bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اوهوم ... منممیگم سمنوئه .... میگه نه زهرا از بشگی عادت داشت مردم سرکار بذاره وای اگه قبل گفتی پس این حدسم حساب نیست سفید برفی و لیدی ارچیتکت قبلا حدس زده شدن ؟ خودتون چی ؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ زهرا از بشگی عادت داشت مردم سرکار بذاره وای اگه قبل گفتی پس این حدسم حساب نیست سفید برفی و لیدی ارچیتکت قبلا حدس زده شدن ؟ خودتون چی ؟ نمیدونم ... من فقط سمنو میدونستم که گفتم ... ولی کتایون و همه اتفاق نظر دارن روش .... احتمالا همونه ... :JC_thinking: زخرا یه روده راس تو شکمش نیس 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ نمیدونم ... من فقط سمنو میدونستم که گفتم ... ولی کتایون و همه اتفاق نظر دارن روش .... احتمالا همونه ... :JC_thinking:زخرا یه روده راس تو شکمش نیس اما عکساش شبیه سمنی نیست ! 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اما عکساش شبیه سمنی نیست ! من الهام و سمن و ملیسا رو گفتم .... کتی و سفید برفیم بچه ها گفتن ... دیگه همینا به ذهنم میرسه .... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ شرا کسی به من خبر نداد بیام 8 تا حدسمو بگم ؟ :brodkavelarg: 8 تا کم نیست؟ حالا نمیدونم چه کسایی سوختن که من حدس نزنم ! اگه گفته بد اخلاق خو میشه سمنی سمنی بداخلاقه؟ سمنی بیا ببین مسعود چی میگه ... اوهوم ... منممیگم سمنوئه .... میگه نه نه .. نه ... نه ... زهرا از بشگی عادت داشت مردم سرکار بذاره وای اگه قبل گفتی پس این حدسم حساب نیست سفید برفی و لیدی ارچیتکت قبلا حدس زده شدن ؟ خودتون چی ؟ از بچگی؟ می خوای دوباره یه مرور کن ... اسامی دخترای دانشجوی سایت رو دربیار ... نمیدونم ... من فقط سمنو میدونستم که گفتم ... ولی کتایون و همه اتفاق نظر دارن روش .... احتمالا همونه ... :JC_thinking:زهرا یه روده راس تو شکمش نیس کتایون نیست ... سمنو هم نیست ... اما عکساش شبیه سمنی نیست ! بین علما اختلاف افتاد ... من الهام و سمن و ملیسا رو گفتم ....کتی و سفید برفیم بچه ها گفتن ... دیگه همینا به ذهنم میرسه .... دخترای سایت همینا بودن ؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من الهام و سمن و ملیسا رو گفتم ....کتی و سفید برفیم بچه ها گفتن ... دیگه همینا به ذهنم میرسه .... پس شما هم مثل من چندتا حق انتخاب داری 8 تا کم نیست؟ از شما بعیده زهرا خانوم ، دعوت نمیکنی هیچ ! حق انتخابمو کم نکن دیگه :brodkavelarg: سمنی بداخلاقه؟ سمنی بیا ببین مسعود چی میگه ... سمنی ظاهرا بداخلاقه . اما باطنا از همه خوش اخلاقتره نه .. نه ... نه ... این الان مال روده راسته بود یا کجه ؟ از بچگی؟ می خوای دوباره یه مرور کن ... اسامی دخترای دانشجوی سایت رو دربیار ... n صفحس اخه ! بعد کی مقالم رو ترجمه کنه ؟ الان شروع میکنم . چند ثانیه وقت بده لطفا بین علما اختلاف افتاد ... شما تو بحث علما دخالت نکن همین امثال شما هستن که علم پیشرفت نمیکنه دخترای سایت همینا بودن ؟ ادامش با من 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ از شما بعیده زهرا خانوم ، دعوت نمیکنی هیچ ! حق انتخابمو کم نکن دیگه :brodkavelarg: حق انتخابت تمام شد اصلاً ... سمنی ظاهرا بداخلاقه . اما باطنا از همه خوش اخلاقتره نگران نباش ... به سمنی نمی گم ... این الان مال روده راسته بود یا کجه ؟ :JC_thinking: n صفحس اخه ! بعد کی مقالم رو ترجمه کنه ؟ الان شروع میکنم . چند ثانیه وقت بده لطفا شروع شد ... شما تو بحث علما دخالت نکن همین امثال شما هستن که علم پیشرفت نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من اومدم دوباره اگه باز کسی میخواد حدس بزنه که منم بیادا خجالت نکشه... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من اومدم دوباره اگه باز کسی میخواد حدس بزنه که منم بیادا خجالت نکشه... نخیر ... اصلاً شبیه تو نیست ... بدویین حدس بزنین ... می خوام تاپیکو ببندم ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ حق انتخابت تمام شد اصلاً ... نگران نباش ... به سمنی نمی گم ... :JC_thinking: شروع شد ... یه کاری میکنی مسابخه رو تحریم کنم هاااا . اصا بوگو من از کسی نمیترسم :imoksmiley: (مهناز ، افسانه ، متین ، زهرا ، اوریون ، ستیا ، اورامان ، لیدی ، سفید برفی ، کتایون ، هستی ، فرانه ، سارا ، فرناز) خانوم چندتاش درست بود ؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها من نیستما شما که بداخلاق نیستی ! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ یه کاری میکنی مسابخه رو تحریم کنم هاااا . اصا بوگو من از کسی نمیترسم :imoksmiley: (مهناز ، افسانه ، متین ، زهرا ، اوریون ، ستیا ، اورامان ، لیدی ، سفید برفی ، کتایون ، هستی ، فرانه ، سارا ، فرناز) خانوم چندتاش درست بود ؟ من بد اخلاقم؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها من نیستما همه میدونن ... یه کاری میکنی مسابخه رو تحریم کنم هاااا . اصا بوگو من از کسی نمیترسم :imoksmiley: (مهناز ، افسانه ، متین ، زهرا ، اوریون ، ستیا ، اورامان ، لیدی ، سفید برفی ، کتایون ، هستی ، فرانه ، سارا ، فرناز) خانوم چندتاش درست بود ؟ هیچکدوم ... :ws28: شما که بداخلاق نیستی ! چرا هم ... من تعیین می کم کی بداخلاقه کی بداخلاق نیست ... :167: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ یه کاری میکنی مسابخه رو تحریم کنم هاااا . اصا بوگو من از کسی نمیترسم :imoksmiley: (مهناز ، افسانه ، متین ، زهرا ، اوریون ، ستیا ، اورامان ، لیدی ، سفید برفی ، کتایون ، هستی ، فرانه ، سارا ، فرناز) خانوم چندتاش درست بود ؟ مسعود یه چند تا دیگه حدس بزن ببینم ماشالله هزار ماشالله خوب حدس میزنیا... ستی ام می تونه باشه هاااااا... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من بد اخلاقم؟ :ws28: مسعود حالا شدن دو تا ... سمنی و ستیا ... تازه بقیه هم هستن ... :ws28: (مهناز ، افسانه ، متین ، زهرا ، اوریون ، ستیا ، اورامان ، لیدی ، سفید برفی ، کتایون ، هستی ، فرانه ، سارا ، فرناز) 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من بد اخلاقم؟ :imoksmiley: کی گفته شما بداخلاقین ؟ من ؟ من ... هیچکدوم ... :ws28: با اعصاب فندوقی من شوخی نکن زهرا :brodkavelarg: مسعود یه چند تا دیگه حدس بزن ببینم ماشالله هزار ماشالله خوب حدس میزنیا... ستی ام می تونه باشه هاااااا... نه دیگه ، یواش یواش دارم به مرز تعداد حدسام میرسم . باید احتیاط کنم 50 تا دیگه بیشتر نمونده :ws28: مسعود حالا شدن دو تا ... سمنی و ستیا ... تازه بقیه هم هستن ... :ws28: ای خدااااااااا :shame: میگم من یه هفته میرم گم و گور میشم تا ابا از اسیاب بیفته بعدا بر میگردم فعلا تحت تعقیب قرار گرفتم میگم خوب شد سمنی نیست وگرنه :167: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ زهرا زیر 30 صفه رضایت نمیدی ؟ راهنمایی کن دیگه .... بااون قیافت ... وقت مارم نگیر .... :w888: شب که میام ببینم کتایون جواب درست بوده باشه ها .... فمیدی ؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :imoksmiley: کی گفته شما بداخلاقین ؟ من ؟ من ... نه دیگه ، یواش یواش دارم به مرز تعداد حدسام میرسم . باید احتیاط کنم 50 تا دیگه بیشتر نمونده ای خدااااااااا :shame: میگم من یه هفته میرم گم و گور میشم تا ابا از اسیاب بیفته بعدا بر میگردم فعلا تحت تعقیب قرار گرفتم میگم خوب شد سمنی نیست وگرنه :167: 50 تا؟ اسم 49 نفر رو بردی ... هیچکدوم درست نبود ... :w00: فقط 1 نفر مونده ... بله ... امروز شانس با شماست ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ زهرا زیر 30 صفه رضایت نمیدی ؟راهنمایی کن دیگه .... بااون قیافت ... وقت مارم نگیر .... :w888: شب که میام ببینم کتایون جواب درست بوده باشه ها .... فمیدی ؟ بچه ها من از همتون شرمنده ام اما من نیستم... ایشالله یه دفه دیگه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده