Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اسی عزیز حالا صورت به صورت بود نمی تونی از ذهنت بیرون کنی اگه عشقی بود که...... راستی راستی سوتی بود یا با نیت قبلی سوتی دادی من بیرون کردم بابا، این چیزها واسه من مسئله ای نیست،چشمای فامیل چهارتا بود. از نظر من که سوتی نیست، هنوز هم نفهمیدم مشکل اینکار چیه،اینقدر ایرانی ها فکر میکنن کار شاقی هست. ولی خوب طرف اگه خودش مطلقا نمیخواست میگفت وا. 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ طرف بدبخت که نمیفهمه که، باید یک چشمه حرکتی بیایی. :icon_pf (34): البته اونجور که بوش میاد مقصر خودش بوده که یه چشمه حرکتی،اشاره ای چیزی اومده این اتفاق افتاده 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ ماچ عشقی نبود که، صورت به صورت بود. حالا شاید زمینه ای برای عشق شد 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ پیرو سوتی اسی... پارسال شوهر دختر عمم که البته همسن بابام میشه اومده بودخونمون بعد یکمی هم اهل نماز روزه و اینا خب منم فک کردم لابد نمیخاد دس بده موقع سلام دادن جلو نرفتم ولی مامانم گفت چرا دس نمیدی منم با خودم گفتم عه خو که اینطور دستامم باز کردم تا ببوسمش دیدم همینجوری نشسته داره نگا میکنه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا اینهمه تو شرایط متضادقرار میگیریم؟یه بار استین کوتا نپوش بعد چرا دس نمیدی 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ طرف بدبخت که نمیفهمه که، باید یک چشمه حرکتی بیایی. :icon_pf (34): اوه! نــه! بی خیــال! :icon_pf (34): هیچـی... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ هرکس تو فرهنگ و آداب و رسوم خاص خودش بزرگ شده شاید شما راحت به جنس مخالفتون دست میدید ولی کسانی هستند بر اساس دینی که دارند دوست ندارن به نامحرم دست بدن پس دلیلی نداره دیگران رو به خاطره عقایدشون مواخذه کنید. (از قدیم گفتن عیسی به دین خود موسی به دین) اگه به جنس مخالفت دست بدی و حسی نسبت بهت پیدا کنه میدونی چه گناهای مرتکب شدی ؟ شاید الان بگید یه دست دادن ساده این حرفارو نداره ؟؟؟ شاید شما براتون عادی باشه همین باعث میشه که فکر کنید طرف مقابل هم همینطوره ولی اگه حسی پیدا کنه که نمیاد به شما بگه واین یه گناهه. 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ هرکس تو فرهنگ و آداب و رسوم خاص خودش بزرگ شده شاید شما راحت به جنس مخالفتون دست میدید ولی کسانی هستند بر اساس دینی که دارند دوست ندارن به نامحرم دست بدن پس دلیلی نداره دیگران رو به خاطره عقایدشون مواخذه کنید. (از قدیم گفتن عیسی به دین خود موسی به دین)اگه به جنس مخالفت دست بدی و حسی نسبت بهت پیدا کنه میدونی چه گناهای مرتکب شدی ؟ شاید الان بگید یه دست دادن ساده این حرفارو نداره ؟؟؟ شاید شما براتون عادی باشه همین باعث میشه که فکر کنید طرف مقابل هم همینطوره ولی اگه حسی پیدا کنه که نمیاد به شما بگه واین یه گناهه. چرا گناه؟ 1 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ چرا گناه؟ فکر کنم باز کردن این قضیه یه مقدار تو این سایت خوبیت نداره. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ کلاس اول دبیرستان بود رفته بودیم خونه یکی از فامیلای مذهبی یه اتاق بزرگ , مردا بالای خونه :icon_razz: خانوما این وری تر پسر دختر عمه مامانم که اون موقع سوم ابتدایی بود اومد تو فقط سلام کرد مامانش بهش گفت پسرم برو دست بده اونم قشنگ ردیف شروع کرد با همه دست داد تا رسید به اولین خانوم که من بودم خم شد و ...:icon_pf (34): آقایون همشون ساکت بودن و سر به زیر خانوما اینجوری زیر چادر ساکت داشتن خفه میشدن از خنده منم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون اولین و اخرین بوسه نامحرمی مون بود :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ فکر کنم باز کردن این قضیه یه مقدار تو این سایت خوبیت نداره. شما که حرفتو زدی دیگه تا اخرش بگو.حداقل واسه حرفت دلیل بیار شاید یکم منطقیتر بشه حرفات گنگ بود از پیدا کردن احساس تا گناه... خوبیت مجازی اینه که دست کسی بت نمیرسه حالا شما نترس با یه پستم فک نکنم کسیرو اخراج کنن اینجارم کسی با زور استنطاق نمیکنن.میل خودت دیگه 2 لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سئوال جالب و تامل برانگیزیه مخصوصا تو ایران. بهتره صبر کنی بهت دست بدن، زن ها همیشه غیر قابل پیش بینی هستند. 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سئوال جالب و تامل برانگیزیه مخصوصا تو ایران.بهتره صبر کنی بهت دست بدن، زن ها همیشه غیر قابل پیش بینی هستند. اصلا مرد هرگز دستش رو نباید به سوی یک خانوم دراز کنه... خانوم ها چه از شما بزرگتر باشند و چه از شما کوچکتر باشند باید دستشون رو به سمت یک مرد دراز کنند... این جزو اخلاق معاشرت هست... البته اگر فرد به این قوانین معتقد باشه... بنده به شخصه همیشه همین کار رو میکنم... هرگز دستم رو به سمت هیچ خانومی دراز نمی کنم... 9 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ این قضیه دست دادن یکی از نقدهای من به دین اسلام هستشش. چون مثلا اینکه به خاله ام دست بدم تا به دخترخالم چه فرقی میکنه، برای خودم هم معلوم نیست. پس تو این زمینه دست دادن، محرم و نامحرم کردن از نظر من بی معنیه. خیلی باید یه آدم آستانه تحریکش پایین باشه که دست دادن براش جذابیت داشته باشه. ولی انکار نمیکنم که این دید جامعه رو من هم اثر داره، پس حتما سعی میکنم اول به خانمی دست ندم. 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من خودم با آقایون دست نمیدم. هرکسی اعتقاداتی داره دیگه. ولی مسئله ی خیلی مهمی نیستااااااااااا،حالا دست بدی یا ندی چه فرقی داره؟ البته با یه عده حتی نباید حرف بزنی چه برسه به دست دادن. اون آستانشون خیلی پایینه... 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ در هر صورت چه دفعه اول یا... اصلا دست دادن به نامحرم درست نیست خب تو جلو طرف خجالت میکشی؟ پس خدا چی؟ اون نمیبینه؟ البته طرف حرف من یه نفر خاص نیست کلی گفتم 7 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بستگی به شخص مقابلم داره به دخترا تواولین دیدار دست میدم ولی باهمه ی پسرانه ازنظراعتقادی زیاد بااین موضوع مشکل ندارم چون توخانوادمون بیشتریاباهم دست میدن ولی توبیرون به همین راحتی باطرف مقابلم ارتباط برقرارنمی کنم به خصوص اگه پسرباشه اونم توجامعه ی امروزی ما که ازهرچیزی سوء استفاده میشه! 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من هیچوقت دست نمیدم و نخواهم داد 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ در هر صورت چه دفعه اول یا... اصلا دست دادن به نامحرم درست نیستخب تو جلو طرف خجالت میکشی؟ پس خدا چی؟ اون نمیبینه؟ البته طرف حرف من یه نفر خاص نیست کلی گفتم به نظرتون این محرم و نامحرمی رو خدا (!) به چه منظور تعریف کرده ؟ خب مسلما محرم نمی تونه نظر سویی داشته باشه و نامحرم ممکنه که لغزش داشته باشه ولی این نامحرم گاهی هم می تونه به اندازه یه محرم اون قدر بهت نزدیک باشه که ............ به نظرم گاهی اوقات باید با دید بازتر و از جنبه های مختلف به یه مسئله نگاه کرد _________________________________________ واقعا آدم هر لحظه فکر می کنه که الان خیلی عاقله و نظرش هیچ وقت تغییر نمی کنه اما بعد دو سال حداقل در مورد همین موضوع نظرم عوض شد الان داشتم پست 2 سال پیشم رو می خوندم از جواب خودم و پاسخ استارتر روده بر شدم از خنده 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ این تاپیک یه زمانی داستانی داشت برا خودش جدیدا به چندتا چیز جالب برخوردم حکم دقیق دست دادن با نامحرم! تمام مراجع تقلید عظام، هرگونه تماس جسمی بین دختر و پسر نامحرم را حرام می دانند، حتی دست دادن با افراد نامحرم از دینهایی غیر از اسلام است و افرادی که در خارج از کشور زندگی میکنند نیز از این کار منع شده اند. و فقط در صورتی دست دادن با نامحرم جایز است که از روی دستکش باشد، به شرط آنکه دست یکدیگر را فشار ندهند و قصد لذت بردن نداشته باشند. سوال: آیا دست دادن با زنان کهنسال نامحرم - که دست خود را برای مصافحه دراز میکنند - گناه است؟ همه مراجع (به جز آیة الله بهجت ره ): آری، دست دادن با آنان جایز نیست.آیة الله بهجت ره: بدون قصد لذت، اشکال ندارد. سوال: حکم دقیق مصافحه و دست دادن با زن نامحرم به ویژه فامیل مثل دختر خاله، دختر عمو و...چیست؟ همه مراجع: دست دادن با زن نامحرم حرام است؛ خواه فامیل باشد و یا غیر فامیل و خواه با قصد لذت باشد و یا بدون آن. سوال: دست دادن با زن نامحرم به وسیله دستکش و مانند آن، چه حکمی دارد؟ آیات عظام امام ره و خامنهای دام ظلهاگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به گناه باشد، اشکال ندارد؛ ولی بنابر احتیاط واجب، نباید دست را بر دست فشار دهند. آیات عظام بهجت ره، تبریزی ره، سیستانی دام ظله، صافی دام ظله، مکارم شیرازی دام ظله و وحید خراسانی دام ظله اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به گناه باشد، اشکال ندارد.آیة الله فاضل لنکرانی رهاگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به گناه باشد، اشکال ندارد؛ ولی بهتر است دست را به دست فشار ندهند. آیة الله نوری همدانی دام ظله اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به گناه باشد، اشکال ندارد؛ ولی نباید دست را به دست فشار دهند. سوال: آیا دست دادن با دختران نابالغ جایز است؟ همه مراجع (به جز آیات عظام تبریزی ره، سیستانی دام ظله و مکارم شیرازی دام ظله): اگر خوب و بد را میفهمند، دست دادن با آنان جایز نیست .آیات عظام تبریزی ره، سیستانی دام ظله: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به گناه باشد، اشکال ندارد. آیة الله مکارم شیرازی دام ظله: اگر خوب و بد را میفهمند، دست دادن با آنان بنابر احتیاط واجب جایز نیست. چند استفتاء از محضر مبارک آیة الله سیستانی دام ظله: آیا دست دادن از روى اجبار با زن غیر مسلمان خارجى و بدون قصد لذت ایراد دارد یا خیر در حالى که هیچ لذتى به وجود نیاید؟ با وجود حاجب مثل دستکش مانعى ندارد . حکم دست دادن با زن نامحرم در صورتیکه امتناع کردن موجب بروز ناراحتی و یا قطع رابطه فامیلی گردد و یا اعتراض والدین را به همراه داشته باشد؟ دست دادن با نامحرم جایز نیست و اگر حائلی باشد مانعی ندارد . آیا دست دادن با زنان کافر فى ذاته حرام است؟ حرام است. در کشورهای اروپایی دست دادن به عنوان سلام و درود مطرح است گاهی ترک آن کار به محرومیت و اخراج از کارخانه و مدرسه و امثال آن می کشد، آیا یک مرد و یا یک زن مسلمان می تواند در چنین حالات استثنایی دست بدهد؟ اگر با پوشیدن دستکش و امثال آن نمی شود از آن مشکل رهایی یافت، جایز است مرد و یا زن مسلمان با دیگری مصافحه کند چون که ترک چنان کاری، موجب ضرر و زیان طاقت فرسا می شود. آمنه اسفندیاری بخش احکام اسلامی تبیان منابع:پایگاه اطلاع رسانی آیتالله سید علی سیستانیخبر آنلاینسایت اسلام کوئیست 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ فقط در صورتی دست دادن با نامحرم جایز است که از روی دستکش باشد، به شرط آنکه دست یکدیگر را فشار ندهند و قصد لذت بردن نداشته باشند. :ws28: کلا آداب معاشرت اینطور هست که آقایون اول سلام میدن و خانوما اگه تمایل به دست دادن داشتن دستشون رو به سمت طرف میگیرن(البته تو ایران)وگرنه تو خارج از کشور مجددا آقایون باید دستشونو اول بیارن جلو 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده