوشه حالا من یه شیزی گفتم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ هی گفتم بذار اونی که از تو آپارتمان گرفتمو بذارم...گفتی این خوبه!دیدی رای نیاورد؟!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عکس10 کمی مشکوکه دوحالت داره یاعکاس حرفه ای بوده یا کپیه!!اما خیلی قشنگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده